Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

זן ואחזקת המאה ושש


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב..

 

סיפור.

 

רוצים סיפור…

 

הכל התחיל ביום רביעי בשבוע שעבר.לשימחתי העילאית,חוויתי שבוע שלם של נסיעה חלקה.

 

בלי תקלות.

 

סתם נסיעה נורמאלית מהבית לעבודה,כולל התחרעות בדרך לבלוקבאסטר.

 

עד יום רביעי שעבר.ביום רביעי שעבר,האוטו התחיל לעשות רעשים מכיוון הרצועה.רעשים של מיסב תפוס.

 

זה די הגיוני שבשלב כלשהוא ייתפס המיסב.זה כלום.בערך שעה עבודה,מאה שקלים (פי 5 בפיז'ו) ויש מיסב ורצועה חדשים.פיס אוף קייק.

 

ביום חמישי,נסעתי לעבודה שמייח וטוב לב,תוך צווחות מטאליות איומות, סיימתי יום עבודה ויצאתי לכיוון כפר סבא (הרחבה בהמשך) .

 

כשהגעתי, פתחתי את המיכסה במטרה לפרק את הרצועה.ורק אז שמתי לב…המיסב היה בסדר.תושבת האלטרנטור העליונה,שעשויה מיציקת אלומיניום,אשר אמורה לעמוד ברמת העיקרון בפני מתקפה גרעינית,נשברה לשתי חתיכות.

 

התושבת התחתונה הפכה בו במקום לציר שעליו האלטרנטור רכן בזווית של 45 מעלות,כשמה שעוצר אותו מלהסתובב סביב צירו הוא מיכל העיבוי הפלסטי של הרדיאטור.אלטרנטור רותח ומיכל עיבוי פלסטי לא הולכים ביחד.ועוד הינו אמורים לצאת באותו ערב.בקיצור-זין.

 

בלית ברירה התקשרתי ליוגב,שיבוא לחלץ אותי.כמובן שהוא הבטיח להגיע תוך עשרים ,שלושים דקות ואני נרגעתי קצת.אחרי כשעה של משחק באוטו ואי הגעה טוטאלית של יוגב,אני מתקשר לאחיו שאומר שהוא עדיין מתקלח ושהוא בקטעים האלה כמו איזה כוסית.אני מתעצבן ומתקשר לאביב.

 

אביב עושה רעשים של אוכל ומזמין אותי לבוא.אני מסביר לו שאין לי איך ומתאר את הבעייה.

 

אביב ממליץ לי להשתין על האלטרנטור כדי שלא ימיס לי את מיכל העיבוי.אני חושב שזה קצת קיצוני-ולכן פשוט קניתי מי עדן ושפכתי.הצעד הבא,על פי אביב היה לבודד את האלטרנטור ממיכל העיבוי.בהיעדר כל אמצעי נראה לעין,השתמשתי בעניבת "קלווין קליין" אפורה שקיבלתי במתנה.

 

מכפר סבא נסעתי בשמונים קמ"ש למוסך פיאט ודחפתי שם את האוטו.לעניבה נגרם נזק בלתי הפיך,אך היא עמדה במשימה בגבורה-כנראה שמוצרי קלווין קליין באמת טובים.

 

יום שישי.עשר בבוקר. דויד, הבן אדם היחיד שאני מכיר שיש בבעלותו קטנוע ומוכן לעשות הכל כדי להעמיד את הפיז'ו שלי על הרגליים,גם ביום חמסין תל אביבי ממוצע, מתייצב אצלי בעבודה.אני עם לקוחות והוא מפרק את התושבת השבורה.ממהר לז'אן חלפים.בז'אן אומרים לו שאין חלק כזה.באמת.החלק לא קיים.

 

הוא חוזר לפיאט ובדרך גם נתפס לו הקאליפר הקידמי של הטוסטוס.טוסטוס של פיז'ו…לעולם אל תנסו לחלץ פיז'ו עם עוד פיז'ו,כי הסיכויים שגם רכב החילוץ יתקלקל די גבוהים….

דויד לא מוותר.הוא משאיר את הטוסטוס הפצוע בבית ומגיע עם הפייסטה של הליסינג.האוטו עם התחת השמח והברקסים המטוגנים.

 

טלפון מהיר לKOBYSO.מבקשים מאבא שלו להמתין במוסך (צמרת).אבא שלו ממתין בכיף.גבר.אני מספר לו מה קרה והוא עולה לפירוקיה למצוא תושבת.הוא יורד עם משהו שמזכיר פרימוס ואומר לי שזה מה יש.אבל זה לא.מעצבן.ממשיכים משם למוסך פיז'ו "הצומת".שם ישר אמרו שאין.אבל גם הסבירו.הסבירו שזו תושבת מיוחדת (למה תמיד הכל מיוחד?!?) של אלכס מזגנים.מסתבר שהאלטרנטור יושב בראלי על תושבת עליונה מיוחדת המיוצרת בישראל -ולכן אין אותה בפיז'ו.

 

זה כבר ממש לא טוב…

 

אז אני מבלה את שבת בבית.הרבה מוזיקה,אוכל ובסוף יציאה ל"דיטה" לארוחת ערב .

 

יום ראשון-דויד נוסע לפיז'ו מרכז בבני ברק לקנות קאליפר קידמי במקום התפוס ולברר לי על החלק.

