Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בית פילטר אוויר באונו שלי (70SL שנת 89' 1300 סמ"ק) מלא בחורים ופערים בחומר, הבנתי שזה לא כל כך בריא, גם צינור הדלק שלי בחלק הקרוב לפית התדלוק קצת יבש ויש חורים קטנים שבתדלוק מלא נשפך קצת החוצה.

רציתי לדעת,באיזה חומר כדאי להשתמש כדי לאטום את החורים האלה?

נ.ב חיפשתי בפירוקיות את החלקים האלה ולא מצאתי ועל חדשים ביקשו מחיר שערורייתי ממש :-)

תודה מראש

נאגא

פורסם

מחיר שערוריתי? לחלקים של אונו?!? אני לא מאמין... כמה רצו?

חבל, דלק עולה הרבה, וכל חלקיק מזוהם שנכנס לך למנוע גם לא חוסך לך בדיוק כסף... :(

...Carpe Diem

פורסם

לבית פילטר אויר 400 ש"ח

לצינור דלק מפית תדלוק לטנק 700 ש"ח

סביר נכון? :-(

יש למישהו רעיון איך לסדר את זה?

פורסם

נשמע מאוד מאוד לא סביר! למרות שאין לי מושג מה המחירים של החלקים האלו כל חלק לאונו שקניתי עלה הרבה הרבה פחות..

ניסיתי להתקשר למ.י.ר. או נחום סודאי? לשניהם יש חלקים מקוריים במחירים טובים יחסית... (הנחה לחברי מועדון פיאט)

...Carpe Diem

פורסם

700 שקל לצינור?? , אני מציע לך לא לקחת שום סיכון לגבי הדלק כי זה דבר מאוד מאוד רגיש (ויקר היום) ודליק, אם אתה מאזור המרכז לך פרסי חייב להיות לו.

Suzuki Jimny

פורסם

המחירים הם מ - מ.י.ר חלפים

עדיין לא ניסיתי אצל הפרסי אבל נראה לך שיהיה לו את החלקים האלה?

פורסם

וואו.. אני בשוק..

לגבי הצינור דלק, אולי כדאי באמת לקנות חדש או תחליפי (לא יודע אם אצל הפרסי אבל תברר בחנויות חלקים),

לגבי הבית פילטר אולי תוכל למצוא שלמים בפירוקיה...

בהצלחה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

שלום שוב,

אני מחפש מחפש ולא מוצא

אם יש למישהו את החלקים האלה או יודע איפה להשיג אני אשמח מאד שיגיד לי, כמובן שלא מדובר על חדשים

תודה מראש נאגא

פורסם

נסה להשיג החלקים כמשומשים במוסכי פיאט הבאים:

1. "מוסך איטלינו"שבבני-ברק, 03-5707146 ובקש את ויקטור או שמעון.

2. "מוסך שמשון" שביהוד, 03-5360748 ובקש את חיים או שמשון.

3. "מוסך פיאטון" שבת"א, 03-6882359 או 050-8345200 ובקש את שלמה.

4. מוסך קרל" שבר"ג, 03-7515451 ובקש את ג'רבי או עמי.

5. "מוסך אמיר" שביפו, 03-6825634 ובקש את תומר.

תגיד להם שאני הפניתיך ובקשתי שיסייעו לך.

נא עדכן בתוצאות.

בהצלחה ובברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...