פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש אופנועי מוטוקרוס או כביש מושבתים לא מתחת לשנת 90. עדיפות שיכללו מנוע. ++מחפש כסא דחוף במחיר טוב ל KX-125 1997 ה"פ. RUFF RYDERS Ride oR DIE
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שאלה די חשובה שתקבע האם יהיה לי אופנוע או לא... ישנם חלקי חילוף לאפרילה אר אס בארץ? אם כן איפה? ושמעתי שאפשר להזמין חלקי חילוף דרך האינטרנט אבל זה עולה פול כסף...
הודעה אחרונה מאת Miha, -
סרטון קצר :)
מאת SEFI_HGT- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קצת פעלולים של אופנועים , יש קטעים קצת קשים לצפייה http://www.ece.ualberta.ca/~michall/Filmy/stunt.wmv תהנו.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי שנישבר לי המפתח בסוויץ לא היה לי כח להגיע לת"א שישכפלו לי מפתח אז... אתם יודעים פירקתי וזרקתי, ועכשיו אני מחפש סוויץ לאופנוע שלי. אז הוא dr350 שנת 96 (ולא רוצה דרך ebay) רק למי שיש והוא ממדינת ישראל שיפנה אלי! ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1.שרשרת וגלגלי שיניים: איזה סוג, מחירים מומלצים, והיכן מומלץ לקנות ולהחליף. 2.כוון שסתומים: עלות, היכן כדאי לבצע, (האם הכיוון מתבצע ע"י שימסים או בורג ואום). 3.רפידות בלם קידמי: סוג, מחיר, המלצות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת בנדיטרוס, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכל החברה של האופנועים. לי ממש אין מושג באופנועים אבל תמיד עניין אותי לדעת איזה אופנוע נחשב למהיר ביותר בארץ
הודעה אחרונה מאת 205 אייי.G.T, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מהיום שראיתי או ה R1 החדש אני לא ישן בלילה. להשאר עם האופנוע שלי שאני כ"כ אוהב ומסתדר איתו יופי? או למכור אותו ולקחת את ה 2004 המאוד סקסי (וכנראה גם מאוד טוב ) ? אפילו שהאופנוע הנוכחי -כחדש הוא. כל הדרכים מובילות להישארות איתו להמשך השקעה ואהבת אין קץ. מצד שני, כדי להגיע ל 172 כח סוס (2004), אני אצטרך הרבה הרבה כסף ואהבת אין קץ לא כ"כ תעזור לי. אתם בטח מכירים את ההרגשה. את הטמעות. את העין הגדולה.
הודעה אחרונה מאת theshark, -
- 2 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
לדוד שלי יש סוזוקי dr 650 se נראה לי אחלה אופנוע, הוא עשה לי סיבוב קטן עליו, אבל בקושי הראה לי תיכולת שלו. רציתי לדעת אם האופנוע הזה שווה משהו, אם בכלל יש לו יש לו יכולת, ביצועים, כ"ס וכאלה.
הודעה אחרונה מאת גיורגיו עמרני, -
ניקוי חליפת עור
מאת Dr XR-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שאני רוצה לנקות את חליפת העור ניקוי יסודי כולל הביטנה. מכיוון ששמעתי על שיטות רבות לביצוע, אני שואל: איך אתם מנקים את החליפה? שטיפה? אמבטיה? ובכלל, איזה טיפול אתם נותנים לחליפה ובאילו תכשירים?
הודעה אחרונה מאת theshark, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איך מתאמנים על זה בחייאת שמישהו יתן הדרכה רצינית... אני רוצה להתאמן בחנייה אבל אני מפחד על האופנוע וחוץ מזה לפול באמצע הביצוע ברמזור או סתם בכביש זה פאדיחה של החיים אז ככה שמי שמבין בזה קצת שיתן חוות דעת...
