Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות שחורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות אצלי באוטו חלונות שחורים וחשבתי לקחת למישהו מקצועי כי כשהכנו לחבר שלי יצא הרבה שריטות. המליצו לי על איזה מישהו שעושה בתחנת דלק פז ליד בית דגן. הייתי אצלו אבל הוא לא מפרק את החלונות הוא מדביק את זה ככה ונשאר קצוות בטח לא משהו שאני רוצה.. הוא לוקח 250 שקל לחלונות קדמיים אחוריים והקטנים בסוף

הוא אמר גם שיש לו מדבקה מיוחדת לא זוכר איך הוא קרא לזה אבל שבלילה זה ניהיה יותר בהיר וגם לא יראו שריטות וזה לא דוהה...יש כזה דבר או שסתם חרטה שם את אותו מדבקה ולוקח 500 שקל?

ובדרך כלל מדביקים בלי לפרק את החלונות החוצה? :?:

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

לפי דעתי המחיר יקר מעט

ובייחוד בגלל שלשים חלונות כאלה מקדימה יהיה מיותר מפני שאתה לא יכול לעבור טסט

וגם בגלל ששוטר יכול לתת לך קנס

תתקין רק בחלונות האחוריים ואל תסכים מעל 100 ש''ח

העובדה שזאת רק מדבקה לא אומר שהתוצאה לא תהיה יפה

רק אל תצפה שזה יחזיק שנים מקסימום 10 חודשים ואתה צריך להחליף את המדבקות בחדשות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

א. המחיר הוא בדר"כ 50 שקל לחלון.

ב. אם אתה מעוניין, דבר איתי בפרטי ואני יכול להפנות אותך למישהו בבת-ים שמבצע את זה.

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
החלונות האחוריים לא מזיזים לי אני נוהג ויש לי שמש חחח

אסור לפי החוק לשים את המדבקות האלו על החלונות מקדימה וזה כולל גם את השמשה הקדמית והאחורית

שוטר יכול להזמין לך בוחן רכב שיוריד לך את הרכב מהכביש או לתת לך קנס

בקיצור עזוב אותך משטיות שים את הווילונות שנידבקים עם וואקום

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודע לגבי המחיר, אבל חבר שלי לפני שנה עשה אצל אותו בחור וקיבל תוצאה מושלמת! בלי סריטה או נקודה אחת, חלון אחורי שיורד ועולה נראה כאילו בא כך מהיצרן. הוא בטוח פירק לו את החלונות.

הבחור נראה לי קוראים לו יעקוב או משהו? אני מדפר על תחנת דלק פז לכיוון ראשון.

• תוכן חדש...