Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונתי שהדוגמה שנתת לא מתאימה לעניין דרך הניהול עד כה, של הונדה

(כי עובדה - ההורנט מכר יותר, ואתה מסכים עם זה)

:)

אני עדיין טוען שהפייזר הישן נמכר פחות לא בגלל שהונדה הפתיעה את מטרו,אלה בגלל שמטרו התמקדה יותר בשיווק ה-600 ספורט כנגד ה-CBR 600 של השכנים.

(הרי אם נחבר את מכירות ההורנט+הפייזר ביחד סה"כ סף המכירות היה נמוך),אולם השנה מטרו תנסה להטמיע גם את שוק ה-600 הרגוע (הרגשה אישית שלי). :D

עכשיו בלי קשר אולי תוכל במטוטא ממך אדון כRובי,"מבכירי הרוכבים בארץ "(צוטט מפורום אחר :roflmao: ),אוסף צמיגים סדרתי ובעל נסיון עשיר....לעזור לי בשאלת הצמיגים ששאלתי בשאלה הקודמת (ואולי אף להפנות אותי למקומות הנכונים). :fadein:

:multi:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מצטער - אבל אין לי שמן של מוסך (על משקל "שמץ של מושג") לגבי צמיגי דו"ש ועל כן, אני לא מכניס ידיי ורגליי לשרשורים שכאלו ..

(בניגוד למקבול בפורום אחר :wink: )

אגב, "בכירי הרוכבים" זה ציטוט מתוך ידיעה במוטו שעסקה במכירת ה-LC4 לרוכבי ה-SM...זה לא מתוך פורום כלשהו... :wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

המתייחסת לדגמים הקודמים של הורנט ופייזר.

ע"פ נתוני מוטוסיקיליסימו (או איך שלא קוראים לעיתון האיטלקי ההוא) ההורנט הוביל, ובגדול, במכירות. לא שזה רלוונטי לדגמים העדכניים, וזה גם לא אומר כלום על "מאיר" ועל "מטרו", אבל שיהיה.

פורסם

כך על פי שני מגזינים בריטיים מוכרים בתחום.

אבל אנחנו סוטים מהנושא.

שורטט כאן (ביד אומן יש לומר) הפרופיל של המנכל האידיאלי לסוכנות דו"ג בישראל.

דמות המעורה בענף,בעלת יכולת ניהול מוכחת.

יש רק אחד לדעתי שעונה על כך ובתוספת כריזמה אותנטית ,יכולת הישרדות פנומנלית,וכושר ניהול גם בתחום המזון (בעיקר פיצוחים).

מוצלחי.

הוא האיש.

:evilbat:

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
לא "יצאו פראיירים" בהחדרת הקימקו לארץ...

(לכל מי שחושב שה-TGB נכשלו מראש בגלל ארץ המוצא שלהם)

לעניות דעתי הלא קובעת, לינקסים בכלל ומותג TGB בפרט נכשלים בגלל שיווק קלוקל.

מאד קלוקל.

עגום לראות, כמעט בכל ביקור באולם המרכזי, את המקום שומם וגלמוד.

מצד שני, זה משאיר לי קצת יותר Quality Time עם ה- 999 (אחרי שהסאלינג'ר מנופנף בנוהל להכנת קפה).

Super Max

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם
כך על פי שני מגזינים בריטיים מוכרים בתחום.

אבל אנחנו סוטים מהנושא.

שורטט כאן (ביד אומן יש לומר) הפרופיל של המנכל האידיאלי לסוכנות דו"ג בישראל.

דמות המעורה בענף,בעלת יכולת ניהול מוכחת.

יש רק אחד לדעתי שעונה על כך ובתוספת כריזמה אותנטית ,יכולת הישרדות פנומנלית,וכושר ניהול גם בתחום המזון (בעיקר פיצוחים).

מוצלחי.

הוא האיש.

:evilbat:

צא דיבוק, צא!

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

• תוכן חדש...