Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיווט + - ל TX1005D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מונו היפוניקס מדגם שרשום למעלה

אני מרגיש שהוא עובד חלש יחסית ממה שצריך להוציא להוציא ב 2 אוהם

הסאב הוא 500 RMS בתיבה אטומה.

יש לי קיט התקנה רגיל של 100 שקל נראה 8 G .

השאלה שלי היא האם צריך יותר עבה מזה ?

או שזה בעיה במגבר?

אודה מאוד לעזרתכם.:-)

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שזה כיוונים אחי

איזה HU יש לך?

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

מה אורך הכבל + מהמגבר למצבר ?

עפ"י הטבלה אתה צריך 4 גייג .

ואני בכל מקרא הייתי שם 4 גייג , גם אם זה יותר מדי , זה בטח לא יזיק וגם אם תקנה מגבר חזק יותר בעתיד לא תצטרך להחליף כבל .

זה נכון

פורסם

אם אתה בכל מקרא מחליף , אז תחליף ל-4 גייג , תחשוב על העתיד (לדעתי) .

שים 4 גייג , גם אם זה יותר מדי , זה בטח לא יזיק וגם אם תקנה מגבר חזק יותר בעתיד לא תצטרך להחליף כבל .

זה נכון

פורסם

אני לא מאמין שזה ייפתור לך את הבעיה. אם אתה במצב של גיין מקסימלי כדי לשמוע בעוצמה - אז הבעיה היא לא החיווט.

חיווט של 8 ג'ייג מספיק ל 500RMS!!! אמנם עדיף לשים כמה שיותר עבה, כדי שההתנגדות לזרם תהיה מינימלית.

תחשוב שזה כמו להוביל כמות מסוימת של מים בצינור, בלחץ, למרחק מסוים. ככל שקוטר הצינורות יהיו רחבים יותר, (ביחס לאותו מרחק) כך המים יוכלו לעבור יותר בקלות, מצד שני, אין טעם וצורך לשים קוטר עצום לכמות מים שיכולה לעבור ללא בעיה גם בקוטר הרבה יותר קטן... יש עוד כמה דברים שמשפיעים אבל הם זניחים.

בכל מקרה, אני לא מאמין שחיווט של 8 גייג' גורם לבעיה שאתה מתאר. אבל הכל זאת, מקווה שזה יעזור.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

כשאתה פותח גיין במגבר עד הסוף אתה לא תנצל אותו עד הסוף ופה אני מדבר בעיקר על סאבים.

אתה צריך להתאים את הגיין להד יוניט אם לדוגמא הפרא אאוט של ההד יוניט שלך הוא 4v ושל המגבר 5.5v אז אם תפתח את הגיין לקצת פחות מחצי תשמע את הסאב הכי חזק שניתן, עצה שלי פשוט תשחק עם הגיין באיזור החצי ותמצא את הזווית שבה הסאב נשמע הכי חזק ומדוייק.

אצלי נשמע הכי חזק כשהגיין על חצי...

פורסם

בהד יוניט הגיין הוא עומד על אמצע ואני כבר שחקתי אם זה והוא לא כל כך משפיע....:x

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תוכן חדש...