Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ארז,

שום סגידת אלילים ושום בטיח. לא זכור לי שכתבתי את המילה "מלך",בבקשה אל תעוות.

פה הכל כתוב.

אני נותן למי שמגיע, מילה טובה על עבודה טובה. נקודה. לא אלילים ולא שטויות. יש הבדל בין להחליף שמן גיר, לבין לגלות ולתקן בעיה כמו שהייתה לי. עובדה שהמכונאי הקבוע שלי לא עלה על זה, למה ?

כי הוא מכונאי "סטנדרט" , מכונאי צר עיניים שלא חושב על מה שמסביב.

וכך גם 90% ממכונאי ארצינו.

לגביי צביקה- כבודו במקומו מונח, גם לו נתתי מילה טובה לאחר ששיפץ את הקרבורטור שלי לשביעות רצוני המלאה, וגם אני התפעלתי מהעצה שנתן לדוד.

נכון, בני מול המחשב נהייה קצת "מטורף":-) ולפעמים הוא מגזים (בידיעה כמובן), אבל לא לשם זה נפתח השרשור. (אגב פנים מול פנים מדובר באדם בעל חוש הומור נדיר).

בכלל יש לי ההרגשה שקצת כואב לך, ואולי אתה קצת מקנא, וזה בסדר, אני יכול לזרוק לך גם מילה טובה מדיי פעם, ככה כדי לעשות לך את היום... סה"כ אתה דיי חדש והפורום התנהל פה עוד לפני שהצטרפת, כך שמקצוענותו של בני ידועה לכל, גם בלי שתזלזל בערכה.

אגב משהו מדהים, ממליץ שתקרא את השרשור הבא, בעיון, מתחילתו עד סופו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70776&page=1&pp=15&highlight=%E4%E7%EC%F4%FA+%E1%F8%F7%F1

? No hard feelings, ahh my brother

פורסם

כנראה לא הבנת אותי....

אני לא מזלזל בבני, כנראה שהוא מכונאי מצויין, אבל לראות את התגובות ההיסטריות האלה פעם אחרי פעם, ודרך אגב, לא אתה כתבת "בני המלך החליף לי שמן גיר", זה היה מישהו אחר שכתב את זה. (קשה לי לשכוח את זה)

כשנתתי לבחור אחד עצה איך לבדוק אם הקלאץ' שלו מפריד מספיק טוב, והעצה היתה לדעתי מצויינת ומדוייקת, שלא מצריכה כניסה למוסך, התגובה הראשונה היתה מבני, "מה אתה מדבר שטויות!".

ובמה בדיוק יש לי לקנא? אני לא מוסכניק תודה לאל. אני לא צריך פידבקים מבעלי רכבים... את מה שאני מצליח אני עושה לבד בבית ומה שלא אני לא, אני לא קשור בכלל למכונאות או משהו כזה... רק לחשמל פה ושם, אז אני לא צריך פידבקים... זה לא קשור...

ובהחלט ללא HARD FEELINGS, ובאמת בברכה, ארז. :-D

פורסם

מדברים על בני כי באמת יש לו ניסיון והוא בר ידע יותר ממכונאים אחרים.

אמנם איני מכיר את בני אישית אבל אני מבין באנשים ושמים לב לפי ההועדות שלו שיש לו ניסיון אדיר וידע שחסר להרבה אנשים, לכן כל ההערכה כלפיו.

באשר להחליף שמן גיר, אכן דבר פשוט, אבל בני איתר ותיקן דברים הרבה יותר מסובכים והלמידה והניסיון והכישרון עושים את שלהם.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ארזארז, העונה לשם ארז, הנה משהו מתאים מפרי עטו של חנניה רייכמן ז"ל (עם ורייאנט קל, כי במקור הפתגם התייחס לקנאה בעושר):

קנאה ביכולת הזולת

הדוקרנית כמחט,

היא חטא ושטות בבת אחת,

היא חטא ועונש יחד.

