Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להשקיע בסביבות ה5 ,6 אלף שקל על מערכת ..

רדיו דיסק- אני מתכוון לקנות פיוניר 8MP

http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=249

סאב וופר- חשבתי על פיוניר 1000W או TSW126 או 306C אם משהו יגיד לי מה ההבדל ביניהם זה יעזור:

http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=603

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=199

רמקולים אחורים- פיוניר או 350 או 400.

קומפננט אני צריך מידה 6.5-

יש את הLANZAR VX6C 240W ב420 ש"ח

ויש את הPULSE 6 MORAL 120W ב490 ש"ח

מגברים עוד לא חשבתי אשמח שתיתנו עצות דעות מה אני יכול לבנות מהמחיר הזה ומה דעתך על הרדיו דיסק ושאר הדברים אני מחפש עוצמה ואיכות יותר לכיוון של העוצמה..

תודה מראש

פורסם

לדעתי את יכול להביא מכשיר פיוניר שונה - נגיד DEH-P7750MP (יעלה בסביבות 1500 ש"ח)

קומפוננט פולס +אחוריים פיוניר = 1000 ש"ח +-

מגבר JBL או אינפינטי 4 ערוצים = 1500 ש"ח +-

ועכשיו נישאר לך 2000 ש"ח לסאב ומונו , אני אישית לא אוהב כל כך את הסאבים של פיוניר.

אתה יכול להביא או את הRockford P11S4 או את ה Kicker CVR12 יצא בין 800 ש"ח ל 1000 ש"ח

ולהביא מונו של רוקפורד P3001 גם צריך להיות בין 1000 ש"ח ל 1500 ש"ח

ותצא לך אחלה מערכת ממש ברמה (חשוב לשים לב שלא נלקח פה בחשבון קיט התקנה , וההתקנה עצמה

יכול לעלות יחד בסביבות ה 300 ש"ח - 400 ש"ח כולל הקיט ....)

פורסם

מה עדיף שתי סאבים של פיוניר בתיבה כפולה או אחד בלבד שברמה גבוהה יותר..

חשבתי על 2 הפיוניר ביחד...

ולפי מה שהבנתי מאנשים הרדיו דיסק שאני רשמתי עליו הוא יותר טוב מה7750

פורסם

ה-DEH-P7750MP יותר טוב מהפרימר.

ויש לי שאלה שאולי תראה טיפשה

מזה מונו?

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם
ה-DEH-P7750MP יותר טוב מהפרימר.

ויש לי שאלה שאולי תראה טיפשה

מזה מונו?

מונו = יחיד, אחד. האם השאלה שלך למה מיתכוונים בביטוי מונו בלוק בהקשר למגבר? אם אכן זאת שאלתך אז התשובה היא שמיתכוונים למגבר שיש לו ערוץ אחד בלבד בד"כ משמש להגברה של תדר נמוך סאב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
מה עדיף שתי סאבים של פיוניר בתיבה כפולה או אחד בלבד שברמה גבוהה יותר..

חשבתי על 2 הפיוניר ביחד...

ולפי מה שהבנתי מאנשים הרדיו דיסק שאני רשמתי עליו הוא יותר טוב מה7750

א. נכון הרדיו-דיסק שרשמת יותר טוב , אבל חוץ מיזה שיש לו תצוגה קצת יותר יפה אין בו אפשרויות

שמצדיקות את זה שתשלם עליו עוד 1000 ש"ח בערך....(ברור שאם יש לך תקציב בלתי מוגבל אז סבבה

אבל יש לך הגבלה לכן שווה יותר להשקיע את הכסף הזה במשהו אחר שיהיה שווה את המחיר...)

ב. כמו שרשמתי ממקודם אני אישית מאוד לא אוהב את הסאבים של פיוניר לדעתי תיקח קיקר אחד

(ה CVR12 לדעתי מספיק , ואתה תהיה מאוד מרוצה ממנו..) ובטח שזה עדיף על 2 של פיוניר,

אבל שוב זה תלוי במה שאתה רוצה 2 סאבים של פיוניר ידפקו יותר חזק מהקיקר הזה, אבל הוא ישמע

יותר טוב מהם (כלומר מה אתה מעדיף , עוצמה SPL או איכות SQ..) תעשה חשבון לעצמך.

פורסם

מן הסתם שה-P8 יותר טוב ואיכותי מה-7750...

הוא לא סתם עולה יותר יקר...

יש לו אקולייזר יותר מדוייק ואיכותי.. וכו'.. ה-7750 סבבה אבל לא מגיע לרמה של ה-P8 ...

כמובן שבמחיר שלו אפשר להביא כבר מכשירים הרבה יותר איכותיים כמו CLARION ו-ALPINE...

זה כבר שיקול שלך..

לגבי הסאב ..אני עם swiftoren .. גם אני הייתי הולך על מונו סבבה כמו ה-3001 והקיקר.. (יש לי כזה סאב והוא פצצה.. הרבה יותר מ-2 פיוניר...והוא על רבע עוצמה!!)

בהצלחה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

חשבתי בסוף לחכות עם הסאב אני יקנה יותר מאוחר..

עכשיו התקציב שלי הוא כזה..בסביבות ה1500-1800 לרמקולים אחורים 9*6 , קומפננט , ומגבר שיחזיק יפה מאוד את שניהם

בקשר לפאנל זה בתקציב שונה אני לוקח בסוף את הפיוניר P8..

שוב אני הולך יותר לכיוון של העוצמה אבל גם איכות שאני יגביר ולא ישמעו סתם עיוותים בקול...

אשמח אם תתנו לי הצעות טובות לרמקולים קומפננט ומגבר שיעשו את הפעולה יפה מאוד

וגם מקומות זולים חוץ מהאינטרנט עם אחריות [איזור ת"א], ולא סתם שאני יסע למקומות ויהיה יקר.

תודה לכם...:wink:

פורסם

קומפוננט של אינפינטי או מורל דוטק - 800 ש"ח - 900 ש"ח

אחוריים פיוניר \ קנווד - 300 ש"ח - 400 ש"ח

מגבר 4 ערוצים - איזה שהוא לאזנר (HTG424 או VIBE421) אמור לעלות 800 ש"ח - 1000 ש"ח

קצת חרגתי פה מהתקציב שלך אבל זה שווה את זה , אם ממש אין סיכוי לחרוג אפשר להחליף את

הקומפוננט בפולס או איזה שהוא קומפוננט שפוט אחר (קנווד , לאזר , מגנאט , פנסוניק וכו...)

שיעלו בסביבות ה 500 ש"ח +- ..

• תוכן חדש...