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
הדבר האמיתי, טוב כמעט כמו.... זה הרלי זה?! מבחן מבייקס להארלי V-ROD VRSCA http://www.bikers.co.il/arts/art88.asp
הודעה אחרונה מאת bikers, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עוד מס' תמונות מרהיבות ... http://www.fototime.com/ftweb/bin/ft.dll/pictures?userid={0D83283E-4314-4829-8AF0-0621AACF59F1}
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברגע שחבריו של הרוכב, אשר היה מעורב בתאונת דרכים, הצליחו לחלץ את כידון האופנוע מהב??ט?ן רצה הנהג, בריין שיפווש לעשות דבר אחד נוסף פן חלילה ימות - ה?צ??יע? נישואין לסנדרה מילר חברתו. לצורך העניין שלף בריין מכיס מכנסיו קופסה קטנה ובא טבעת. בריין לא סבל מפגיעה חמורה באיברים בבטן אך סבל מיד ורגל שבורה. אגב, סנדרה אמרה כן. מקור: Copyright © 2003 The Associated Press http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=816&ncid=816&e=2&u=/ap/20031231/ap_on_fe_st/impaled_proposal
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני בן 19 עוד חודש ואני רוצה לעשות רישיון על אופנוע.... ויש לי כמה שאלות בתור אחד שאין לו מושג בתחום..... איזה ביטוחים צריך בשביל אופנוע.... 2. מה המחירים על אופנוע 50 סמק....100סמק....150סמק..... כלומר כמה עולים הביטוחים עליהם 3.אני רוצה לקנות אופנוע שטח שנרה טוב (קריבי) וגם אמין...אשמח אים תמליצו לי על דגמים (לא חדשים) של אופנועים מומלץ יותר בתחום ה 50 -100 סמק... 4. האים אופנועים שטח בתחומי 50-100 סמ"ק עושים בעיות והאים יש להם טיפולים מיוחדים ומה ההבדל ביניהם לבין טוסטוס...... 5. מה אני עוד צריך לדעת וממה להיזער..... 6. אים אני בודק אופנוע יד שנייה? אין לי מושג בתחום ואין לי גם מישהו שמבין.... 7. כמה קילומטר מקסימום צריך שיהיה לאופנוע בין השנים 95+…
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 5 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לא רוצה להתחיל עם שאלות מטופשות קצת... אני פשוט על סף רישיון 500... מחפש דיאר 350 ... הבעיה בגלל שהוא ישן... אין עליו פרטים טכניים בשום מקום... דברים כמו הספק בכ"ס.. משקל... סוג עובי ומהלך מתלים... ומה לעזאזל... ההבדלים בין dr350s,dr350r,dr350re,dr350r... או לפחות מי מהם הכי "שטח"... כל מידע בנושא יקדם תמטרה... תודה מראש חברה...
הודעה אחרונה מאת alfred, -
- 28 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שאלה. נראה לכם שאפשר(כדאי בכלל) לקנות מוטוגוצי V50 לשימוש יומיומי... או שהוא לא ישתף פעולה?
הודעה אחרונה מאת alfred, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברצוני להכנס לתחום הדו-גלגלי. רציתי לדעת מה העלויות של אחזקה כלי דו-גלגלי. בעיקר הדגם הנ"ל. לנסועה יומית של כ-50 ק"מ, האם הוא מספיק?
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.motorcycle.com/mo/mcguzzi/03_04_line-up/index.motml
הודעה אחרונה מאת «dmx_must_fly», -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברה אני חדש פה ולרוב אני נמצא בפורום של תפוז אבל ...אני אשמח לקבל קצת עזרה . אני מעוניין לנקות את הקרבורטור שלי . אז היום אני ואבא שלי פריקנו את המכסה דלק והורדנו אותו ובחנו מבחוץ את הקרבורטור . קראתי את המידע שמופיע בלינק .... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=8&art_id=556 יש שני באנדים שאחד הוא על מסנן האויר ואחד הוא על החיבור לצילינדרים . בכול מקרה ..לגבי הדיזות (הראשית או המשינית )או מעגל הפיילוט בכול מקרה למי יש תמונות שאני אוכל להעזר או את המדריך שאני אוכל לקבל אותו סרוק או משהו יותר ריאליסטי . בסה"כ יש לי את הידע אבל הפרקטיקה ..ככה ככה . חבריא אני אשמח לשמוע נתונים
הודעה אחרונה מאת noamavnon, -
- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם כמתענין מבקש לדעת האם כדאי להכנס להרפתקאה של שיפוץ אופנוע מתוצרת B.M.W או B.S.A מתחילת שנות השבעים מנסיונכם ברצוני לקבל תמונה על מצב חלקי החילוף בארץ אם קיים ? וסדר גודל של הוצאה בהנחה שהאופנוע במצב נסיעה ועל איזה משני הכלים כדאי ללכת? לידיעה אין לי רקע במכונאות
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כתבה מומלצת מקרב לב לסופ"ש.. תהנו ! http://www.fullgaz.co.il/tests/vtx1800.html
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מע"צ החלה לאחרונה, ליזום קשר ישיר עם ציבור הנהגים, על מנת להיעזר באיתור תקלות ומפגעים בכבישים. בימים אלה יופץ "פנקס נאמן שירות", באמצעותו יתבקש הציבור הרחב להצביע על מפגעים שהוא רואה בכבישים הבינעירוניים ולהפנותם למע"צ לתיקון. זאת, בנוסף לתשומת לב מוגברת לנושאי אחזקת הכבישים כפי שנתן לכך ביטוי מנכ"ל מע"צ, אינג' אלכס ויז'ניצר, בהצהרותיו באחרונה בפני קבלני הכבישים, בכנס שנערך ע"י התאחדות הקבלנים. מקור: מאיר גזית, יועץ תקשורת דובר וממונה על קש"ח
הודעה אחרונה מאת JonnyBoy, -
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
כל יום יש לנשיא את הדילמה... האם לירכב על הבנדיט 1200 סופר דופר ימפנפוני שלו...... או לינסוע בנינוחות בדמיו הממשלתית עם החימום הנעים ופימפום המוזיקה של גלגל"צ (אשר שווה בערך לאונס ברוטלי של המוח) כל בוקר הנשיא נופל בפח ונוסע עם הדמיו..... היום..שילמתי על זה מחיר כבד...שעתיים.....120 דקות!!!!!...של נסיעה על 1 קמ"ש מפתח תיקווה להרצליה.....(נסיעה בדרך כלל של 15 דקות גג)... ארורים תהיו המחסומים..ארורה תיהייה הדמיו!