 

במחסן אומרים לו שהחלק לא קיים.הוא הולך לדבר עם בוחן-של פיז'ו.אדם שפיז'ו ישראל הסמיכה לבחון מכוניות בשמה.מספר לו מה הבעייה.והבוחן נותן לו את התשובה "יש לך בעייה". דויד מתקשר אלי בהלם טוטאלי מפיז'ו.ומציין שאצלו באוטו יש את אותה תושבת בדיוק ומה יקרה אם שלו יישבר?

 

רגע..יש את אותה תושבת גם בדור שתיים? על פי החוק במדינת ישראל חייב כל יבואן להחזיק מלאי חלקים מלא לכל רכב המיובא ארצה למשך שבע שנים תמימות.

דויד מציא שאני אעלה אותם על טיל.

מכיוון שהעסק גם ככה מתסכל,אני מחליט להעלות על טיל.טיל גדול…

תוך 5 דקות הגעתי למחלקה המשפטית של חברת פיט ולקחתי את המצרכים הבאים:

1 שם של מנכ"ל איגוד יבואני הרכב

2 שם של עו"ד שמתמחה בדיני תחבורה ומוסכים

3שם של מנהל אגף השירות של פיז'ו סיטרואן,כולל פקס

4 קפה.

מכיוון שאני יודע טיפ טיפה איך עובד ראש של יבואן,ישבתי וניסחתי מכתב שהשתרע על שלושה עמודים…

הבהרתי להם שהם עוברים על החוק,היחס במוסכים גרוע-ושאיגוד יבואני הרכב לישראל מודע לעובדה.

שלחתי שני פקסים.אחד לפיז'ו ואחד למנכ"ל איגוד יבואני הרכב הישראלי.

 

לקח לאיגוד היבואנים שעה להתקשר בחזרה.לפיז'ו לקח שעה וחצי.

משום מה,הם שינו את הגישה של "יש לך בעייה" לגישה הרבה יותר עיניינית ומנומסת והזמינו אותי לפגישה.באותה הזדמנות הם ביקשו את מספר הראלי תשעים ושמונה שלי ,אז התקשרתי בהיסטריה לעומר שהביא לי את מספר הראלי הישנה שלו…

 

סירבתי להיפגש בפיז'ו,מכיוון שאסור להיפגש עם יבואן במשרדיו-יש הקלטות,יש חקירות ויש בלגאן.פשוט ביקשתי בנימוס את החלק שמגיע לי.

המזכירה האדיבה לא הבינה מדוע אין בכוונתי להיפגש איתם והעבירה את מנהל השירות שאמר שייקח שבועיים להביא לי את החלק.הוא שהאיר אותי בשוק.אני מכיר את הרוטינה היטב..לקוח עצבני מייבשים.

אז דאגתי שיתקשרו מאיגוד יבואני הרכב כדי" לרענן" את זכרונם.

אחרי שעה התקשרו שוב מפיז'ו והודיעו לי בשימחה רבה שהולכים לייצר את החלק במיוחד בשבילי.

מוחנף קשות מעוצמת המחווה,שאלתי איפה ימתין לי החלק.אמרו שבנתניה.ב"אלכס".מח' שליחי המוסכים של פיאט הביאה לי את החלק תוך שלוש שעות,כולל הנחה לעובדי סמל"ת.מאה שלושים שקל.למחרת החלק כבר היה מורכב ואני היתי שקט יותר.גם האוטו.

 

עד כאן החלק הראשון של הסיפור.היה מצחיק (לא לי).סבאבה.

 

 

ובנימה שונה לחלוטין-או כמו שאמר אריק איידל ממונטי פייטון-אנד נאו פור סאמת'ינג קומפליטלי דיפרנט.

 

 

 

לכל מי שלא יודע.השבוע היתי בן עשרים ושבע.

 

 

וואלה….עשרים ושבע זה בהחלט כבר לא ילד.

 

 

אבל אני חייב להגיד לכולם כאן משהו-השנה חגגתי את יום ההולדת השמח והכיפי ביותר שחגגתי אי פעם.לא כל כך בקטע של חגיגות ומסיבות (היו שלוש.אני די עייף),אלא בקטע של שלמות עם עצמי ושל הבנה.

 

אתם יודעים…לפני חודשיים קרה לי דבר שחשבתי שהיה איום ונורא.אפשר היה גם להרגיש את זה בכתיבה שלי.סיימתי מע' יחסים של שנה וחצי וחשבתי שסוף העולם הגיע.רק היום אני קולט שביזבזתי שנה וחצי מהחיים שלי…

 

אשכרה חייתי בניוטראל....

 

היה דלק ולא היתה הצתה…

 

אני שמח כל כך,כי אני מגיע ליום ההולדת העשרים ושביעי שלי בן אדם הרבה יותר חכם.רק עכשיו נפתחות לי העיניים.

 

זה לא שנפתחות לי העיניים לבחורות.רבותי…בגוש דן בחורות יש כמו זבל.מי שמבלה לילה ב"מיזוארי" (מומלץ!!) או ב"אייס" יש לו סיכויים די קטנים לצאת משם נטול בחורה…אבל זה לא קשור.זה בכלל לא הקטע.