בני (שאותו אינני מכיר אישית) מצויד ביכולת הסתכלות וניתוח שאינן מאפיינות מכונאי מצוי, ויש לי הרבה מאד שעות בחברת מכונאים, חשמלאי רכב וכדומה, כך שיש לי קנה מידה. הוא לא היחיד המצויד בהן, אבל הערותיו והמלצותיו פרקטיות למהדרין. למה אתה משתלח דוקא בתאור תיקון יסודי שגם הצליח? הרי יתכן שיכול היה לתקן את כוון הטיימינג ולהשאיר את המנוע עם הצתה מאוחרת (ובעיות חימום והעדר סחיבה) או עם צלצול עקב הצתה מוקדמת ולהתנער בתירוץ כזה או אחר. הוא טרח לבצע אילתור כדי להתאים את המפלג וגם הסביר לבעל הרכב את התופעה החריגה, אז מה רע במתן מחמאה לאיש? ואם מישהו גם ישתכנע להגיע לבני ולפרנס אותו, מה טוב.

נוסף לזה האיש נחון ביכולת למידה והתפתחות - גם אני הערתי לו לגבי נימוסי כתיבה, ולזכותו יאמר שהוא שינה את טעמו וריכך את ניסוחיו, וגם טרח להוסיף לחתימתו מילות הסבר לסיגנונו - ראוי שזה בלבד יקנה לו את הכבוד הראוי.

לכן ארז, מילת התנצלות כלפיו תתקבל בברכה.

מקווה שלא נעלבת, יוסי

פורסם

כל הכבוד לבני , באמת נשמע אחלה בעל מקצוע

אגב אתה מודע לכך שמכונאי אחר לא בדיוק היה מתעסק לך בקומבינה הזו?

בד"כ בורחים מהקומבינות האלו.

פורסם

נהג נמרץ שלום!

אני תומך בכל מה שכתבת לרועי,חוץ מהמשפט "צביקה אמר פה לאיזה בחור"

קודם כל יש לי שם,DAVIDMZR הייתי מוכן לחזור לימיי הבחורות:roll:

המקרה באמת היה מדהים,בשל העובדה שבעלי מוסכים,שהיו אצלי ותותחים שונים לא עלו

על הבעיה.אגב אני לא נופל מהם בידע ובנסיון.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לליביו,אין טעם לשדרג רכב ישן שבמקורו היה עם קרבורטור, לרכב מוזרק, מחיר המחשב , צמת החוטים מנוע הצעדים החיישנים הממיר... ועוד ועוד, ייקרו את העלות באלפי שקלים, ולכן מבחינה כלכלית זה לא משתלם לרכב משנת 87!

ליוסי תודה על הפירגון המנוסח כל כך יפה, וכל כך נכון, במה שמתייחס לבני ל., וזאת בשמו של בני ל.!

חן חן ליונתן, ולכל החברים שפירננו בל להניד עפעף!

בני כבודו במקומו מונח, ואין בכלל להשוות בין בעל מקצוע , בעל וותק וידע, כמו בני, שעובד לא רק מהראש , גם מהלב,ורמת הידע שלו , לא יכולה לעמוד במבחן, בכלל שאומנם חייבים לתת שרות ועבודה מקצועית, ולא עושים זאת, לא רק בגלל שהם לא רוצים, אלא בגלל שאינם יכולים, אין להם את הידע המקצועי הדרוש לכך!

ולארז ארז... כל מילה מיותרת!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שבת שלום לכולם ותודה למפרגנים!!!

לא משנה מה עיסוקו של האדם!!!

משנה שהוא אוהב את מה שהוא עושה או לא!!!

כאשר אדם אוהב את תחום עיסוקו זה מיתבטה בשטח.

זו לא חוכמה להחליף חלקים או מיכלולים החוכמה לדעת לתקן מה ולמה.

יותר מסובך למצוא סיכה בים שאהבל זרק מאשר לקחת חדשה מהמגרה.

תמיד שמח לעזור בפתרון בעיות

שימו לב לא קיללתי אמרתי רק "אהבל" פעם אחת :wink: .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...