Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם רנו תהפוך אמינה יותר?

יצרנית הרכב הצרפתית, בעזרת ניסאן היפנית, מעוניינת לעלות בדירוג האמינות של יצרניות הרכב. רנו: "נהיה אחת משלוש היצרניות האמינות בעולם"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3184931,00.html

רנו הודיעה על תוכנית אסטרטגית חדשה: להפוך לאחת משלוש יצרניות הרכב האמינות בעולם. כדי לעשות כן, תדרש היצרנית הצרפתית לדלג מעל מותגים עם רקורד מוכח ומיתולוגי כמו דוגמת טויוטה (וכמובן לקסוס), הונדה וסובארו. ואיך זה יתבצע? יחד עם ניסאן, בתוכנית עבודה מקיפה, שניצניה לטענת רנו כבר נראים בחלק מהדגמים. כל זאת, כחלק מתוכנית רב-שנתית שצפוי להציג קרלוס גוסן, הבוס הטרי של רנו והאיש שאחראי להבראה המרשימה של ניסאן.

המשך הכתבה ב- YNET.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

רנו גם הכריזה פעם שהיא בשורה הראשונה של הבטיחות בעולם. המילה שלהם שווה משהו

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

student אני במקומך הייתי סותם את הפה בענייני אמינות אל תשכח על מה אתה נוסע!...

בינתיים הייתי מעדיף אם היו נותנים לי לבחור ברנו על פיאט.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ואני במקומך הייתי סותם אתה הפה ולא הייתי כותב הודעות שטותיות כאלה!!!
פורסם
ואני במקומך הייתי סותם אתה הפה ולא הייתי כותב הודעות שטותיות כאלה!!!

ואני הייתי מסכים איתך

אז נכון אולי רנו יותר מהנה לנהיגה, אבל תשים לב כמה יש פיאט מוזנחות (בגלל הבעלים ולא ביגלל איכות החומרים) שהם מרשרשות ומקרקשות אבל הן מספקות את הסחורה ונוסעות.

ואני גם די בוטח באיכות החומרים של פיאט מסיבות אישיות שלי.

אז ככה שבמקום ליזרוק פניני חוכמה בלי ביסוס, תחשוב ליפני שאתה מדבר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ואני במקום שניכם הייתי נרגע ובורר מילים , OR ELSE...

פורסם

אני מאוד בעד המהלך הזה של רנו.

כבר הרבה זמן אני אומר לעצמי, איך היפניות לומדות להיות מהנות לנהיגה, יוקרתיות ומעתיקות את הדברים הטובים מהארופאיות, אבל הארופאיות לא מצליחים לשפר את האמינות שלהם והנה סוף סוף עושים צעד לשם כך ...

אני לא בטוח אם בסופו של התהליך רנו יהיה מקום שלישי, אבל אני מאוד מקווה שהצעד ישפר את האמינות של רנו ורצוי שגם שאר הארופאיות ינקטו במהלך דומה :-)

רק לחשוב שבסופו של דבר יהיה לנו אלפות אמינות ;-)

פורסם

אני שואל דבר אחר... איך זה שמכוניות ניסאן הם אמינות... לפעמים אמינות מאוד וזה הוכח כבר עם מספר דגמים שלהם בעוד חברת האם רנו ממשיכה כביכול במסורתה ה"צרפתית"... איך זה הגיוני? האם אין שיתוף מידע? או שפשוט הם בוחרים בכוונה בדרך הזאת

פורסם

וואלה מה קורה לכם רק הבאתי כתבה קטנה וקופצים פה, מקללים ורבים מי אמין יותר: פיאט או רנו - שתיהן לא הכי אמינות שבעולם....

הכתבה בעייני גדולה!!! מהבחינה ש:

1. רנו מודים שיש להם בעיות של אמינות - כמעט חסר תקדים בעולם הרכב המודרני. כמה חברות בגודל כזה יודו שיש להם בעיה ברכבים, לכמה תביעות זה יכול לחשוף אותם?

2. ואיך הם תוקפים את הבעיה - מודיעים שעכשיו הם יהפכו לאחת משלוש!! שימו לב לא לאמינה יותר אלא לכמעט הכי אמינה - שוב חסר תקדים.

מבחינתי - כל הכבוד להם

3. טיפ לרנו - כחלק מהתוכנית ולאור קריאה בפורומים כדאי לכם לטפל ביבואן הישראלי ובמוסכיו...נדמה לי שיש שם בעיות

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

1. הם מודים שסקרי האמינות לא מחמיאים. זו עובדה, אין מה להתכחש לזה. הם לא הודו באף בעיה ספציפית.

2. להכריז שתהיה מס' אחד זה מעט יומרני. מעבר לזה, הסקרים הללו נתונים לשינויי מצב רוח. השלישיה העליונה זה מקום טוב מאוד, וההפרשים שם זניחים יחסית.

3. היה כתוב שחלק מהתוכנית שלהם זה לשפר את המוסכים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני שואל דבר אחר... איך זה שמכוניות ניסאן הם אמינות... לפעמים אמינות מאוד וזה הוכח כבר עם מספר דגמים שלהם בעוד חברת האם רנו ממשיכה כביכול במסורתה ה"צרפתית"... איך זה הגיוני? האם אין שיתוף מידע? או שפשוט הם בוחרים בכוונה בדרך הזאת

האמינות היפנית היא תולדה של כל תהליך הייצור שלהם, שרשרת האספקה שלו והיחסים הכלכליים והעיסקיים בין כל החברות שבשרשרת. זה לא משהו שקל או אולי בכלל אפשרי לחקות בכלכלה ותרבות שונות בתכלית מזו היפנית ושהוא הרבה מעבר לשיתוף מידע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מברך את רנו על המעשה!

אפילו אם הם לא יצליחו בסופו של דבר להיות אחת מה3, מה שכמעט בטוח, זה שהם יהיו יויתר אמינות ממה שהן כרגע!

ולכן כל הכבוד להם!

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עפ סקר JD POWERשביעות רצון הלקוחות שנעשה בקרב עשרות אלפי לקוחות והוא קנה מידה מקובל

במקום הראשון ברשימת היצרנים לקסוס, במקום השני סקודה,במקום השלישי הונדה

יגואר במקום 11 וסוברו ב12 ,פולקסוגן ב16 ופורד ב 17

כולם מעל ממוצע התעשיתי מיצובישי מקום 18,מרצדס ב21,רנו ודייהו ב23

סיטרואן 27,קרייזלר 27,פיז'ו 30 ופיאט 31

תוספת לסקר 2005 בארהב

Jaguar has been judged best for sales satisfaction in the 2005 JD Power survey in the US. This study reflects how happy buyers are with the sales process.

Jaguar scored 889 points out of 1,000, ahead of Lexus (888), Buick and Porsche (878), Cadillac (874), Lincoln and Mercedes-Benz (873). Bottom of the list were Nissan (817), Subaru (816), Suzuki (815), Kia (810) and Isuzu (743).

• תוכן חדש...