 

פתאום נפתחו לי העיניים לבני אדם.ותקראו את זה טוב טוב,כי אני כותב את זה בשביל כולכם.

 

אני התעוררתי.

 

שנה וחצי מהחיים שלי,חייתי חיים שלא היו בכלל שלי.בפעם הקודמת כתבתי שאהבה מעוורת.נכון.אהבה מעוורת.אבל זה לא הקטע פה.זה תפיסה.פאק..שמונה עשר חודשים מהחיים שלי בוזבזו.בוזבזו על ריקנות ועל שיטחיות.

 

תקשיבו לי ותקשיבו לי היטב.כל אחד חייב לאכול חרא-בשביל לדעת מה זה דבש.כל אחד חייב לראות מה זה רע-כדי לדעת לזהות "טוב" כשהוא מגיע.

 

כל אחד חייב לראות מה זה אנשים ריקניים-כדי לדעת לזהות אנשים עם עומק. ל-ע-ו-ל-ם אל תוותרו על נקודת החשיבה הייחודית שלכם.

אל תתביישו בחיים במה שאתם! ! !

 

תמיד טוענים שאני מטיף לעשות דברים רעים...ליסוע מאתיים…להסתבך עם המשטרה…אז הפעם אני מטיף דווקא לדברים טובים.לדברים שנראים לי טובים להחריד.

 

תקשיבו לי ותקשיבו לי ממש ממש טוב.כי על השטויות האלה אני ביזבזתי חתיכה קטנה מהזמן שלי.

 

אם אי פעם תמצאו את עצמכם במצב שבו אתם בחדר שבו כולם מסוממים-זה לא אומר שגם אתם חייבים.

 

וזה לא משנה כמה יירדו עליכם.זה לא משנה כמה יגידו לכם שאתם פחדנים.שאתם לא פתוחים.

 

אתם לא אלה שחלשים בסצנה הזאת.וזה לא עיניין של סמים.זה עיניין של לשמור על חשיבה שונה ואינדיווידואלית.

 

אם כולם שומעים מוזיקה מסויימת ואתם לא-זו לא סיבה לבושה! לפעמים המוזיקה שלכם הרבה יותר יפה ומלאה בעומק.

 

אם אנשים נוהגים על מכוניות שונות-זו לא סיבה לבקר אותכם!! כי לרוב גם האוטו שלכם הרבה יותר חזק ומהנה-והם אלה שלא יודעים מה הם מפסידים!!

 

אם אנשים מבלים במקומות אחרים- זה לא אומר ששלהם יותר טוב!!

 

לא משנה כמה יגידו לכם שאתם לא פתוחים לחוויות-אתם הרבה יותר פתוחים מהאידיוטים סביבכם.הבחירה שלכם לא ללכת בתלם שלהם,היא שעושה אותכם מיוחדים!! ואם בא לכם-לבריאות.אני לא גננת וזה לא העיניין פה-אבל אל תיתנו לאף אחד להשפיע עליכם!! תחשבו עצמאי!! תהיו שונים ואל תתביישו בזה!!

 

אל תיתנו לאחרים להחליט בשבילכם ועוד לטעון שאתם לא בסדר!!

 

תלמדו לזהות ריקנות בבני אדם!! תלמדו היטב מה זה שיטחיות!!

 

יש לי חדשות בשבילכם-זה שאדם מפוצץ בכסף וסיים שני תארים,לא אומר שיש לחיים שלו תוכן!!

זה לא אומר שהוא לא ריקני!!אדם מרתק יכול לחיות גם בשכונת עוני ולהיות נטול השכלה לחלוטין!!

אבל ריקנות זה דבר נוראי.תלמדו לזהות את זה.

 

ריקנות ושיעמום.

 

יש אנשים שלא יכולים להיות לבד עם עצמם! הם יגידו שאין להם כוח לחפור לעצמם בשכל…

 

ראיתי הרבה כאלה.

 

אנשים שלא יכולים להתמודד עם עצמם נופלים מהר בדרכים מלאכותיות להתמודד עם עצמם.סמים...אלכוהול…מה לא.שב ותקשיב חמש דקות לשיחה שלהם..מה שאנשים חושבים שהוא "עמוק" מסתבר לאחר טיפה מחשבה כ"ילדותי" כ"מגוכך".

 

תלמדו לזהות בן אדם שהוא פוזה.וזה לא קל-כי אנשים שהם פוזה תמיד יטענו ההיפך.

 

היתי הרבה זמן ב"פוזה".

 

אנשים כאלה יטענו שהם לא שמים זין על אף אחד-אבל כשהם נמצאים בסביבה הטיבעית שלהם,הם יקפידו להיראות בהתאם ותמיד ידאגו מי מסתכל ואיך רואים אותם.תדעו לבד מי אמיתי.בדיבור ובעשייה.

 

פעם היו הרבה דברים שלא הבנתי.הייתי עיוור.וזה לווא דווקא מתייחס למישהו ספציפי.זה מתייחס לאורח חיים שהייתי בו.

 

לא הבנתי למה אנשים סביבי התלהבו התלהבות תהומית מלהשתכר.מכל שיגעון באנג'י חולף…היום אני יודע. ז-ו ריקנות!וגם אני חולה על הדברים האלה.אבל לא מציין את זה בכל הזדמנות.-כי זה לא נועד למלא איזה חלל.זה סתם כיף.וזהו.זה לא עושה אותי מגניב ולא נעליים.זה סתם נחמד.זה הכל.

