Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב אני מדגיש !!! לא ביקשתי מאף אחד שיטיף לי מוסר! או יריץ את הבדיחות שלו פה ! מה שביקשתי זה עצות הגיוניות איך אני יוצא מזה או לאיזה עונש לצפות !
הפורום הוא לא תכנית כבקשתך. השרשור שהעלית הוא הרמה להנחתה שחבל על הזמן.

if you can't stand the heat - don't come to the kitchen.

תפסיקו לשחק אותה כאילו אף אחד לא לוחץ פה ושם

וכשרשום 70 הוא נוסע על 69... חאללס

נכון. רוב חברי הפורום לא נוסעים 90 בכביש של 90. אבל רובם גם לא נוסעים 107 קמ"ש בשטח עירוני. לא כולם חושבים שהם שומאכר עם אינסטינקטים של טייס קרב ויושבים על ברקסים של מרכבה 4. ומי שחשב ככה, זה בדרך כלל עובר לו לזמן מה אחרי שלילה של חודש.
ומהמנהלים אני מצפה שאיכשהוא יורידו את הליצנים האלה מהפורום כי זה מוריד את הרמה נמוך אנשים שואלים שאלות רציניות ומצפים לתגובות רציניות לא לבדיחות.
מה שמוריד את הרמה לא פחות, זה שהפורום מוצף בשרשורי "אכלתי אותה". לפחות יש קצת בדיחות כדי לשבור את השגרה הזו.
זמן לבדיחות ממש אבל ממש אין לי.
כן. שמנו לב שאתה ממהר.
מי שרוצה לעשות צחוק מזה שיכנס לJokes.co.il ויכתוב את זה שם

רק תשובות לעניין ובלי הטפות מוסר כי כבר נשבר לי מזה שכל שרשור קמים 60% ליצנים זה ממש לא עוזר לי.

מי שרוצה ייעוץ משפטי בנושאי עבירות מהירות שייכנס לאחד האתרים המתמחים בכך (ולא חסר). כי כבר נשבר לנו שכל נהג חדש ומשתולל סדרתי שאוכל אותה ומפחד על הרשיון שלו נכנס ומצפה לחיבוקי ושוקו חם.

.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואני מצטרף לליצן שאמר "אל תבכה כמו תינוק על טעות שעשית כמו גבר !"
מישהו (לא אני) אפילו זכה לחרוט את זה עמוק עמוק בתוך הבטון של תא באגף בידוד של כלא 4...

No worries 8)

פורסם

גם מגיע לך שיקחו לך את הרשיון עד שתבין יותר (או תתבגר קצת) וגם לא יזיק לך ללמוד קצת עברית.

אין דבר כזה "שתי" משפטים וכל ההטיות שלך על שתיים בהמשך.

פורסם

אני רק רוצה לציין, שזה אותו בנאדם שהתכסח איתי בפרטי לפני כחודש,

שצחק עלי שאני משלם לעו"ד 2500 שקל בשביל שיוציא אותי מ 3 תיקים ..

שאני "מקומבן" עם אסף שמיר ושאני ה"עוזר" שלו או משהו :)

ופתאום... תראו מי שואל אם אסף עו"ד טוב .. הפלא ופלא ..

חמודי .. נראה לי שמי שצוחק.. צוחק אחרון .... :D ואתה באמת סיבה לבדיחה :D

• תוכן חדש...