Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומי, אם היית מפרט קצת יותר על המערכת שלך סוג ה - HU ואיזה מגבר מחובר אליו היה יותר קל לענות לך. בכל אופן בד"כ במגברים קיים כפתור GAIN שבעזרתו ניתן לכוון את הרגישות הכניסה של המגבר. אין לי מושג האם קיים בשוק חיבור מתאם RCA מנחית. בכל מיקרה לטכנאי אלקטרוניקה זה לא צריך להיות סיפור גדול לייצר דבר כזה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אממ ככה תודה דבר ראשון

אין לי HU ברכב יש לי מחשב ונגן שלו יש 100 אחוז של וליום הכי נמוך זה 0 ואחריו זה 10 אחוז

זה יותר מדיי חזק אני יכול להנמיך תעוצמה במגבר אבל אז שאני ירצה פול ווליום זה לא יהיה גבוהה בשביל שול וויליום יש לי מגבר טוקסיק ה 1000 ואטט

אני ראיתי שבמגברים של לאנזר יש כזה כפתור שאיתו אפשר לכוון תעוצמה אז חשבתי שאולי יש גם למגברים אחרים

פורסם

זה לא כפתור עוצמה, מדובר על BASS BOOST, זה בכלל לא רלוונטי אלייך זה מיועד לחיבור סאבים על מגברי מונובלוק או 2 ערוצים שמיועדים לסאבים.

בכל אופן, כיוון העוצמה היא במגבר, אם אין לך שליטה על המחשב מבחינת וולטאז אתה בבעיה, אם המחשב מוציא סיגנל קבוע, והוא מכוייל על עוצמה קבועה יש לך פה בעיה כי אין לך בעצם שליטה על הווליום.

בכל אופן, באיזה מחשב מדובר?(מחשב רכב"CARPC" או מחשב שאתה יצרת לרכב?).

אתה חייב שליטה על הווליום של הנגן עצמו, במגבר אין פוטנציומטרים של עוצמה אלא רק כיווני ברזל( מכוון וזהו לא נוגעים יותר)

תפקידו של הגיין הוא לא להגביר\להנמיך עוצמה, אלא הוא נועד להשוות את מתח הכניסה למגבר ממחשב\נגן\HU.

פתרון טוב ויעיל שאני יכול לחשוב עליו כרגע זה אקולייזר חיצוני עם שליטה על ווליום.

ברוב האקולייזרים יש לך כניסת MAIN IN\INPUT שאליה אתה מחבר בעצם את הRCA שמגיע מהנגן\מחשב\HU, ממנו אתה מוציא את הRCA למגברים, חוץ מעקרון שליטת הסאונד דרך האקולייזר שהוא פנטסטי מכיוון שאין לך כלל אופציה אצלך לכיוונים אונליין, יש גם בד"כ שליטה על ווליום,FADE,וסאב בחלק מהאקולייזרים.

או שאולי תוכל להשתמש בתוכנה מסויימת במחשב שמפעילה את הדיסקים(WINAMP,MPLAYER וכו') ששם יש לך בעצם שליטה גם על ווליום.

אם כי אני לא יודע איך בדיוק אתה תוכל להשתמש בזה בזמן נסיעה...

או שיש אפילו כרטיסי קול שיש עליהם מאחורה פוטנציומטר עוצמה שבו תוכל להשתמש, שוב אין לך אופציה להשתמש בזה בזמן נסיעה...

ולכן, הצעה שלי הזולה והמשתלמת ביותר, אם כל הכבוד והפרגון על המחשב, HU פשוט שקורא MP3 ב500 ש"ח יעשה את העבודה טוב יותר.

under construction..

פורסם

סה"כ היציאה של הנגן MP3 שלך היא לא lineout אלא speakerout

יש מתאמים שהופכים יציאה של רמקולים ליציאת קדם מגבר - כן זה מנחת וכן אפשר לקנות אותם בחנויות סטריאו (חבל שראדיו-שאק סגרו - הם היו מפוצצים במתאמים האלה...)

או שאפשר לקנות מתאם של יצית רמקולים רגילה לחוטי RCA - ללכת למעבדת אלקטרוניקה ולבקש שילחימו לך חיבור מתאים מהכניסה של המנחת כדי שתוכל לחבר אליו את הנגן שלך - ומהצד השני תקנה חיבור מתאים מיציאות הRCA של המנחת למערכת ראש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...