 

יש אנשים שתמיד יחפשו למלא חללים בחיים שלהם -בשתייה.בפעילות.אבל אלה אנשים שאחרי שעה או חודש לבד,קורסים כמו כלום.קראתי על זה מאמר מעניין-שהטיפוסים הכי פעלתניים הם אלה שהכי בודדים לבד.היום אני מבין שזה נכון.

 

אולי זה יישמע לכם כמו איזה קישקוש פסיכולוגי הזוי-אבל תקשיבו לי היטב ותפנימו לפחות חלק,כי אני חייתי את הקקי הזה.ואני מרגיש כל כך טוב כשאני עצמי!!!

 

אנשים שגאים בשיטחיות שלהם,במוזיקה שיטחית,בביגוד שיטחי,בחברים שיטחיים,לא ראויים לתשומת לב! הם לא ראויים להשקעה!

 

אנשים ריקניים תמיד יחפשו לברוח.לכל מי שיושב כאן עכשיו וקורא מול מחשב-אם יש לכם חברים שכל מה שמאחד אותם זה שיטחיות.אנשים עם מה שנקרה ONE TRACK MIND,שנעולים רק על דבר אחד-הם לא חברים אמיתיים!! הם אולי חושבים שהם אינטיליגנטים.או שהם באים מבית טוב.אבל בסוף הכל מתגלה.תנתחו קצת לעומק ותראו לבד.ואם יש לכם חברים אמיתיים-אשריכם.אני מקנא בכם.

 

אם יש לכם חברים שגאים ב"תקופות הסמים" שלהם-קחו מרחק.אלה אנשים שיספרו לכם בגאווה על היתנסויות שהם עברו-אבל אלה היתנסויות חלולות.ראיתי והיתי.

 

ונדהמתי מזה שזה הדבר שעליו אנשים יכולים לשבת ולדבר שעות.

 

איזו חוויה מלאכותית וחלשה.איזה עלוב…אם מזה אנשים מתלהבים,כנראה שהם חיים חיים באמת חלשים וחסרי כל ריגוש.אם זה הריגוש של אנשים שאתם מכירים-אז עוד יש להם מה ללמוד בחיים על ריגושים.

 

ומי שלא מסכים איתי-אני לא שם עליכם זין-כי יש לכם הרבה מה ללמוד על החיים האמיתיים.על להתמודד ועל להרגיש.

 

אל תיתנו לאף אחד לעצב לכם את החיים!!! תהיו מיוחדים!! תעמדו בזכות עצמכם!!

 

ראיתי אנשים שמתגאים בנטיה שלהם לנסות הכל.בכל מיני תחומים.האנשים שירוצו ראשונים לעשות השד יודע מה.סו פאקינג וואט?!? גם אני עשיתי הכל-רק לא התלהבתי מזה כאילו שזה מרכז חיי.כי זה לא.תדעו מתי זו התלהבות אמיתית ומתי זה…טימטום.

 

הרבה זמן מהחיים שלי אני ביזבזתי על שטויות.חייתי בעיוורון ממש מוחלט.והבלגתי.היום אני מבין הרבה דברים.

 

היום,אחרי שפגשתי בזמן האחרון ממש הרבה אנשים מהרבה מקומות,הבנתי שכל מה שחשבתי שפלצני להחריד והתביישתי להגיד-הסתבר באמת כפלצני להחריד ומזוייף.ואני לא שמתי לב לזה…אני לא שמתי לב לריקנות.פאק...

 

יש לי עבורכם חדשות-לאנשים ריקניים אין יכולת ניתוח עצמי.

 

הם חושבים במישור אחד.הם לא רואים מעבר.ומי שמבין על מה אני מדבר כאן,יודע היטב על מה אני מדבר.תמיד תחשבו צעד יותר.תקראו פילוסופיה! פסיכולוגיה!

 

תלמדו מה גורם לכם לעשות את מה שאתם עושים! זה גדול! תרכשו מודעות! זה חינם! רק תקחו!

 

תהיו אמיתיים!!!!

 

אל תיפלו לחרא הזה!!!!

לא שאני איזה נזיר.אני חי ואני חי טוב.אני לא בדיוק מתנזר משתייה-אבל מגיעה נקודה שבה אתה שם לב שהאנשים סביבך לא מתחילים סיפור בלי "היינו שיכורים" ואתה קולט שהסיפורים שלהם מגוכחים ,קטנים ומטופשים לחלוטין.אין בזה טיפה של אמת.של ריאליות.

 

תחיו אמיתי!!!!

 

שנה וחצי..שנה וחצי חייתי בעולם צעצוע…ילדי שמנת…ואני מכיר גם הרבה ילדי שמנת שיש בהם הרבה עומק וכוח ומה לא-כי יש אנשים שזו לא אשמתם איפה הם נולדו.אבל יש כאלה שזה ממש דפק אותם.

 

אנשים נופלים מהר לשיטחיות ולטימטום.אל תהיו כאלה!!!!!!!!!!

 

תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב:אם מישהו יעיז אי פעם להגיד לכם שאתם חופרים לו בשכל.מישהו יעיז לזלזל במשהו שכתבתם,מישהו יטען שאתם מגזימים ברגשות שלכם-תעיפו אותו לעזאזל.

