Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות שמוכרת RTV?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש RTV אדום שמשתמשים בו לאיטום במנועים, חיפשתי הביום בכמה וכמה חנויות ולאף אחד אין.

מישהו מכיר חנות ספציפית באיזור רחובות שמוכרת RTV אדום?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מחזיקים ... ובכמה צבעים .

RTV זה סיליקון כזה לאיטום חלקים במנוע ... הוא עמיד בחום .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

סאלמה בת"א רפי חלפים \ ניסים חלפים (יש שתי ניסים חלפים)

תבקש "שרלוק" לפלאנצ'ים...הכי טוב הכי עמיד הכי איכותי !

פורסם

אגב, למה אתה צריך את זה? ברוב המיקרים לא צריך את זה אלא אם כן זה כתוב במפורש בספר האחזקה...

בהרבה מיקרים נוטים לשים עם גומיות כגון מיכסה שסתומים סיליקון, דבר שגורם לבעיות עקב נזילת הסיליקון מהצד הפנימי לאחר החיזוק. נישארים "שיירים" והם "נושרים" לכיוון השסתומים...

בקיצור, לא ממש מומלץ. אם כבר, אז שלרלק...

סיליקון אדום... לא הייתי מישתמש בו לחיבורים שאמורים להיות שם חלקים בתנועה... אטם מקורי אמור להיות טוב מספיק,במיוחד אטמים מודריניים למכוניות ישנות (האטמים כיום בנויים מחומרים הרבה יותר טובים מפעם ואין צורך אמיתי "לחזק" אותם, שוב, אלא אם כן ניכתב ככה במפורש, אל תהיו יותר חכמים ממי שכתב את הספר)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש לי פיג'ו 106 GTI, כחלק מהבעיות הצרפתיות לכל דגם יש בעיות נוספות יחודיות לה.

אצלי שיש מכסה שסתומים, ממנו יוצא ר' ממתכת קטנה ואליה מחובר הצינורית של הנשים עד לפילטר.

הבעיה היא שה ר' ממתכת היא לא יציקה למכסה שסתומים אלא היא יחידה נפרדת ועם הזמן היא יוצאת ודורשת קיבוע. מה שעושים זה פשוט שמים אותה במקום שלה ומסביב לה שמים RTV, גם כדי שיאטום והאדי שמן יצא מהצינורית ולא מהרווח בינה לבין המכסה וגם כדי שהיא לא תזוז ותישאר קבועה.

זה כל העניין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ACE בנס ציונה (ליד היוניברס). הייתי במוצ"ש האחרון והיה במדף שמול המדף של השמנים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בACE זה היה ב 19.90.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

את האמת, זה נישמע שימוש טוב לחומר הזה, רק תיזהר שלא ינזלו לך "שאריות" לתוך המיכסה... השאלה היא האם זה לא יתקלף לך משם...

אני מאמין שניתן ליקנות את החומר הנ"ל בשפופרות קטנות יותר מה"טיובות הרגילות"... ניסית בחנויות שמוכרות חלקי חילוף?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...