Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הפלאפון שלי (נוקיה 6100) שבק חיים והחזיר את נשמתו לבורא באופן מוזר מאוד (מוות פתאומי לגמרי, ללא נפילה או מים, כנראה שבץ מוחי).

אין לי ביטוח, וגם התיקון יעלה כנראה הרבה כסף.

חבר טוב ממריא לתאילנד בתחילת חודש הבא.

שמעתי על אנשים שקנו מכשירים שם במחירים זולים מאוד, הכניסו SIM בארץ והכל עובד תקין.

אני יודע שיש שיטות שונות לתקשורת ותדרים ברחבי העולם.

רוב הנוקיות למיטב ידיעתי הם כלל עולמיים (TRI-BAND).

האם אני יכול לרכוש מכשיר (לצורך העניין, נוקיה 6230), והוא יעבוד לי באופן תקין בארץ?

האם ניתן לצרוב את המכשיר הנ"ל לתפריט עברית ללא בעיות?

מידע רב יעזור מאוד.

תודה.

אמיר.

פורסם

יש סיכון קטן.

לרוב הניידים שם הם מזוייפים (זולים)לא פעם שמעתי שמי שקנה שם לא הצליח להפעיל בארצות אחרות כולל ישראל.

צריך לשים לב מה קונים.

פורסם

אם המכשיר הוא GSM. לא תהיה לך בעיה. אפילו אם המכשיר סגור על רשת מסוימת אין בעיה לפתוח אותו לכל החברות.

אני ממליץ לך על הסלולר VERTU.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

נסה קודם לתקן את המכשיר, גם מכשירים שאורנג' אמרו שאי אפשר לתקן - תקנו לי ב-100 ש"ח

www.gomobile.co.il נסה ולא תתכזב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקש מהחבר להפעיל את הטלפון בחנות בתאילנד. עדיף עם SIM של אורנג' (אם יש לו).

ניתן לצרוב עברית ,כרוך בסיכון מסויים. לא גדול.

פורסם

6230 עם עברית,חדש עולה בחנויות פרטיות בארץ בסביבות 1000 ש"ח, לא שווה להביא מחו"ל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עלה לי רעיון בראש (או שאולי זה מה ששמר התכוון ואני רק מדייק יותר בפרטים) :

צור קשר בהקדם עם אורנג' ותבקש שהמכשיר שלך=הקו שלך=הכרטיס סים שלך,יהיה פעיל בתאילנד, החל מתאריך כך וכך עד תאריך כך וכך. תן את הסים לחבר שלך, והוא שם כבר יבדוק בתאילנד לייב אם יש לך תקשורת בעזרת כרטיס הסים שלך... בהנחה שהשיטת השידור בתאילנד היא כמו בישראל, ג'י אס אם (במקרה של אורנג'), אזי 99 אחוז שהמכשיר יעבוד לך בארץ. בהצלחה !

נ.ב. יש לך מצב להביא פאקטים של סיגריות ו\או\קו נטוי אלכוהול מהדיוטי פרי אח שלנו?

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם
6230 עם עברית,חדש עולה בחנויות פרטיות בארץ בסביבות 1000 ש"ח, לא שווה להביא מחו"ל.

קספר, נוקיה 6230I עולה באורנג' בין 3000 ל-3240 ש"ח (תלוי בתוכנית)...

אנחנו רכשנו זוג 6230I בפחות מ-3000 ש"ח, בגרמניה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם המכשיר הוא GSM. לא תהיה לך בעיה. אפילו אם המכשיר סגור על רשת מסוימת אין בעיה לפתוח אותו לכל החברות.

אני ממליץ לך על הסלולר VERTU.

VERTU = חטיבת היוקרה של נוקיה

המכשירים שהם מייצרים עשויים יהלומים, זהב ופלטינה.

גם אם הוא ימצא משהו דומה לVERTU בתאילנד, אני מאמין שזה יהיה 99% מזוייף

(מכשירים מקוריים עולים מאות ואלפי דולרים)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני עם כספר.

חבר רכש לפני שנה 7250i בתאילנד. נראה חדש.

פאנל עם מרקם שונה ו-IMEI שונה בין הקופסא למכשיר נראו חשודים, לדעתי.

כשהוא רצה לבטח את המכשיר, ביצעו לו "בדיקת תקינות" שהעלתה שהמכשיר

משומש כדבעי ו"מלא קורוזיה". לא הסכימו לבטח. המכשיר נמכר.

אין למי לבוא בטענות כשאתה קונה בחו"ל.

הפרש של 2000 ש"ח בין 6230 ל-6230i הוא מוגזם וחסר פרופורציות לחלוטין.

גם אם הוא ימצא משהו דומה לVERTU בתאילנד, אני מאמין שזה יהיה 99% מזוייף
בעצם כמו רוב הדברים שנמכרים בתאילנד.

MCS 2008

פורסם

נ.ב. יש לך מצב להביא פאקטים של סיגריות ו\או\קו נטוי אלכוהול מהדיוטי פרי אח שלנו?

אני הייתי מביא לך אבל אני כבר עמוס(טס מחר לתאילנד).
פורסם
אני הייתי מביא לך אבל אני כבר עמוס(טס מחר לתאילנד).
תודה בכל מקרה

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם

אוקיי, תודה לכולם על ההמלצות החמות.

ה-SIM שברשותי הוא של סלקום ולא אורנג'.

מישהו אמר לי בפרטי שהאופציה ששמר הציע יעילה מאוד, ועדיף ה-SIM של אורנג' לצורך הבדיקה בתאילנד על פני זה של סלקום.

מדוע??

קאספר, נוקיה 6230I עולה כ-1300 משומש! חדש דרך סלקום ואורנג' עולה כפול!

הפרש של 2000 ש"ח בין 6230 ל-6230i הוא מוגזם וחסר פרופורציות לחלוטין.
דראגסטור, המצלמה בנוקיה בלי ה-I היא VGA 0.3 מגה פיקסל ואילו ההיא ב-I היא 1.3 מגה פיקסל!

ההבדל באיכות התמונות עצום, ואני אחד שאוהב לצלם, לכן חשוב לי, אם כבר אני משדרג מכשיר, לאחד כזה עם איכות צילום.

בנוסף, מערכת המולטימדיה משופרת ואפשרויות ההרחבה ב-I גדולות וטובות יותר (חשוב למדיה,MP3 וכו')

אני יודע שיש בזה סיכון קטן, אך מצד שני שמעתי על לא מעט אנשים שהלך להם הקלף והם זכו לרכוש מכשיר מאוד איכותי בכמעט כלום כסף!

אגב שמר, מה הסיכון בצריבה לעברית? נאמר לי שכל מכשיר נוקיה שקיים בארץ, ניתן לצרוב לו עברית מלאה (אפילו יורוקום ישמחו לעשות זאת תמורת סכום שבין 70-150 ש"ח)

תודה לכולם.

• תוכן חדש...