 

כי יש אלפים שישמחו לשמוע!!! יש אלפים שידעו להעריך!! יש הרבה אנשים עם עומק מדהים!! סבלנות!!!

 

לא שאני כל הזמן כבד.אבל מי שלא יכול להתמודד עם החלקים שיושבים קצת מעבר לממוצע של טימטום ורדידות-לא ראוי לזה.

 

רק היום נפתחו לי לזה העיניים.רק היום אני יודע את כל זה.וזה חירפן אותי ברמות מטורפות!!

 

כל מי שכותב למגירה!! אל תשאירו את המגירה סגורה!! במדינת ישראל יש עשרות הוצאות ספרים עצמאיות שישמחו לשמוע מה יש לכם להגיד!!

תזכרו היטב!! זה שלסובבים אותכם לפעמים אין את העומק שלכם,לא אומר שאתם לא בסדר!!!!! זה רק אומר שהם לא בסטנדרט שאתם מציבים!!

 

ומהפעם הקודמת,הסתבר לי שיש כאן אנשים איכותיים .אנשים שמבינים.זה בשבילכם.אל תעיזו להוריד את הראש.תהיו גאים במה שאתם!!!יש לכם במה!!!

 

ביום ההולדת שלי,מישהי שהכרתי לאחרונה שלחה לי ברכה-היא כתבה לי שאם פיטר-פן היה מגיע לגיל שבו מותר ללמוד פילוסופיה ולהחזיק נשק חם,אז הוא היה כמוני.והיא הסבירה לי שזו אחת המחמאות היפות והכנות ביותר שהיא נתנה לבן אדם.וואלה…היום אני מבין שזה נכון.לווא דווקא ספציפית עבורי.עבור כל אחד.

 

היום אני יודע להעריך את זה.היום פגשתי אנשים שיודעים להעריך את זה.

 

תקשיבו לי טוב!! ל-ע-ו-ל-ם אל תנסו להיות מה שאתם לא!!!!!!!

 

לעולם אל תוותרו על העקרונות שלכם!!!!!!!זה לא קל.אבל זה מה שעושה אותכם מיוחדים.בזכות זה לא מעניין לי את קצה הביצה בן כמה אני או אם זה זקן או צעיר.כי אני יודע שגם בגיל שמונים תהיה לי נקודת המבט הייחודית שלי.

 

אומרים שכל תקופה בחיים מחשלת-יש לי השגה בנושא.יש לי תיקון.כל תקופה בחיים מלמדת!!

 

אתה לומד מה לא לעשות.ולי זה לקח זמן.חייתי בעיוורון.אבל היום אני יודע כל כך טוב מי אני ומה אני רוצה.

 

אתה לומד דברים.קודם לא ידעת לזהות שיטחיות.לזהות פוזה.היום אני יודע.מצחיק אותי כשהיום אני פוגש בני אדם (ובזמן האחרון אני פוגש הרבה) ויכול לפרק אותם בשניות.וזה לא שאני רע או מתנשא-פשוט אני יודע מה טוב בשבילי.ומה שלא..אז לא.אין בזה כל רע.

 

לומדים.ועדיין-חובה לשמר את היכולת להנות עד הסוף מכל מה שיש לחיים המדהימים האלה להציע.

 

מכל מה שיש לכרך המדהים הזה לתת.ונכון שהחיים הם בעצם פשרה אחת גדולה-אבל:

 

פשרות הן דבר שחובה לעשות עם שכל! ! ! בכל תחום!! בכל גיל ! ! גם אחרי שמתחתנים! ! גם עם ילדים ! ! גם עם כל דבר אחר!!!

 

 

 

תמיד תעצרו לרגע ותסתכלו!!!!! תסתכלו אם אתם חיים נכון!!! אני טעיתי.אני לא הסתכלתי.

 

ועכשיו אני מכה על חטא.אבל מצד שני..אני מאושר.כמו שאף פעם לא היתי.

 

תמיד תסתכלו אם יש דברים שצורמים לכם.אם כן-טפלו בזה.אל תתביישו.אל תתביישו גם להעיר לאנשים.

 

גם אם אתם היחידים בחדר-אל תתביישו להגיד לסובבים אותכם שהם שיטחיים לטעמכם!קומו ולכו! אם אנשים אינם הסוג שלכם-קומו ולכו! אל תפחדו! ישנם אנשים שהם כן הסוג שלכם!

זה יעשה לכם רק טוב בעתיד.היתי במצבים האלה ומצאתי את עצמי נכנס באנשים שסביבי -ולא מבין למה....

 

שיגידו שאתם מתנשאים.לא.הם פשוט קטנים עליכם.ואני לא אומר סתם.פשוט,יום אחד אתה רואה שיש יותר טוב.יותר חכם.יותר עומק.יותר תוכן.

 

 

אל תתנו שיחנקו אותכם! יש רגעים שבהם תהיו כל כך לבד….

 

אל תצפו מאף אחד להבין.הדבר הרע ביותר באנשים ריקניים הוא שהם לא יודעים שהם כאלה!!

 

הם יכעסו.הם יתרצו תרוצים.אל תקשיבו!! תשמרו על הניצוץ בעיניים!!! על הטירוף החכם והאישי שלכם!! זה דבר נפלא!! ואתם גם תמצאו אנשים שידעו להעריך את זה.

