Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:-) טוב נו אז לפחות משהו 1 טוב יצא לי מזה

שברתי שיא בפורום..

אז מה אמרתם חברה זהו אני אבוד?...

לא יעזור עורך דין טוב ?

יאללה אני פותח רשמית פינת הימורים

מה אני אקבל במשפט...

הימורים בבקשה..:idea:

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם

תלוי בן כמה אתה וכמה זמן יש לך רישיון?

אני מהמר על זה שהדבר הבא שתקנה יהיה חופשי חודשי! :wink:

אני לא רוצה להפריע לשרשור המרתק הזה, אבל בכל זאת, מה זה בליינדר?
הכונה היא למשבש רדר.

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
קודם כל תנסה לזכור איפה המצלמות באיילון, כי זה עצוב להצטלם באיילון.

באיילון אין מצלמות מהירות קבועות על עמוד...

זה ניידת שיכולה לעמוד איפה שהיא רוצה.

פורסם

רציני אני אגיד לך, אני מבין שבאיילון נסעת 130+ אתה לא היחידי, זה כביש שמאפשר מהירות כזאת. אבל בעירוני,באמת... יכול לקפוץ מישהו לכביש אתה בחיים לא תספיק לעצור. המשפט הראשון שהיה לך סתם נידפקת, השני מגיע לך.

אתה נהג חדש ויש לך 2 משפטים-הסיכוי שתצא מזה עם רישיון הוא לא גדול במיוחד

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אל תדאג יקירי, בכירי מהנדסי הרכב ברחבי העולם ישבו וחשבו על פתרונות יצירתיים לאנשים כמוך (וכמוני):

B10 ,405 ,404 ,303 והרשימה עוד ארוכה...

No worries 8)

פורסם

דוווקא אני מאוד אוהב את הנידרפלורים של דן...

ולמר-טייס, מגיע לך שישללו לך את הרשיון. אם היינו במדינה יותר נאורה גם לא היית זוכה לקבל אותו בחזרה אי פעם. לא מגיע לאנשים כמוך לנהוג ברכב (ועוד כנהג חדש עם רמת מיומנות נהיגה אפסית) ולסכן את כולנו. שב בבית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל ללמוד את הספר תיאוריה מחדש ומרים טלפון למורה לנהיגה, לשאול לשלומו.

כי, אני מאמין שיש צ'אנס טוב שתצטרך לעשות טסט מחדש.

פורסם
אל תדאג יקירי, בכירי מהנדסי הרכב ברחבי העולם ישבו וחשבו על פתרונות יצירתיים לאנשים כמוך (וכמוני):

B10 ,405 ,404 ,303 והרשימה עוד ארוכה...

אין כמו הנוחות של

oc 500 החדשים.

ירון מאיר

פורסם

יאללה יאללה יא חבורת ליצנים, אם אף אחד מכם לא נסע על 100 בעיר אני ואזה.

תפסו אותו, הוא בסה"כ פועל למענכם בסטטיסטיקה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מבירור קצר עלה שהבחור עובד בטויסארס, ולאחר פשרה הוחלט שבמקום האוטו של אבא, הוא יקבל ג'יפ דו מושבי 12V, שמגיע ל14 קמ"ש.

אוקיי, ועכשיו להיות רצינים לרגע:

היות ואני כנראה הכי קרוב פה לתקופת הנהג חדש (בן 21, 3 וחצי שנים רשיון), אז אני אנסה להזכיר לכם:

אני משום מה, בטוח שמרבית האנשים פה, בהיותם נהגים חדשים, לא היו שונים ממנו בהרבה, בין אם זה נובע מרצון לשופוני, ובין אם זה נובע מטיפשות.

אני אישית, כנהג חדש, הייתי נוסע במהירויות מעט יותר מטורפות משלו (150 בכביש משה-דיין ראשל"צ, מי שמכיר), לא גאה בזה, היום, אחרי 3 וחצי שנים בכביש, וכשאני מודע לכל הסכנות של המהירות, אני לא עובר מהירות מותרת, ולעיתים נוסע גם פחות (מתאים את עצמי לתנאי הדרך).

אז מה שאני בעצם מבקש ממכם, תעזבו את הבחור בשקט, ורק מי שהיה ילד טוב של אמאלה, ולא עשה עברת מהירות מעודו, יכול לדבר, כל השאר יכולים להגיד תודה לאל שזה נגמר בכלום (כמוני למשל, תודה.)

אור, בברכת שנה טובה, ושלא נדע מדוחות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
באיילון אין מצלמות מהירות קבועות על עמוד...

זה ניידת שיכולה לעמוד איפה שהיא רוצה.

צודק.

טעות שלי, כתבתי איילון וחשבתי על כביש 4.

פורסם
הכונה היא למשבש רדר.
לא. הכוונה לא למשבש רדאר.

עד כמה שידוע לי אין בכלל משבשי רדאר בארץ (וחבל). יש גלאי רדאר.

בליינדר הוא אמצעי אלקטרואופטי המשבש קריאה של ממל"ז, כלומר הוא יעיל אך ורק נגד שוטר שעומד עם מד מהירות לייזר ביד בצד הכביש. הוא מסנוור את הגלאי של הלייזר, והדגמים הטובים יותר שלו גורמים לשוטר לקבל הודעת שגיאה שאינה מעידה על שיבוש, אם כי השוטר יכול לחשוד ולעצור את הרכב לחיפוש. מה קורה כשהוא מגלה בליינדר - זו כבר שאלה שהתווכחו עליה רבות.

חליפת המיגון הטובה ביותר לטייסים היא בליינדר+גלאי רדאר טוב. מדובר בעלות כוללת של משהו כמו 3-4 אלף.

• תוכן חדש...