Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אולי יוקון הוא הפיתרון?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי. אולי תחליט סופסוף? על כל אחד שמביע דעה אתה משנה את דעתך בהתאם.

מה אתה עושה עניין, קנה כבר אמריקאית ענקית, ושיבושם לך.

אין צורך לפתוח בשירשור מתיש בכל פעם שעולה לך רעיון בקשר לאיזה SUV אמריקאי שלמעשה זהה לקודם, שכבר הזכרת בדרך זו או אחרת. הרי לא משנה מה יאמרו, מחר תשאל על האמר H3.

אופנוען

פורסם

יוקן לא יותר נדיר מגאנד צ'ירוקי! רצית רכב נדיר לא?

יש חלקי חילוף כי הרכב נמכר מיבואן, מה גם שהוא חולק הרבה מאוד רכיבים עם שאר המפלצות של GM.

צפה לצריכת דלק קטסטרופלית ממנוע ה-5700 סמ"ק.

פורסם

מה עם ביואיק רנדוו? אם אין בעיה תקציבית ושקלת אקספלורר אז הביואיק יכול להיות נחמד.

מה גם שאת היוקון שאתה רוצה קשה להשיג, אתה יכול לקנות אחד ישן ב130K ואני מדבר על שנת 93-4....

המחירים של הכלים האלה בשמיים.

haters will hate

פורסם

לא רוצה את הכלי הזה אני מחפש גם יכולת שטח:wink: בקשר ליוקן אתה צודק עכשיו פתחתי מחירון והמחירים מטורפים. יכול להיות שבכל זאת אני ילך על הדוראנגו.

פורסם

בשביל מה אתה צריך אוטו בכלל? נראה לי שאתה מסתדר יופי בתחבור"צ בחודש האחרון...

המהירות שבה אתה משנה דעותיך מטילה ספק באמינות השרשורים שאתה פותח לרוב.

בשרשוא הקודם ציינת למה אתה לא רוצה ג'ימי:

ג'ימי יותר מדי ישן:neutral: הוא על בסיס s15 שגם היה לי פעם ולא אהבתי במיוחד. אני רוצה משהו יותר חדש.

אז תן לי לספר לך משהו:

כל האמריקאיות מיושנות ומבוססות על דגם עבר זה או אחר. מאותה הסיבה בדיוק אתה לא תקנה יוקון, וגם לא סאברבן. וגם לא אקספלורר וגם לא צ'ירוקי ואפילו לא גרנד צ'ירוקי. אולי הטרייל בלייזר, אם תסלח לו על האיחור האדיר בתזמון היבוא שלו, שכן גם הוא חוגג שנים טובות בשוק.

 

אם לא אהבת את הגי'מי, למה שתאהב את היוקון? בגלל עוד מטר פח?

 

איך אתה יכול לחפש רכב נדיר, אך להתעקש על זמינות חלקים??? כל הרעיון ברכב נדיר זה שאין שני לו...

יש לי בשבילך את הג'יפ המושלם:

לאדה ניבה. זה הג'יפ המצויין בשבילך. יש חלקים לרוב [אפשר גם לקחת מפיאט 127...] ואין הרבה ששרדו את השנים- רכב נדיר כמו שאתה רוצה. בדיונות אתה תסתדר איתו מצויין ואפילו בשטח טכני. אין ספק שהוא יעביר אותך שיעור קטן במכונאות, אבל זה לטובה.

הוא שונה מהג'ימי שלא אהבת, הגלגל הרזרבי נמצא על המנוע [כמו בסובארו DL- מיוחד לכל הדעות], ואתה יכול אפילו להוסיף מזגן.

 

סע לשלום.

dirty old man

need love too

פורסם

ראשית היוקון והג'ימי שונים מאוד! לג'ימי יש ifs מקדימה וליוקון יש סרן חי! וזה הבדל משמעותי. יש להם מנוע שונה,עיצוב שונה והם שונים!

 

ולא הסתדרתי בתחבורה ציבורית, הסתדרתי אם שברולט מאליבו:wink: לפניו היה לי אלרו ולפני זה היה לי s15 כפי שאמרתי. אני פותח הודעות רבות כי אני מחפש את הרכב הטוב ביותר. אתם אומרים לי את מה שיש לכם להגיד ואני חושב על זה. בסופו של דבר אני ימצא את הרכ הטוב ביותר בשבילי. השאלה היא איזה רכב זה:? אני רוצה אמריקאי,אני רוצה מנוע גדול,ואני רוצה משהו נדיר עד כמה שאפשר, אך שיהיו חלקים זמינים והכי חשוב אני רוצה רכב חגדש יחסית 2001+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...