 

בפעם הקודמת שישבתי וכתבתי אמרו לי שאני מיוחד.שאדם כמוני זה נדיר.וכו וכו וכו.לא נכון.יש מלא כמוני.

 

לא לכולם יש אומץ לדבר.לא כולם גיבשו דעה לחלוטין.לא לדאוג! זה יגיע! וכל אחד יכול לפרש את זה אחרת.אפשר להבין דברים בדרך שלי.אפשר להבין רק רבע.אבל ברגע שמבינים.זה שווה הכל.

 

הניצוץ הזה בעיניים זה דבר שאסור לאבד! זה יכול להיות מכונית.זה יכול להיות מחשב.זה יכול להיות מחברת.זה לא משנה בכלל.תשמרו על זה מכל משמר!!!! זה חשוב!! זה מה שאתם!! אל תשתנו בשביל אף אחד!!

 

אנשים ריקניים טוענים שהם "קלילים".שהם "זורמים".יטענו שאתם "כבדים".תתפלאו..אתם האנשים הכי "זורמים" בעולם.רק אנשים שלא יכולים להתמודד איתכם יטענו שאתם "כבדים"."מסובכים".אל תדאגו.אתם לא.אתם בסדר.תסמכו עלי.

 

אל תתביישו.אל תפחדו.אל תקרסו מכלום ובשום פנים ואופן אל תיכנעו!! בזכות כזאת תקופה שעברתי,אני יודע היטב מי אני,מה אני רוצה מעצמי ואיך אני אעשה את זה.

 

אל תשימו שמץ של זין על אנשים שלא מבינים אותכם!! אל תיכנעו לנורמות חברתיות!!

 

אנשים ריקניים מחפשים את הדומים להם.הם מוצאים מהר.יותר קל להם ככה.הם מקבלים רעיונות מטופשים וחיזוקים לריקנות שלהם..מאנשים ריקניים בדיוק כמוהם! אנשים שחושבים שהם עמוקים.חכמים.אבל הם בדיחות.זה הכל.אתם תבינו את זה לבד.

 

השבוע כמעט גורשתי משתי מסעדות יוקרתיות ששנאתי.לא ניכנס כרגע למה (בשנייה גורשנו) אבל היה גדול!!! בשבילי זה היה ניצחון קטן!"פאק יו" ענקי לעולם שלמדתי לתעב.

 

לפלצנות.לפוזה.לדאווין.

 

צריך גם לדעת להנות מאוכל טוב.מיין טוב.מביגוד טוב.אבל כשזה הופך לפוזה זה מעצבן.

 

כשמעירים לך באיזה סושי באר מסריח על זה שאתה לא אוכל עם צ'ופסטיקס-זה כבר פוזה.אנשים שוכחים מהאוכל הטוב ונתפסים לפוזה המטומטמת.סתם..דוגמא שבא לי לתת..משהו שאני רואה היום כמה הוא מטופש…

 

מי שמתאים לו-לבריאות.להיפך.אני אוהב אנשים שיודעים להנות מהדברים שיש לעולם הזה להציע (ויש הרבה).

אני לא איזה נאד מיליטנטי.אבל אני נהנה בדרך שונה.נטולת פוזה.

 

אם משהו לא מתאים לכם-לבוש,אנשים,התנהגות,קומו ולכו!!

 

תדעו גם איפה להתפשר-אבל אל תתפשרו יותר מדי! אל תאבדו את הציביון שלכם!!!

 

תעריכו דברים כמו שהם באמת-תעריכו סושי כי זה טעים-ולא בגלל הפלצנות שסביב.תעריכו מכונית כי היא מהירה-לא בגלל שמדברים על האוטו באובססיה ועוד מיליון דברים שרק עכשיו אני רואה!!!

 

אתם תופתעו כמה אנשים חושבים כמוכם!!

 

אני יכול בקלות לא לפרסם את זה.לחשוש מה יגידו.אבל אני מאמין בלהיות פתוח.להיות כנה ולהיות אמיתי.

ורק היום אני מבין כמה לא היתי אמיתי.כמה זנחתי את עצמי.כמה נדחפתי למטה.

 

רק עכשיו אני קולט...

 

שחלק מהשיטחיות המסריחה הזאת נדבר גם אלי-ורק עכשיו אני מבין כמה חשוב להוריד את זה ממני.

 

וזה לא שאני לא נהנה.אני נהנה מהחיים-ובגדול!! הרבה זמן לא נהניתי כמו שאני נהנה עכשיו.אבל הפעם יש לזה גם ערך מוסף.כי אני יודע ורואה דברים שפעם לא ידעתי.כי אני חי חיים שלא ידעתי שקיימים בכלל.

 

אני עצמי.וזה דבר גדול.

 

לפני חודש התחלתי לעבוד עם פגועי חרדה.זה דבר שבגלל כל מיני דברים שעשיתי-ועיצבו אותי כאדם,קל לי מאוד לעשות,אחרי הכשרה קצרה בלבד.

 

ופעם לא היה לי האומץ.כי חייתי חיים שבהם "עומק" נחשב ל"חפירות".כובד ראש נחשב לכובד יתר.

