Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על המגבר הזה:

http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=261

אני יודע שזה זבל סיני אבל יש זבל ויש זבל, שמעתי כבר לא פעם מגברים שהם "זבל סיני" ויש כאלו שמגבירים הרבה יותר טוב ממגברים יקרים.

הייתי רוצה לדעת אם למשהו יש נסיון עם המגבר הזה.

תודה מראש!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אצל מי שמעת זבל סיני טוב שנותן בראש אם אפשר לדעת?

טוב אז המגבר בקישור הוא מגבר נחמד מאד דומה מאד למגברים של סאגה 720Wושל סופר סאונד720W . מגבר חמוד שעושה את העבודה אך לעומת זאת המחיר הנידרש עבורו בקישור שהבאת הינו מחיר מופקע ביותר אשכרה שוד לאור היום.

המגבר הזה שווה לא יותר מ300 שח בלחץ .

האומנם אם עסקינן בזבל סיני הייתי מציע לך לחפש טוב בנרות מגבר של FURI V12 1000W . מגבר פשוט מטורף. הב**ונה דוחף בסביבות ה200RMS בכל גישור. היית צריך לראות איך הוא הזיז 2 סלילים של הסאב שלי שהוא סאב שלא פשוט להזיזו. יד שניה אם תמצא אותו ב400 תחטוף פשוט...

המגבר הזה היה אז נימכר באוטודיפו ב950 שח[בת"א אני מעריך 700] מגבר לא פראייר שמבייש הרבה מגברים ממותג במחיר כפול ממנו.

מה התקציב שלך למגבר? ולמה הוא יחובר ?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

במחיר הזה תוכל למצוא מגברים טובים יותר.

תמיר

פורסם

אני בחרתי את המגבר הזה בגלל שאני יכול להשיג אותו משומש במשהו כמו 400 שקל. אני מתכוון להגביר איתו שני רמקולים של 40 RMS ככה שהעוצמה שלו מספיקה בשבילי ואת שני היציאות הנותרות אני אשאיר בנתיים לא מחוברות לשום דבר.

אסף אם אתה שואל אצל מי שמעתי זבל סיני ש"דופק חזר" אז התשובה היא: אצלך באותו כשהיה לך קליפורניה בום וסאב אקסטרים.

אני רוצה לדעת אם המגבר הזה יוכל לשמש לי כ"מגבר" ולא כארמת מתכת מעוצבת.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

ב350-400 שקלים אפשר להביא מגבר פלטיניום אהודיו חדש מהתחנה המרכזית הישנה תל אביב.

תמיר

פורסם

אני דווקא לא ממליץ על הV12 כי זה מגבר ממש לא איכותי אולי הוא מתאים לסאב אבל לרמקולים הוא רחוק מלהיות מתאים אם כבר עדיף לקנות את הסוליד אודיו הוא גם באיזור ה1000-1100 שח לדעתי אתה מקבל תמורה מלאה לכסף שלך

פורסם

מה זאת אומרת "אם כבר עדיף לקנות את הסוליד אודיו" למה מה הסוליד אודיו הוא זבל סיני ????

מה אתה מבלבל את המוח אתה בכלל שמעת פעם סוליד אודיו שאתה מדבר אז שתדע מר ג"ק 5 היקר אני מזמין אותך לבוא ולשמוע מה מונו של סוליד אודיו עושה לקיקר l7 שני סלילים של 2 אום [והגיין על פחות מחצי]אצלי באוטו אז בבקשה תקשיב לפני שאתה אומר שסוליד אודיו זה זבל סיני

[ודבר אחרון בשבילך ותפנים מה שאני אומר לך לא כול מה שקוראים לא רוקפורד הוא טוב]

ולFreeStyle אני לא הייתי קונה את המגבר הזה במחיר הזה תאמין לי עם אתה הולך להרים שני רמקולים של 40 rms ועוד סאב יותר מאוחר לך על רד סאונד800 מדויקים לרמקולים ומאוד חמודים על סאב 200 rms בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם

באמת תמיד רציתי לקבל חוות דעת על סוליו אוודיו...

הרבה פעמים הגעתי לחנויות\ מתקינים והמליצו לי על החברה הזאת לרוב הציעו לי את המגברים השחורים שלהם- מאודד כבדים, ולפעמים גם את ה6 על 9 שלהם שאומרים שהם חזקים ביותר...

אני כמו כל ישראלי ממוצע העדפתי להשקיע בצורה בטוחה והלכתי על KICKER בתור מגבר וMOREL בתור רמקול, אבל באמת מעניין אותי לשמוע איך המגברים שלהם? הרמקולים?

פורסם

ידידי , 400 שח המגבר הזה מיד שניה לא שווה. מיד שניה הייתי גג שם עליו 200 שח בלחץ!

ב350 שח יש לך כמו שתמיר ציין -פליטנום 1000W/בוס 1000W/קליפורניה בום 1000W [יש את בוריס מהפורום שמוכר אחד כזה במחיר סבבה וזה מגבר חזק וטוב]

בנוסף על כך עוד אופציה מעניינת מיד שניה שאני יכול להמליץ לך לחפש זה המגבר של לוג'יק 800W. מגבר חמוד שווה 350-400 .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה זאת אומרת "אם כבר עדיף לקנות את הסוליד אודיו" למה מה הסוליד אודיו הוא זבל סיני ????

מה אתה מבלבל את המוח אתה בכלל שמעת פעם סוליד אודיו שאתה מדבר

כנראה שלא קראת את ההודעה שהגבת אליה.

מר ג'ק לא טען שזה זבל סיני.

ZZR

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח אתה בכלל שמעת פעם סוליד אודיו שאתה מדבר אז שתדע מר ג"ק 5 היקר אני מזמין אותך לבוא ולשמוע מה מונו של סוליד אודיו עושה לקיקר l7 שני סלילים של 2 אום [והגיין על פחות מחצי]

זה שהגיין על פחות מחצי לא אומר שאתה לא מנצל את כל הכוח של המגבר, ברוב המקרים דווקא כשאתה מכוון את הגיין על חצי או פחות אתה תקבל יותר מהמגבר, תלוי בעוצמת ה-preamp של הhu

• תוכן חדש...