Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות כלליות K44

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום השבוע רכשתי רכב מסוג פולו 16V עזרתם לי בהרבה שאלות

היום קניתי כול מיני פינוקים לרכב כמו ספרי סיליקון וקס שמן LM חצי סינטטי ג'ריקן צהוב 10W40

ומים אדומים (למרות שביקשתי G12 לא היה לו ואמר לי שהפריסטון גם טוב) במים אדומים זה לא כול כך הכרחי או כדי להחליף?

קניתי גם צלחות לברקסים ורפידות בגלל שהם גמורות...

אבל בסוף לא מתאים אני לא זוכר בדיוק את השם אני צריך ללכת להחליף יום ראשון

השאלה העיקרית זה האם בשביל לההוסיף מים לרדיאטור אני חייב לנקז את המים שיש לי עכשיו או אפשר להוסיף על?

וגם קניתי את הK44 ורציתי לדעת לפולו על חצי טנק או טנק מלא של דלק לשפוך אותו בפנים ועם איזה כלי השתמשתשם בשביל לשופך אותו לטנק דלק?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אז ככה:

בתור התחלה... ה K44 זה לא פינוק בכלל!! לפני שקנית אותו ידעת למה אתה הולך לקנות אותו?

חוץ מזה אני אישית לא הייתי שם לעולם בטנק הדלק אלא הייתי עושה באינפוזיה. ואם אין לך הידע אז היית קונה גם פילטר דלק חדש כי הוא הולך להתמלא לך לאחר השימוש בתוסף. בוא תסביר למה אתה חושב שאתה צריך לשים בפולו את התוסף? היא עושה בעיות?

ישנו מי קירור יעודיים לפולסווגן לפי מיטב ידיעתי והייתי ממליץ לך להשתמש רק בהם ולא לעבור לנוזל קירור אחר!

בכל מקרה אם מדובר באותו נוזל קירור אז אין בעיה

אם לא ואתה בכל זאת רוצה לשים את מה שקנית אז תנקז את המים הישנים ותשים את החדשים...

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה

הרכב לא מגמגם ולא עושה לי בעיות אבל חשבתי להוסיף את זה בתור טיפול שיסדר או ימנע תרופה למכה

שלא מורגשת ושלא תתפתח

בכול רכב יש גיפה במיכל וקניתי אוטו רק השבוע אני חלא יודע מה עבר עליו אז כדי לא?

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אמליץ לך להישאר עם הנוזל קירור המקורי של הרכב (G12 - אדום)

במידה ואין- פשוט אל תחליף.

לגבי K44,

נזק כניראה שלא יגרם,

אך מומלץ שתשתמש בו לפני הטיפול, כלומר לפני החלפת שמן.

פורסם

לגבי K44,

נזק כניראה שלא יגרם,

אך מומלץ שתשתמש בו לפני הטיפול, כלומר לפני החלפת שמן.[/QUOTE]

אני ממליץ כמו קטאלני שלא תשתמש בתוסף, לא לפני החלפת שמן, ולא לאחריו,

הסכוי לנזק ולסתימת מסנן דלק, גדול יותר מהתועלת!

לשיקולך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

את הK44 שים במיכל מלא, רצוי קודם להשתמש בK44,לעבור מספר קילומטרים(לא 1 ולא 100-יותר) ורק אז להחליף שמן ומסנן שמן, תחליף לאחר מכן את המסנן דלק גם(בלי קשר, אבל רצוי במידה ואתה לא יודע מתי הוחלף לאחרונה), צריך לנקז את המים שיש לך עכשיו ולשפוך חדשים. תבדוק שיש לך כמות מספקת של נוזל קירור, לא יודע כמה ניכנס בפולו אבל אני מעריך שאתה צריך כ5-6 ליטר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תודה על התגובות

נראה לי שאני יוותר על השימוש בK44

בקשר למים האדומים אני יחליף אותם לנוצל שהיצרן ממליץ אין כמו ללכת לפי הספר

אבל לא נראה לי 5-6 ליטר

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לגבי K44,

נזק כניראה שלא יגרם,

אך מומלץ שתשתמש בו לפני הטיפול, כלומר לפני החלפת שמן.[/QUOTE]

אני ממליץ כמו קטאלני שלא תשתמש בתוסף, לא לפני החלפת שמן, ולא לאחריו,

הסכוי לנזק ולסתימת מסנן דלק, גדול יותר מהתועלת!

לשיקולך!

