Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בזמן האחרון אני נתקל בגמגום קטן כשאני מתניע את הרכב.

חשוב לציין שזה קורה רק בהנעה הרראשונה ואם אני מכבה ומניע שוב זה כבר לא קורה.

זה נשמע כמו גמגום קטן ואז הרכב מניע כרגיל!

מה דעתכם?

פורסם

מה דעתך לצין את שם הכלה, שנת הולדתה, משקלה בסמק, מזריקה, או מו**ת?!!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סליחה על המחסור בפרטים!

מדובר על אקסנט ידנית שנת 95 הזרקה 200K קילומטרים.

חייב לציין שהיא שמורה בטירוף ומתוחזקת ברמה גבוהה

פורסם

לדעתי, הסטרטר זקוק לשיפוץ, תופעה כמו שלך אופיינית במקרים בהם יש צורך בהחלפת פחמים.

שלומי

קאדילק לימוזין

פולסוואגן פאסאט 2003 טיפטרוניק

פיג'ו 205 GTI 1992 יחיד במינו בארץ

פולריס ריינג'ר 2005

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום יש לי בעייה בסטרטר ביונדאי h100 מסחרית כאשר אני נוסע 3 קילומטר או שהמנוע חם אחרי נסיעה ארוכה אז הסטרטר לא מצליח לסובב את הגלגל תנופה כאשר המנוע קר הוא מניע בקלות כאשר חם הוא לא מניע התיעצתי עם מישהו והוא אומר לי זה העוגן שבסטרטר צריך לנקות אותו עם נייר זכוכית ואני עכשיו רוצה לשמוע אותכם מה תגידו לי אולי זה הפחמים ניגמרו???

ויש לי גם ביזמן שאני מניע יש קצר בחוטים של הסטרטר החוטים החיצוניים ממה זה ????

פורסם

אכן, המתנע (סטרטר) לא תקין וזה עלול להיות בגלל עוגן או שדות פגומים אבל גם בגלל בעייה מכנית של תותבים

(בוקסות) שחוקים במתנע דבר המגביר את החיכוך המכני שלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן, ניתן לנקות את קולקטור הנחושת עם נייר זכוכית דק וגם לנקות את חריצי הבידוד עם משורית מושחזת.

כמובן שצריך לבדוק את העוגן שאין בו קצר בין הקולקטור לגוף ע"י אוהמטר ושאין קצר בסליליו ע"י מכשיר יעודי הנקרא "גראולר".

באותה הזדמנות בודקים גם את שדות המתנע החשמליים שאינם מקוצרים לגוף ושכולם מתמגנטים כראוי בהעברת זרם חשמלי דרכם.

בדיקה אחרונה הנה של תותבי (בוקסות) המתנע (או מיסבים, היכן שיש) וכמובן שיש להקפיד על אורך פחמים רואי ולחץ קפיצי הפחמים שיהיה תקין.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...