 

אבל היום אני יודע-שבזכות ה"עומק" הזה,אני עוזר לאחרים.מסתבר שהדברים שבגללם אנשים זילזלו בי,הם הדברים שמצילים באמצע הלילה ילד בן 22 שסובל מהלם קרב-ומוכן לדבר רק עם תומר.סוף סוף אני עובר גם דירה.למקום שקט.עם חנייה.משהו שאני אוהב.הגיע זמן.

 

כנראה שגם אני שב לספסל הלימודים.

 

תדעו לכם-אם אתם מרגישים חנוקים-אם יש דברים בחיים שלכם שצורמים לכם-אל תתביישו בזה! לפעמים רק אחד מתוך עשרים צודק! הרוב לא תמיד קובע! תמיד יש רוב אחר! תישמרו על עצמכם ועל החשיבה שלכם! מהפעם הקודמת שכתבתי כאן ומהתגובות,הבנתי שלא חסרים כאן אנשים חכמים.אז את זה אני כותב בשבילכם.

 

וזה לא שאני כל הזמן כבד.זה ממש לא ככה.כל מי שמכיר אותי יודע שאני שטותניק לא קטן.

כי הכל בחיים דורש פרופורציות.רבגוניות.גיוון.

 

לפעמים אני מצחיק-אבל לפעמים אני גם כבד.כי זה החיים.ומי שלא יכול להתמודד עם זה-לא ראוי להתמודד איתי.וגם איתכם.אלה אנשים שלא שווים את המאמץ.

 

לעולם אל תתביישו ללכת נגד הזרם!! אי שם,יש גם זרם שלכם,שתוכלו להשתלב בו ולהיות מאושרים!!

 

אני,בטיפשותי,הורדתי את הראש.ורק היום אני חי.ואני חי נפלא.זה שווה את זה.

 

השנה,אני חוגג את יום ההולדת המדהים ביותר שחגגתי אי פעם.השמח ביותר שחגגתי אי פעם.

בזכות הרבה אנשים שגרמו לי להבין כמה יש דרכים אחות.כמה הדרכים שלי היו שגויות.בזכות איזה מין סוג של טרוף קטן ושימחה מדהימה שנזכרתי מחדש שיש בי.בזכות נקודת מבט אגרסיבית,עצבנית,ייחודית וחכמה שהספקתי לשכוח שקיימת בי-בעיקר בזכותי.

 

וזה בכל אחד ואחד מכם.

 

זהו.

 

מזל טוב...

 

 

 

 

 

נ.ב:

 

 

הקטע מוקדש ליוגב,שגם לו היה השבוע יום הולדת.

 

שלכם-תומר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מה להגיד חוץ מ:

 

פששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

 

 

כתיבה כ"כ מבריקה ונכונה, מאוד נהנתי לקרוא את זה !!!!!

 

 

ותומר

 

מזל טוב עד 120 !!!!! :beerchug:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

בקשר לקטע השני ... אבל יש לי הסתייגות מסוימת. אני נמצא בחברה שבא נגיד

קצת פחות מיינסטרימית מרוב האנשים פה אם מסתכלים עליה מבחוץ

מבחוץ היא באמת שונה - מוזיקלית , מראה , דעות , התנהגות וכו ...

וזה מדהים איך זה מתבטה גם במקום כמו הצבא שבו מוסרים ממך כל הסממנים החיצונים לכאורה כדי לעשות אותך שווה לזה שלידך ...

אבל הנקודה שלי זה לא זה תומר

 

מה שאני רוצה להגיד ... ומכיוון שאני לא מכיר אותך עד כדי כך טוב מעבר ל-אה הינה תומר... אהלן ( וגם זה לא תמיד ... ) יש לי היסתייגות ממה שאמרת בתור קטע של להסיר מעצמך דברים שאתה מוצא בהם פוזה. זה לירדוף אחרי הזנב ואתה בעצם מכניס את עצמך לאותה ללואה של דברים רק מהצד השני ... הנקודה איך שאני רואה אותה היא יותר ... עזוב ... זה מה שנוח לי לעשות ומה שעושה לי טוב ומה שהכי חשוב - נראה לי! הגיוני אז זאת הדרך.

 

אני מקווה שהבנת מה רציתי להגיד....

 

 

אה ... וכן אני רוצה 106 ראלי ....

 

טוב

לא

:)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה מדהים מה שכתבת זה כ"כ נכון !

אני אמנם רק בן 18 ולא למדתי את טיב החיים עד הסוף אך אני עדיין לומד ואחרי שקראתי את מה שכתבת אני רואה כמה שאתה צודק!

אסור פשוט אסור לנו להתבייש בעצמנו .

תהיו מי שאתם באמת אחת ההשלכות הכי גרועות של העולם בימנו היא שאנשים פשוט חיים בקונבנציה מסריחה רוב האנשים בעולם הדפוק הזה פשוט חושבים רק מה אנשים אחרים יגידו אם הם יעשו ככה וככה.

רוב האנשים בעולם הזה עושים דברים לא בשביל עצמם בכלל אלה בשביל "להחשב " בעיני אחרים זה הכל וזה ממש עצוב.

לדעתי האדם הכי חכם שיש הוא אדם שמסוגל להתמודד עם עצמו אדם אשר מסוגל לנתח את מצבו ולהתעמת עם עצמו ועם בעיותיו לא להחליק אותן ולא לחשוב על זה.

