Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
B10M עם מנוע 6-צילנדר טורבו מרכזי והנעה אחורית, פשוט אקזוטיקה!

אני מאמין שבשבילו זה יהיה האוקטביה של מורה הנהגיה

או כל דבר שיהיה רשום עליו ''ל''

בחור אל תגיד למדתי לא לטוס כי עובדה שלא, יש פיתגם שאומר:

פיכח לומד מיטעויות של אחרים

חכם לומד מיטעויות של עצמו

וטיפש לא לומד מטעויות של עצמו

אז השלילה מגיעה לך

ויודע מה גם ההשמצות פה על בימת הפורום מגיעה לך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא צריך את אסף שמיר. אתה צריך את צ'יקו ודיקו.

יניב

קרעת אותי מצחוק :-)

ולמר בחור, פותח השרשור. שיהיה לך בהצלחה. אני חושב שפיקח יוצא מדברים שחכם לא נכנס אליהם.

תתייעץ עם עו"ד טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הייתי בדיוק אחרי שלילה והייתי יודע שאם אני שוב עושה שטויות אין מצב שאבא לוקח אותי לפסטיגל השנה וגם דמי חנוכה בספק - הייתי נוסע 70 בכביש של 90.

פורסם

תתפלא אבל יש אנשים שנוסעים במהירויות חוקיות של 90 -80 ..

כי זאת לא רק מהירות שאתה מרגיש שקט בה כי אף שוטר לא יעצור אותך זאת גם המהירות הכי חסכונית של המכונית ובשביל אנשים מסויימים (כמוני למשל ) זה ממש משתלם.

יוגב

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני הכי אוהב את הצדיקים, אלה שמעולם לא עוברים את המהירות המותרת, כולם טליתות של תכלת, ומטיפים לכל אחד שנופל במלכודות המהירות. אם עבירות מהירות היו גורמות לתאונות, כחלקם היחסי בפעולות האכיפה של המשטרה, ניחא. אבל בחיית רבאק, שחררו למץ מהבנאדם. כולה נתפס על 107.

לעניינך-

כדורגל משחקים 90 דקות, ותמיד יש פמן פציעות.

תשקיע בהגנה, אתה צריך שוער טוב הפעם. לצורך השוואה, בועטים לך פעמיים פנדל.

תלמד לשחק מראש עם ההתקפה, לא תזדקק להגנה יקרה.

בהצלחה.

dirty old man

need love too

פורסם
יו מה כולכם נידבקתם אליו. אפשר לחשוב שאתם נוסעים 90 בכביש של 90

אחרי פעם אחת (הנקודות כבר התאפסו וזה היה בסוף 2003) שתפסו אותי על מהירות ( 79 בכביש של 60 קמ"ש) ו4 נקודות ו-750 ש"ח קנס..

למדתי את הלקח.

הבחור פה קיבל שלילה, הוחזר לו הרשיון, ועכשיו שוב פעם קרה מה שקרה..

אז אתה מתפלא שכולם יוצאים עליו בביקורת?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תשמעו לא לכל אחד יש מזל אתם לא צריכים להתגרות בו ולזרוע לו מלח על הפצעים כל אחד והתרבות נהיגה שלו את אבא שלי תפסו פעם על 170 והשוטרת ויטרה לו כי זה היא מאוחר בלילה והוא אמר לה שהוא נכה צה"ל והאוטו זה הרגליים שלו אז אני מאחל לך בהצלחה ותעבור לאוטו פחות מהיר זהו הפתרון היחיד מנסיון

פורסם

או איך שחיכיתי לראות את התגובה האופיינית הזו של "יפי נפש" כמוך...

מה אתה מנסה להראות, שומר חוק שכמוך...

רציתי לשאול אותך אם אתה לא עברת את המהירות המותרת אי פעם - אבל יש מצב שלא, ואם לא- אז טוב שכך! בכל מקרה, לא אני לא מצדיק מעבר על המהירות המותרת, ואני יודע שזה מסוכן ומסכן נהגים אחרים מלבדך על הכביש, אך עדיין, כולנו עושים את זה, ושוב מי שלא- עדיף שלא!

זקנה שנוסעת על 60 בשמאלי באיילון בעלת פוטנציאל לגרום לתאונה גבוה בהרבה מאותו האדם שייסע בנתיב הזה על 140, חבוב!

לעניין, כנראה שהמצב לא טוב אחי... שתי שלילות בזמן כזה- ממש לא טוב.

תבין כשאתה בא למשפט כי עברת את המהירות בחומרה הכי גבוהה שיש (מספיק לשופט שאתה שם כי נסעת מספיק מהר כדי להגיע לשם...) מבחינתו גזר דינך כבר נגזר, והוא בערך עוד חודשיים של שלילה וכ1000 שקל קנס. עכשיו תחשוב מה יעבור על השופט כשיבין שעשית את זה פעמיים...

אז אתה צריך עורך דין מעולה, שייקח בסביבות ה 3000 ש"ח, רק כדי לצאת מזה עם איזה חודש חודשיים ולשלם עוד איזה 1000 קנס...

בקיצור אחי, אין לי איך לנחם אותך...

יש לי רק 2 מילים להגיד לך, אתה מטומטם!!!

בסוף אתה תלמד לא לטוס, סע עוד במהירויות כאלה, אני רואה שאתה אוסף שלילות ומשפטים, רק תעשה את זה הרחק מאנשים ותנועה כדי שתסכן אך ורק את עצמך!

תשכח מהרישיון להרבה זמן..

