Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יתכן, ואת זה אני אומר בערבון מוגבל, שאגיע למפגש עם הF6 ששמתי עליה עין, אם הכל ילך לפי התכנית היא תהיה הרנו 4 טנדר הראשונה במועדון.8)

אני מאחוריך ! :wink:

אגב אם לא שמתם לב

לרנו של דני קוראים - עליזה

לרנו של אסף קוראים - פליקס

לרנו של עופר קוראים - פרנסין

רמי ורם נא טיפולכם !!!!

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר מחשבה עמוקה על איך לקרוא לרנו הגענו אני ורעייתי לשם ליידי-LADY על שמה של כלבה שאימצנו עד לא מזמן ונאלצנו להיפרד ממנה מסיבות רבות ,הכלבה תפסה תמיד מחסה ברנו 4 של אבא שלי .

להלן תמונה :

SDC10317.jpg

פורסם
אז ככה :

בשעה טובה ומוצלחת - הלכו לעליזה הברקסים :cry: נחכה ליום א' ונקווה שזו לא משאבת הברקס :shock:

אהלן דני , הבנתי ממבין עניין ששינה נטיה לאובדן המשאבה במידה ולא משמתשמים במערכת , לי היתה בעיה להשיג את המשאבה הראשית של רנו 4 , תמורת 150 ש"ח התקנתי משאבה של רנו 9 ועושה עבודה מצוינת אפילו יותר טובה מהמקורית לעומת 400 ש"ח שיפוץ משאבה ראשית של כל מני חברות

פורסם
גם אצלי היא נראית כך , יש סימני נזילה על קיר האש , אתה יודע מה זה ?

צר לי דני, אבל אם יש סימני נזילה קרוב לוודאי שצריך להיפרד מהמשאבה

פורסם
גם אצלי היא נראית כך , יש סימני נזילה על קיר האש , אתה יודע מה זה ?

דני, באוטו שלי היא מתפקדת - אתה יכול לבוא ולקחת בכיף, היא נראית בדיוק כמו בתמונה של רמי והיא מקורית של הדגם הזה.

האם המוות של המשאבה ימנע ממך להגיע מחר?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
דני, באוטו שלי היא מתפקדת - אתה יכול לבוא ולקחת בכיף, היא נראית בדיוק כמו בתמונה של רמי והיא מקורית של הדגם הזה.

האם המוות של המשאבה ימנע ממך להגיע מחר?

הגזמת , חוץ מעליזה יש לי מאזדה 3 ופז'ו 206 , מכוניות לא חסר :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...