בברכה

צביקה

שלום צביקה, אתה מוכן בבקשה להסביר לי מה הקשר לשמן מנוע ??

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אני אסביר, 44K הוא מנקה את מערכת הדלק אבל היעוד שלו הוא "ניקוי פיח מתאי השריפה" ומה זה אומר?

זה אומר שכל הפיח יורד מתא השריפה והשמן סופח אליו את הפיח ומאבד מתכונותיו. כמו כן פילטר דלק עלול להיסתם כי התוסף מנקה את מערכת הדלק.

יש יצרנים שממליצים הוספה של התוסף לטנק הדלק בכל טיפול. יש האומרים שזה טיפול מונע, כל אחד יעשה מה שהוא חושב, לדעתי כל עוד הרכב בסדר אין צורך.

בנוגע לנוזל הקירור אתה יכול להוסיף אם חסר ואתה יכול להחליף לחדש וכך מומלץ (זה חלק מישיור קו)

בצע חיפוש בנוגע לישור קו ובצע אותו כדי שתוכל להנות מרכבך החדש ושיהיה לך מזל טוב על הרכב.

עריכה: לפותח השרשור לא אתה המצאת את הגלגל וברכב ממוצע אכן יש 5-6 נוזל קירור, לא פעם חברי פורום כמוך קנו גלון אחד ונשארו עם חצי מערכת ריקה. לראיה אצלי באימפרזה נכנס 6.2 או 6.4 ליטר

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני די חדש בפורום הנ"ל ,הספקתי לקרוא מספר הודעות בפורם בנושא ה44K ,חלק מההודעות היו בנושא יעילות התוסף וחלק אחר היה בנושא נחיצות התוסף,ובשום הודעה לא הייתה תמימות דעים לגבי מסקנה מסויימת והדעות היו חלוקות לגבי שימוש קבוע בתוסף או הימנעות ממנו.

ברצוני לדעת אם התוסף (44K) הינו תוסף שנוכל להשתמש בו כמקדים תרופה לבעייה או לחכות שתיהיה תקלה או בעיה כלשהי לפני שימוש בתוסף.

נשאלה נובעת מכך שיש לי טסט לרכב בעוד שבועים וברשותי רכב מסוג סוזוקי באלנו 00 ,האוטו במצב מצויין מנוע רגוע ושקט יחסית ומזה זמן מה אני מעוניין להשתמש בתוסף אך משום מה אני חושש מלעשות זאת.

מחכה לתשובות בנושא .

בתודה יוסי.

פורסם

נתחיל בזה שנאמר ש K44 הינו מוצר לא פחות מאשר מעולה!

הוא מיוצר ע"י BG, חברה אמריקאית עם הרבה וותק, מוניטין וכבוד.

בשימוש רציף עם התוסף (מיכל אחד למיכל הדלק, כשמגיעים לשליש האחרון של המיכל יש למלא שוב) פעם ב 10K ק"מ נותן תוצאות מעולות ומנועים שאני בעצמי פתחתי שהיו בשימוש רציף עם התוסף היו פשוט מדהימים ומבריקים , כאילו המנוע עבר פלאשינג!

איפה מתחילות הבעיות? כשפתאום אחרי 300K ק"מ שלא עושים כלום למנוע פתאום מחליטים לדחוף איזה אחד כזה למיכל דלק ועוד מקשיבים לכל מיני אחיטופלים (אתם מוזמנים לבצע חיפוש על K44 בפורום ולראות על מה אני מדבר) שיועצים לשים מיכל כזה רק על שליש מיכל דלק (שיהיה מרוכז, אנחנו מבינים יותר מהמהנדסים החנונים האמריקאים האלה שמנסים לגרום לנו לדלל את החומר ואז לקנות יותר כאלה) או כל מיני עצות שכאלה .

בשימוש נכון, אין שום צורך להחליף פילטר דלק או שמן או מסנן שמן או אויר.

יוסיאל - בפרוש, תוסף אשר משתמשים בו באופן רציף על מנת להאריך את חיי המנוע ולשפר את הביצועים שלו ולא מוצר אשר משתמשים בו לפתרון בעיה מסוימת, לזה יש אינפוזיה.

קטלני ויונתנאל - כל עוד האוטו תקין אז לא כדאי? התחזוקה שלכם מסתכמת ב"תחזוקת שבר"?

דרך אגב, שאלה, ממה נסתם פילטר הדלק? מהמשקעים שבצינור מהמיכל ועד הפילטר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...