Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי איביזה שנת 93 מנוע 1.5 (קרבורטור)

יכול להיות שאולי חלקם זוכרים ויכול להיות שלא, אך בכל זאת אני יותר מפעם אחת העלתי כאן שרשור לגביי חלקי חילוף לרכב שלי והזמינות שלהם

נפלה לי לידיים סיאט איביזה שנת 88 1.5 קרבורטור שדי דומה בחלקים החיצוניים וחלקי המנוע בכמעט 80%...אך היא רשומה מושבתת במשרד הרישוי.

המחיר שאותו בחור רוצה על הרכב המושבת הוא 500 ש"ח. אוסיף שהרכב נמצא במצב טוב יחסית ואפילו אם יחובר לו מצבר הוא גם נוסע...לא יודע עד כמה שווה לנסות:-P

בנוסף אמר לי הבחור שהוא יתן לי את האישור השבתה ככה שאם ביום מן הימים אני ארצה לקחת מהאוטו המושבת גיר ואפילו מנוע אז יש לי אישור השבתה.

הייתי מעוניין בדעתכם בנושא עד כמה שווה לי לקנות את האוטו ולקחת ממנו כל חלק אפשרי (ויש הרבה שאני אצטרך).

בתודה מראש

שי

פורסם

שי שלום רב!

מכונית שלמה במצב נסיעה לחלקים בלבד ב500 שקל נשמע כדאי!

במקרה של מפלג תקין ,כבר פתרת את את בעיית נזילת השמן מהמפלג!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש גם שאלה אם יש לך איפה לאכסן את הרכב המושבת.

אם התשובה חיובית לדעתי לקחת בלי לחשוב פעמיים!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שי שלום רב!

מכונית שלמה במצב נסיעה לחלקים בלבד ב500 שקל נשמע כדאי!

במקרה של מפלג תקין ,כבר פתרת את את בעיית נזילת השמן מהמפלג!

בברכה

צביקה

המפלג תקין שזו היתה בהתחלה הסיבה שלי לפנות לאותו הבן אדם.

וגם בנוסף לזה יש לו את המיכל עיבוי שאני צריך בדחיפות....כל השאר יהיו יותר למקרה חירום וחיסכון בעתיד.

• תוכן חדש...