אל לנו לברוח משיחות עם עצמנו . לחשוב זה לא נטל זה חובה שהופכת אותנו לטובים יותר

אבל הכי הכי חשוב לדעתי זה ללמוד להיות שלמים עם עצמנו בלי שום קשר למה שחושבים עלינו. ברגע שכל אחד מאיתנו יהיה שלם עם עצמו אני יכול להבטיח שגם הוא ידע מי הם החברים האמיתיים שלו . למי באמת אכפת ממנו ומי ברמה שלו.

 

תומר פשוט עשית לי את זה לגזור ולשמור.

פורסם

שמעת יוגב?!?!?!?!?

 

זה היה מוקדש לך

 

ואני חושב שכולנו הבנו את המסר הסמוי

 

אני רוצה לחזק את דברי תומר ולהגיד

 

אל תתבייש במי שאתה

אל תשים על מה שאחרים אומרים

 

הגיע הזמן לצאת מהארון

 

יוגב תיהיה הומו כמה שאתה רוצה

אבל תיהיה גאה בזה

 

כמו שנאמר

 

תיהיה גיי גאה

פורסם

לדעתי, אם בן אדם משתנה, הוא לא צריך להעביר ביקורת (ואני לא אומר שהעברת,

זה פשוט משתמע מחלק מהתגובות..) על שאר העולם, אלא לחיות בתחושת סיפוק עצמי,

להסתכל על העולם בצורה יותר טובה, ולנסות להביא את הסובבים אותו

לתמונת חיים דומה.

 

זה בדיוק מה שעשית - כל הכבוד, וגם על הסבלנות בכתיבת מגילות שכאלה!!!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
תומר,

 

 

אפשר לשבת שעות ולקרוא את מה שאתה כותב.

כתמיד, פגעת בול.

בהחלט. תראו איזה אורך מכתב! :lol:

כפרה עליך תומר! תחזור לחיפה! הרבה יותר טוב פה.

:puzzled:
פורסם

לי למעשה יש מספר פתגמים/משפטים שאני מנסה לחיות לפיהם:

הראשון, הוא משפט משיר של להקה בשם butthole surfers, שאומר בתירגום

עדיף להתחרט על משהו שעשית, מאשר על משהו שלא עשית.

המשפט או הפתגם השני אומר, שכל אחד יעשה ככל העולה על רוחו, כל עוד

הוא לא פוגע באף אחד אחר (אומנם לפעמים קצת סותר את המשפט הקודם,

אבל זה חשוב כדי לקבל פרספקטיבה).

כמובן שיש עוד כמה דברים לפיהם אני חיי, אבל אני מאמין שזה מספיק לעכשיו.

ואם הייתי רוצה לנסות ולהוסיף למה שתומר אמר, הייתי אומר, שלא משנה בן כמה אתה,

לא משנה איפה אתה נמצא, לא משנה עם מי אתה מסתובב, תמיד, אבל תמיד

תשאל את עצמך שאלות. תחקור, תנסה להבין למה? מאיפה? איך? וכו'.

 

ולזרזיר,

חבל שאתה מכניס רוח שטות, לכזה ת'רד עמוק ורציני. זה לא מתאים.

פורסם

המון המון מזל טובים ליומולדת הכי שמח שלך!!

אני לא ממש מכיר אותך אבל אני כבר נמצא פה הרבה זמן ויצא לי לקרוא את רוב הקטעים שכתבת פה.וכמו תמיד זה בא בזמן וכמעט הכל נכון ונוגע להרבה אנשים.

 

לאור המכתב האחד לפני הנ"ל אני שמח ש"חזרת" אלינו (לפורום...)והכל בא על מקומו בשלום....

 

 

שבוע טוב לכולנו.... 8)

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
ממשיכים משם למוסך פיז'ו "הצומת".שם ישר אמרו שאין.אבל גם הסבירו.

שמו האמצעי של "הצומת" הוא "אין לנו", לא ידעת :?::lol:

 

הסבירו שזו תושבת מיוחדת (למה תמיד הכל מיוחד?!?) של אלכס מזגנים.מסתבר שהאלטרנטור יושב בראלי על תושבת עליונה מיוחדת המיוצרת בישראל -ולכן אין אותה בפיז'ו.

אז מחפשים ישר ב"אכלס מזגנים", זה מה זה @שוט... :D

 

מזל טוב :beerchug:

 

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ממשיכים משם למוסך פיז'ו "הצומת".שם ישר אמרו שאין.אבל גם הסבירו.

שמו האמצעי של "הצומת" הוא "אין לנו", לא ידעת :?::lol:

 

הסבירו שזו תושבת מיוחדת (למה תמיד הכל מיוחד?!?) של אלכס מזגנים.מסתבר שהאלטרנטור יושב בראלי על תושבת עליונה מיוחדת המיוצרת בישראל -ולכן אין אותה בפיז'ו.

אז מחפשים ישר ב"אכלס מזגנים", זה מה זה @שוט... :D

 

מזל טוב :beerchug:

 

איציק

 

הו איציק, כמה שאני מסכים איתך :o

 

אני חיכיתי לפס קישוט אחורי כ חודש וחצי :mad:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

 

 


×
×
  • תוכן חדש...