Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ליאון 2002 כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש סיאט ליאון 2002 35 אלף ק"מ יד ראשונה פרטית ידנית 1.6 ליטר מנוע בלי תאונות רציניות כול הידוע לי המחיר שרוצים עבורה הוא כ 77000 שח שווה?

אבל אני לא יודע איך סיאט ואם זה כדאי אני בכלל חשבתי יותר בכיוון של יפאנית או אופל אסטרה או פורד םוקוס איך הסיאט לעומת נגיד מאזדה לאנטיס 2001 או טויוטה קורולה 2001 או אופל אסטרה 2001 מה שווה יותר או פורד פוקוס

ומה כדאי יותר לקנות?

איך הסחירות של הסיאט אין בעיה למכור אותה אח"כ

בקיצור סיאט ליאון 1600 ידנית 35 אלף ק"מ ב 77000 או קצת פחות קניה שווה?

או שעדיך ללכת על קורולה 2001 או אסטרה 2001

פורסם

כמו שכתבתי לך כבר - בדוק בשבע עיניים את הלאון. אם מוכרים אותה ב-13000 מתחת למחירון - כנראה שיש סיבה. אם אין -קנה. מכונית טובה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כמו שכתבתי לך כבר - בדוק בשבע עיניים את הלאון. אם מוכרים אותה ב-13000 מתחת למחירון - כנראה שיש סיבה. אם אין -קנה. מכונית טובה מאוד.

רוני

ישנה סיבה עקרית

שוק

אני מצטרף לרוני, הלאון מאוד מומלצת אבל עדיין לבדוק בשבע עיניים.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

הסיבות הן: שוק שוק ושוק.

פשוט הרכב לא נקלט טוב בארץ הקודש, כך גם הטולדו ואחרים מבית סיאט בהסטוריה הלא רחוקה.

סה"כ הלאון כרכב זוכה לביקורות די טובות באירופה.

במידה ואתה מתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה או אז הורד חזק במחיר ובצע בדיקה מקיפה. בסה"כ קניתה פולקסווגן במחיר טוב ועם הסחירות תתמודד בנקודת ההיפוף אי שם.

לסיום ההחלטה כלכלית נקודה.

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
כמה להוריד מ77 K

ככה וככה :p

וברצינות כל המוריד יותר - הרי זה משובח....

ובעיקר תלוי בלחץ של המוכר למכור

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כמה להוריד מ77 K

ממה שבדקתי עכשיו במחירון של לוי יצחק מחיר משוקלל של הרכב הוא 89K.

אני חושב שבעל הרכב הוריד סכום יפה בגלל שלרכב יש הרבה קמ ושוק נמוך.

תמיד אפשר לתמקח עוד אבל לא בטוח שתצליח להוריד עוד מתחת למחיר הזה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

בעניין סחירות אני באמת לא יודע, מה שאני יכול להגיד לך בוודאות זה שהרכב ממש מהנה לנהיגה, יש עליו המון המלצות, אני בעצמי נהגתי עליו (שכור) בחו"ל.. אוטו ממש ממש חמוד, גימור (כמעט) של גולף.. פשוט אוטו בובה, תבדוק טוב טוב וקח אותה אם הכל בסדר.

:wave:

• תוכן חדש...