Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום חזרה בעייה בפולו 2002 1.4 שלי:

סל"ד לא יציב, נופל בעיקר, כשמנסים להתקדם רק עם קלאץ' האוטו נכבה, וכשמדליקים מזגן בניוטרל האוטו גם נכבה. לרכב 96 אלף ק"מ.

יש לציין כי

:א) לפני כ- 6000 ק"מ הייתה אותה בעייה שנפתרה כשתדלקנו בתחנת דלק אחרת ובאוקטן 99, ומיכל לאחר מכן חזרנו לאוקטן 95 והבעייה לא חזרה.

ב)הקלאץ' הוחלף לפני 20 אלף ק"מ, והוא לא עושה בעיות של הפרדה או רעשים, אלא עובד מצויין.

ג)כל הפילטרים חדשים ותוצרת MANN FILTERS והוחלפו לפני 6000 ק"מ, והיום אני הולך להחליף שוב פילטר דלק ללא קשר לבעייה.

ד)לפני יומיים ניקיתי את בית המצערת היטב.

אם כך, מה יכולה להיות הבעייה? האם לעבור שוב תחנת דלק? האם זה יכול להיות חיישן מסויים?

בתודה, איתמר ג'ור'ג.

פורסם

אולי משהו השתחרר באיזור בית המצערת? כל הצינורות ואקום חוברו? חיישנים? תבדוק את האיזור ההוא שוב...

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אבדוק את האיזור שוב, למרות שאני בטוח ב- 100% שסגרתי וחיברתי את כל הצינורות והברגים היטב (אני לא מנקה את האיזור ההוא פעם ראשונה...)

עוד שאלה: האוטו מעולם לא עבר ניקוי מזרקים ולא אינפוזיה, האם יכול להיות קשר לבעייה?

פורסם

הבעיה העיקרית למה שאתה מתאר זה ליכלוך בבית מצערת ואתה אומר שניקיתה אותו אז אני יתן רק כמה דגשים :

א) אם אתה כבר עושה את זה לבד תדע שאתה חייב להשתמש בסמרטוט רך במיוחד כי אתה יכול לעשות נזק לבית מצערת

ב) יש אפשרות לעשות אצלך כיוון מצערת שאגב נעשה ע"י חיבור למחשב של הרכב בלבד במוסך מורשה וכנראה זה הבעיה שלך

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

לאחר ניקוי בית מצערת יש לבצע איתחול במחשב ייעודי,

ולא , הרכב עלול לעבוד בסלד גבוה או נמוך, וזאת עובדה.

מאיזה איזור אתה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לעונים. לדני, אני מבאר שבע.

שחכתי לציין כי אין בעיות בסחיבה והבעייה קיימת רק בניוטרל. שחכתי לציין שהאוטו מצלצל בהאצה מעל 3500 סל"ד.

כעת מילאתי מיכל עם אוקטן 99, ולאחר מספר ק"מ הבעייה חלפה. בכל מקרה זה לא פתרון למלא אוקטן 99...

אגב לגביי איתחול, בזמן שבמוסך המורשה כשהיו מבצעים את הניקוי לא תמיד הם היו מאתחלים את המחשב, לכן התחלתי לבצע זאת לבד בבית (וגם מכיוון שזה עולה 200 ש"ח ונתקעים חצי יום במוסך), וכבר מעל 30 אלף ק"מ אני מבצע את הניקוי לבד ומעולם לא הייתה בעייה כזו...

• תוכן חדש...