Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... יש ברשותי פג'ו 205 שנת 93 GR (קרבורטור כפול מנוע 1400. סאנרוף גריל של ג'י טי איי חצאיות.. מסיכות על הפניסים... צבע שחור חדש... חלונות חשמל נעילה מרכזית.. אבל זה לא משנה..)

הייתה לי בעיה עם הדלק.... פשוט הייתי מריח ריח של דלק תוך כדי הנסיעה... אתמול תידלקתי פול....והרחתי ריח מטורף של דלק... היום בבוקר הרמתי את הכיסאות האחוריים.... ואיפה שנמצא המצוף דלק... הבורג הזה לא סגור טוב ונוזל לי דלק.... אוקיי זה הי מקור הבעיה...שמתי טפלון סידרתי חיזקתי יישרתי וכדומה...

עכשיו ליד העיגול של המצוף דלק יש עוד עיגול דומה... שנדמה לי שזה הפילטר דלק הגדול (שמעתי שמישהו החליף פעם אחת כזה ל205...) עכשיו השאלה שלי זה... מה זה החלק הזה שם... זה נראה כמו המצוף דלק עם 2 צינורות למעלה... ממ מוזר... קיצר מישהו יודע מזה?

ואם זה באמת פילטר או מסנן או לא יודע מה איפה קונים את זה? כמה זה עולה?

יכול להיות שבגלל זה המצוף מזייף קצת? תודה לעונים!!!

פורסם

מתחת למושב האחורי בצד של הנוסע ישנם שני עיגולים ... אחד מהם המצוף והשני המשאבת דלק .

שיוצאים ממנו שני צינורות ויש גם מחבר עם שני חוטים ? ברכותיי ... גילית את משאבת הדלק שלך :D

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אז פה נמצאת המשאבת דלק.... חחח אחי לא נראה לי שעשו איתה משהו מאז שהאוטו יצא מהסוכנותץ.... כדי להחליף דבר כזה..?

כמה עולה?

ולא ענית לי יכול להיות שזה גורם לי לזיוף של המחוג?

פורסם

לא הבנתי אותך ?המשאבת דלק לא אחראית על מדידת כמות הדלק והעברת המידע ללוח שעונים או משהו דומה ,אלא להזרים דלק למנוע .

את זה עושה המצוף .כנראה שזה הוא ובגלל זה המחוג מזייף לך .

המשאבת דלק טובה ועובדת טוב ?למה להחליף?הוצאת כסף מיותרת

פורסם

זה דבר יקר? כאילו בכל זאת... אני מאמין שאם אני יחליף יהיה שיפור.... היא נראית זוועה...חח

אני לא יודע אם היא טובה או לא... אני לא יודע איך האוטו יתנהג שהיא לא טובה...

חדשה תגרום לאוטו ל"אכול" פחות דלק?

ואם אני למשל נוסע בשני ומהירות 30 בערך בלי גז האוטו מקרטע... מה זה אומר?

פורסם

איך ראית בדיוק את המשאבת דלק וקבעת שהיא נראית זוועה ?

המשאבה טבולה בתוך מיכל הדלק , הסיכוי היחיד שראית אותה היא אם פרקת את התושבת ואת הבית שהיא נמצאת בו בתוך מיכל הדלק .

מה שראית זה רק את הכיסוי העליון של התושבת שבתוכה נמצאת המשאבה .

זיוף במחוג זה בעיקר בגלל מצוף ... ניתן לטפל בו ולעיתים לשפץ לבד בעזרת ניקוי לא מורכב במיוחד .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אצלי החלפתי משאבת דלק (מכנית) שנמצאת ליד הדיסריביוטור .

לא ידעתי שייש דגמים של מנועים שהמשאבה חשמלית ונמצאת על טנק הדלק.:shock:

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
זה דבר יקר?כן!! כאילו בכל זאת... אני מאמין שאם אני יחליף יהיה שיפור.... היא נראית זוועה...חח( משאבת דלק זה לא בחורה, היא יכולה להראות זוועה העיקר שתתפקד= תספק דלק)

אני לא יודע אם היא טובה או לא... אני לא יודע איך האוטו יתנהג שהיא לא טובה... אם היא לא היתה טובה,

אתה היית כבר יודע, אני מבטיח לך!!

חדשה תגרום לאוטו ל"אכול" פחות דלק? לא!

ואם אני למשל נוסע בשני ומהירות 30 בערך בלי גז האוטו מקרטע... מה זה אומר?

באם הרכב מקרטע, במהירות נמוכה, ותצרוכת הדלק גבוהה. יש לנקות לשפץ ולכוון את הקרבורטור!

החלפת משאבת הדלק החשמלית , שניראת זוועה, לא תפתור לך את הבעיות הנ"ל ולא תפתור לך את הבעייה של מצוף מקולקל, ולכן מזייף!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכולם על התגובות.... הבנתי פחות או יותר... רק שהקרבורטור עבר ניקוי ושיפוץ לפני שבועיים... ועשיתי טיפול 10K לפני שבוע וחצי שהוא יצא מהמוסך אחרי ניקוי קרבורטור... ככה שאני לא יודע...

פורסם

מכיוון שאתה לא יודע , פנה למכון קרבורטורים שבו ביצעת את הנקוי קרבורטור, ו/או למוסך בו בצעת את הטיפול האחרון, והצעתי לך אל תחפש את המטבע מתחת לפנס , אלא היכן שאבדת אותו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עכשיו .... כמו הרבה ... בעלי 205 בפורום..... גם אתה .... עכשיו ... כותב בצורה ... עכשיו ...שאינה נעימה לקריאה. אחחחחחחחחחי חחחחחחחחזור לקרוא את הכללים וברוך הבא לפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אצלי החלפתי משאבת דלק (מכנית) שנמצאת ליד הדיסריביוטור .

לא ידעתי שייש דגמים של מנועים שהמשאבה חשמלית ונמצאת על טנק הדלק.:shock:

מאיזו שנה היא חשמלית וליד הטנק דלק?

השמח לתגובה.

צביקה אולי...

נ.ב

הרכב 1.4 שנת 89

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...