Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות התנעה באונו 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא הבנתי נכון אז אני מתנצל.

אם יש בעיה לאחר יומיים של חניה והסטרטר נשמע עייף, ומסובב לאט את המנוע, בין אם יציב ובין אם לא, קיימת אחת משתי האפשרויות:

א'- מצבר הולך לסיים את חייו , ולא משנה בן כמה הוא.

ב'- זליגה קלה -צריכת זרם בעת חניה ,ושאינה מורגשת בעת חניה קצרה יותר.

יש צורך בדיקת האלקטרוליט במצבר עם "מד חומצה" , ובדיקת מצבר בעומס.

אם האלקטרוליט תקין והמצבר אינו עומד כראוי בעומס הרי שיש להחליף מצבר.

אם האלקטרוליט לא תקין, אין טעם בביצוע בדיקת עומס למצבר, - יש לבדוק זליגת זרם, וטעינה עי האלטרנטור.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

שלום לכולם !

מה יכול להיות אם ניסיתי כמה מצברים שונים ועדין בבוקר האוטו לא מניע, ואפילו לא רק בבוקר אלא אחרי כמה שעות בלבד, אלא אם כן בדחיפה או עם כבלים (תוך שניה), הרי זה ברור שיש זליגה, אבל מאיפה ?! מה גורם לזה ?!

תודה רבה ומצטער אם התערבתי פה פשוט זה נראה לי רלוונטי אם כבר דברתם על זה...

פורסם

לי יש אונו 96 גם הזרקה וגם בבקרים קשה לי להתניע אבל אצלי אאני מתניע והוא מיתכבה לי ואז אני מתניע עם גז והכל בסדר לי הסבירו שזה ביגלל שאין לי צ'וק באוטו יכול להיות שזה אותו דבר מה שקורה לך? בימים חמים האוטו מתניע מהר?

פורסם

לי יש אונו 96 1,400 ,הזרקה..הייתה לי בעיה כזאת בדיוק אצלי זה היה מצבר חלש (המצבר אצלי היה של שנפ והוא היה יחסית חדש 9 חודשים בערך) תבדוק את הטעינה קודם לפני הכול.

:-)
פורסם

אם יש בריחת ניצוץ אז יכולה להיות בעית התנעה או קרטוע במנוע או זיוף בעבודת המנוע.

למה שלא תכנס אליו ושיבדוק, יאתר ויתקן. בעיה כזאת אינה יקרה לתקון.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, יש מוסך אמין בפ"ת שיוכל לעזור לי ולא "ימרח" אותי או ינסה לעבוד עלי?

תודה מראש

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מעניין הנגע הזה של האונואים!

באופן כללי ,הדבר אותו אנו שומעים בכל השאלות והתגובות: החורף החל והרכבים מגיבים כהרגלם לשינוי העונה, עליית הלחות עם אויר קר וכמובן , אי הכנת הרכב לחורף.

אי לכך רוב התשובות ימצאו אחרי טיפול במצב המצבר, אטימות בידוד חוטי ההצתה ובדיקת זליגות.

מעבר לכך יש הבדל בין רכבים עם מאייד בעל"צ'וק" ידני או אוטומטי וכמובן לבין הזנה בהזרקה.

בראשונים , אשים יותר דגש על מערכת ההצתה ובשניה, הזרקה , יש לראות גם את מצב החיישנים.

מנוע צעדים משמש גם כ"צ'וק" ולעיתים עם הגעת עונת החורף הוא מראה על בעיה אותה לא ראו בקייץ.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
לי יש אונו 96 גם הזרקה וגם בבקרים קשה לי להתניע אבל אצלי אאני מתניע והוא מיתכבה לי ואז אני מתניע עם גז והכל בסדר לי הסבירו שזה ביגלל שאין לי צ'וק באוטו יכול להיות שזה אותו דבר מה שקורה לך? בימים חמים האוטו מתניע מהר?

אין לך צ'וק כי יש לך הזרקה חד נקודתית באוטו, ואתה לא צריך צ'וק. יכול להיות שיש לך בעיה עם המנוע צעדים, חיישן טמפרטורה של המנוע (נמצא על סעפת היניקה) או בעיה אחרת.

אגב, בנסיעה הרכבים שלכם לא נכבים?

(בעלים גאה אל אונו שנת 92, אונו שנת 95 ובראבה שנת 98. כולן חופשיות מבעיות ודאגות).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בנסיעה אין בעיה.

גם אין בעיה של יציבות טורים לאחר ההתנעה אפילו כשהמנוע קר.

אבל זה נהנה מוגזם, אני צריך לרדת לאוטו 5 דקות לפני ולנסות להתניע....לפתוח את הסוויץ ללא התנעה למשך כמה דקות לא עזרה (מישהו הציע את זה).

ושוב תודה על העזרה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בעלי אונו היקרים שלום :

בדקו מגעים בין המצבר לסטרטר, אם יש מספיק פחם בדיסוברטור, שהחוטי ההצתה לא בלויים, שהפלאגים בסדר (שהאלקטרודות בסדר כמו שרפי אמר לפני), אם לא ניקיתים קרבוקטור או מזרקים,זה הזמן..וכמובן מלאו מים מזוקקים במצבר אם חסר

בברכת התנעה חלקה :wink: ,

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

התנעה קלה לא היתה לי בכלל היום בבוקר.. איחרתי לבסיס היום ב- 15 דקות בגלל האוטו. 20 דקות אני מנסה ומנסה להניע את האוטו- אבל לא מניע. בסוף מישהו ריחם עליי והוא הניע לי..

בסה"כ אוטו טוב שמביא אותי מנקודה א' ל- ב'.

• תוכן חדש...