Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במגבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בזמן האחרון בעיה במגבים שלא תמיד הם מפסיקים לעבוד, גם כשהידית נמצאת על מצב עצירה. או שהם נתקעים באמצע השמשה כשאני מעביר את הידית למצב עצירה.

עכשיו לא מזמן התקנתי מערכת ברכב ובהתקנת הפיוז למגבר המתקין לא שם לב שהבורג כל כך עמוק והבריג אותו לתוך צמת החוטים של המגבים...

בהתחלה לא היתה בעיה אבל אחרי שבוע בערך כנראה שהבורג התברג עוד קצת פנימה, יצר קצר והפיוז של המגבים נשרף.

חזרתי למתקין והוא הוציא את הבורג ועטף את הצמה בקצת איזולירבנד. שמתי פיוז חדש והכל היה בסדר.

אבל לא מזמן התחילה הבעיה שתיארתי, מה יכול לגרום לזה? האם הקצר שהיה פגם במשהו במערכת ויש להחליפה או שאולי החוטים בתוך הצמה נוגעים זה בזה וזו הסיבה ורק צריך לבודד כל אחד מהם באופן עצמאי? או משהו אחר בכלל?

אגב יש לי גולף 94' 1.8 ל'.

תודה לכל העונים.

פורסם

היי

יש לפתוח את הצמה שנפגעה, שכן החוטים בתוכה נפגעו, הבידודים נפגעו, חוטים שאינם מבודדים נגעו זה בזה ויצרו קצר או שהבורג שהיה מוברג לפח וחדר דרך הצמת חוטים קיצר אותם.

משמע חד משמעית כי החוטים או חלקם חשופים ו/או נוגעים זה בזה.

כאמור יש לפרק את הצמה לוודא שהחוטים שנפגעו (ואם נחתכו סיבים לתקן בהתאם) ולוודא ביטול קצרים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שלום,

אני יודע בוודאות כי הבורג הוא זה שיצר את הקצר.

וכבר ביטלתי את אפקט הקצר שהוא יצר. השאלה שלי היא יותר האם (ואני מניח שכל החוטים בצמה הם + ולא -) מגע בין החוטים השונים באותה צמה עשויה לגרום לתופעה שתיארתי לעיל? ואם כן אז האם בידוד יחידני של כל חוט בצמה יפתור את הבעיה או שמא יש בעיה אחרת?

פורסם

כן, פתח את השרוול, ובודד אחד אחד. רק תוודא שהבורג לא הזיק לחוט (לסיבים שלו) כמו סכין שבעצם כמעט ולא נשארו סיבים פנימיים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...