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פעם ראשונה בחיים שלי שאני שוכח את האופנוע שלי. אתמול בשעה 18:15 , אני מסתכל על השעון ואומר לעצמי : "וואלה, סוף סוף אני יכול להגיע הביתה מוקדם לשחק קצת עם הילד". מתלבש מהר (כן אני עובד עירום) שם מעיל מארגן את כל הדברים וחושב לעצמי : "אני הולך להרביץ אותה בטיל הביתה" ופתאום אני נזכר לעצמי: "אוי, אני לא יכול לאמץ את האופנוע כי יש לי תושבת מנוע אחת שבורה, איזה בעסה אבל לא נורא, לפחות נגיע מהר יותר מאוטו". ואז אני חובט קלות במצחי ומקשקש לעצמי: "פחחחח איזה דביל אני, מה תושבת שבורה? הרי היום שמתי את האופנוע במוסך, הכל תקין, אני יכול לתת גז חופשי, יאללה הביתה...". מחזיק קסדה מכבה את האור במשרד ואז כמו פסנתר שנופל עליי מגובה 20 קומות (כן זה קרה לי פעם, לכן אני יודע איך …
הודעה אחרונה מאת m.z, -
- 37 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/jan-04/news/fg3014-honda-ceo-leave.php
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפתוח את הבוקר ואת השנה החדשה אויר בוקר צונן וסמיך , נתיבים מדולדלים , נהגים הלומי יין ונשיקות , מסלול רקורטן משובח , הבלייד מחלץ את עצמותינו , נענה לידית הפלא-הכה-חשובה מצד ימין בצורה מושלמת . התאוצה נבנית בצורה לינארית שומר על עקומת בניה קבועה , עד להשלמת מוד שיוט נמוך והפחיות עוברות לרוורס . תוך מעט ( מאוד ) דקות הטיסה מסתימת , השיגור הוכתר בהצלחה , ונכנס לפיינל ארוך . שנת 2004 טובה שתהא לכולם ממני ומה954 שלי . :smilecol:
צמיגים לדו"ש
מאת gofish- 9 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף נעליים לאופנוע לאחר סינונים ובדיקות נמצאו שני צמיגים בארסנל Dunlop D607 Michelin Sirac -האופנוע הוא דו"ש (טיפה שטח יותר כביש),מנסיון של הרוכבים איזה חברה מומלצת יותר- Dunlop vs Michelin? -מי היבואן של דונלופ בארץ? -היכן לדעתכם ניתן למצוא מקום בת"א מרכז,שניתן לרכוש את הצמיגים בזול מבלי לפתוח תוכנית חיסכון. אגב המידות הם 100/90-19 130/80-17R
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לאחר חודש וקצת, כבר אפשר לומר - הבחירה השפויה והמהירה נמצאת מתחת לאף, נכון יותר בין הרגליים. לאחר שנה וקצת בלי רצף של מבחני דרכים, זו היתה גם הזדמנות לעמת כמה מדברי החוכמה שנכתבו בעניין. אז זהו, שלא רק מסלול אין לנו כאן. כן, אין יותר קטנוע. כן, אין יותר אפס. כן, יש Z ובכתום. מי פה שאל מי הכי מהיר בעיר? (ועוד לא דיברנו על המקומות האחרים) ברכות על הפורום החדש.
הודעה אחרונה מאת Dr Evil, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חייבים חיבור מהיר. האתר מכיל קטעי וידאו איכותיים. מומלץ גם לכאלה שפחות אוהבים סופרמוטו. מקווה שאתם כבר לא מכירים את זה. http://www.redbullcopilot.com/
הודעה אחרונה מאת Downtown, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כרגע רוכב על RS50 קרוב לחצי שנה ורוצה להתקדם הלאה. בקרוב אני מוציא רישיון עד 500 סמ"ק. אני חולה כביש, ושטח לא כ"כ מושך אותי (אולי כי עוד לא ניסיתי?) ראיתי את הRGV250 ונדלקתי. הבנתי שזה אופנוע ממש קיצוני ולא מומלץ למתחילים. אשמח לשמוע ממכם עצות בעד ונגד. כולל סיפורים לא נעימים, ואני בטוח שיש פה כאלה. אשמח לקבל גם פרטים טכניים על האופנוע. תודה, אורון.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 294 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- dorgo
- פינדר
- Yuvalino
- natco
- borsood
- Itzik-b
- benny62
- yohai71
- Liviur
- jpex
- Or05230