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לכל המגינים

א. אתם לא עורכי דין

ב. אם אתם כן אז קחו מהבחור 3000+-, לא חבל

ג. נהיגה במהירות ''מופרזת'' לא גורמת לתאונות כמו שכרות, אבל 107 בעיר זה חוסר אחריות לגמרי, כי תתפלאו יש גם נהגים שנוהגים כחוק וכן נהגו 70 באותו רגע ואם זקנה או ילד או כדור יצוצו לפתע על הכביש אז הנהג יוכל לעצור בזמן שמרשכם כאן לא ממש יוכל לעצור, וזה עוד אני מדבר בפגיעה ברכוש, מה היה קורה אם לו הייתה צצה הזקנה.

סעמק תחשוב לעצמך איך סתם אנשים יגיבו כשישמעו שללו לך את הרישיון פעמיים וזה עוד בלי להתעמק בפרטים, אז אתה בא לכאן לפורום מוסיף עוד את הפרטים של המיקרה ואז מיתפלא למה יורדים עלייך.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
יש לי שתי משפטים כרגע 1 בתל אביב ואחד בירושלים האם אני יכול לאחד את שתיהם ששיתהם יהיו בתל אביב במשפט אחד כי אני מתכוון להגיע עם עורך דין...

ניתן לעשות איחוד תיקים. אם אני לא טועה, מחכים עד שיגיעו הזימונים ובוחרים בשופט המקל יותר.

תתייעץ עם עו"ד לגבי הפרוצדורה המדוייקת.

אני חייב להגיד שנכון להרגע אתה מחזיק בשיא "האדם שסיפר על ההכי הרבה שלילות בזמן קצר בפורום!"

בפורום אולי כן, בחיים כבר ראיתי דברים גרועים הרבה יותר.

- חבר שלי שנסע לאשדוד נתפס עד 140 קמ"ש בכביש המהיר - קיבל זימון לשיפוט מהיר.

שעתיים אחר כך אותו שוטר תפס אותו על 135 קמ"ש בדרך חזרה...

והוא יצא עם שלילה על תנאי :-D (השופטים מרחמים על מי שהולך עם מקל...)

מקרה שני שנתקלתי בו היה בפעם היחידה בחיי שהיה לי משפט תעבורה (יצאתי זכאי בלי שלקחתי עו"ד...) נהג משאית שבא להשפט על דו"ח מהירות שקיבל ותוך כדי התחקור של השופטת הוציא עוד דו"ח מהכיס ואמר שקיבל אותו 45 דקות אח"כ...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב כמו תמיד יש את הליצנים ויש את האנשים שפשוט עונים לעניין בלי יותר מידי התחכמויות ...

אבל אין מה לעשות אני יודע שככה זה ציפיתי לזה שפתחתי את השרשור ככה זה כל שרשור קמים כמה ליצנים ...

שוב אני מדגיש !!! לא ביקשתי מאף אחד שיטיף לי מוסר! או יריץ את הבדיחות שלו פה !

מה שביקשתי זה עצות הגיוניות איך אני יוצא מזה או לאיזה עונש לצפות !

אז כמו שכמה מכם אמרתם תפסיקו להיות מצחיקים ותפסיקו לשחק אותה כאילו אף אחד לא לוחץ פה ושם

וכשרשום 70 הוא נוסע על 69... חאללס ומהמנהלים אני מצפה שאיכשהוא יורידו את הליצנים האלה מהפורום כי זה מוריד את הרמה נמוך אנשים שואלים שאלות רציניות ומצפים לתגובות רציניות לא לבדיחות.

אני חושב שעברתי מספיק בחודש האחרון וזמן לבדיחות ממש אבל ממש אין לי.

עכשיו לעינינו חשבתי מחר בבוקר לקום ולצלצל לכמה עורכי דין לראות איפה אני עומד בכלל...

ולברר את העניין אבל רציתי לדעת האם מישהו פה עבר בערך מה שעברתי או דברים דומים ואיך היה לו במשפט ? הוא לקח עורך דין לא לקח כל הפרטים הקטנים חשובים לי כי אני הולך לעבור חודש ממש ממש לא קל גם הכסף המזדיין הזה שהרווחתי ב Toys"R"us הולך ללכת על משפטים וכנסות... אני מעריך את הסיפור הזה בערך 2700 לעורך דין והשאר קנסות זאת אומר סה"כ 4000 אני צודק?

בבקשה רבה ממכם מי שרוצה לעשות צחוק מזה שיכנס לJokes.co.il ויכתוב את זה שם

רק תשובות לעניין ובלי הטפות מוסר כי כבר נשבר לי מזה שכל שרשור קמים 60% ליצנים זה ממש לא עוזר לי.

תודה רבה רבה :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם

תקשיב, ידידי היקר, הבעיה היא שכמעט כל מי שחטף על מהירות, הנמיך את גובה הטיסה לאחר מכן (או: נסע לאט יותר כמו בנאדם), אתה לא, יש לך פה 2 תיקים, על מהירות די גבוהה, זה יהיה קשה לצאת מזה, בדיוק כמו שהיה קשה לצאת מהמקרה שהסברתי לך בפרטי, אז פשוט שב כמוני, תתפלל להרבה מזל, ואל תחשב את העלות של זה, יכאב פחות בכיס, אם הרשיון לא חשוב לך, לך למשפט בלי עו"ד, תקבל חצי שנה או שנה שלילה, טסט מחדש, וישאר לך כל הכסף מהחנות צעצועים.

עכשיו אתה באמת רוצה לשמוע כמה עלה לי כל הסיפור הזה ? מעל 7000 עם דוחות מסביב...

אבל הרישיון שלי נשאר בכיס...

אז קדימה, לך לעבוד, שיהיה לך כסף לסגור את זה.

ואני מצטרף לליצן שאמר "אל תבכה כמו תינוק על טעות שעשית כמו גבר !"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...