Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר של L7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הגיוני שסאב קיקר L7 יעלה בחנות 1500 ש"ח ללא תיבה

הוא אומר שיש אחריות של שנה של אפריל טקליין

האם יכול להיות שהוא מוכר לי משהו רפרביש או משהו כזה.?

(החנות היא לא חנות שכונה או ימאים או תחנה מרכזית)

פורסם

אבל הייתי בהרבה חנויות והמחיר שלהם היה גבוהה בהרבה מהמחיר הזה לכן אני מתפלא הוא היה בין ה1800 ל2100 ש"ח

פורסם

המחירים שאני שמעתי עליהם נעו בין 1600 ש"ח הכי זול (כמו שאמרתי) עד ל 2000 ש"ח (המחיר הכי זול שהיה כשאני קניתי...)

אם אתה רוצה לשלם עוד 100 ש"ח - 200 ש"ח בשביל להיות בטוח זאת החלטה שלך, אבל אמרת שזאת חנות רצינית, אז

אין סיבה שלא תקנה אותו שם , ועוד הם נותנים לך אחריות אז מה יכול להיות רע ?!

פורסם

אני רכשתי אותו חדש ב 1550

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

דבר איתי בפרטי אחי , אשמח לעזור

אני מתכנן לקנות עוד אחד בקרוב - המחיר מפתה :wink:

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

מה הבעיה? אם החנות היא חנות מכובדת ואם אתה מקבל את המוצר אם האחריות של חברת אפריל טקליין, שהיא היבואנית של הסאב הנ"ל אז מה הבעיה? זה שהמחיר נמוך? הירווחת! תפרסם פרטים על החנות כדי שגם אחרים יוכלו להנות מהמחירים הזולים של החנות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אז כך

החנות נקראת אביזרי האחים

הבחור ממש נשמה

כל המערכת קניתי אצלו

הבעיה לחלק מהאנשים זה שהחנות נמצאת בטייבה

• תוכן חדש...