Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשמיש את שעון החום שמן שלי! זה חשוב מאוד כיוון שהרכב משמש למירוצים!

אם משהו יודע היכן נמצא היוניט שלו אני אודה מאוד כיוון שניסיתי לברר בעבר ומאמצי עלו חרס!

הכוונה היא למצוא את החישן ולשמיש אותו בעזרת שעון חיצוני (שארכיב על הדש')

חלופה אחרת היא אם משהו יוכל לומר לי היכן הנק' הכי חמה במנוע, במקרה הזה אני יכול פשוט לבנות מד חום חיצוני, רק חשוב שזו תהייה הנק' הכי חמה!

בתודה ובברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

שעון חום שמן ? אולי אתה מכוון לשעון חום של מים?

אני רוצה להתקין אצלי שעון טמפ' מים במקום המנורה

Peugeot 205 GT, 1994, 1.4l

פורסם

אצלי ב 205 קניתי שעון מכאני וגם מצאתי את היוניט שמפעיל את הנורה אבל ההברגה לא מסתדרת טוב.

מסקנה:תבדקו את ההברגה לפני שאתם קורעים את האריזה למליון חתיכות.

אם יצא לי אני אעלה תמונה של היוניט ,בכל מקרה מחובר אליו חוט אדום ולא קשה למצוא אותו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

נדב,

הכי פשוט לקדוח בקרטר ולהבריז את החיישן שם, זה די והותר, שמן לא עולה או יורד בטמפ' מספיק מהר כדי שזה ישנה משהו איפה החיישן נמצא בדיוק.

ככה אני עשיתי אצלי והרבה חבר'ה שאני מכיר עם כל מיני מכוניות.

אני מניח שאתה מרכיב שעון כמו Autometer או משהו בסגנון, התהליך פשוט -

• תרוקן את השמן (הזדמנות מצויינת לעשות החלפת שמן ופילטר על הדרך).
  • קדח בעוקת השמן חור בגובה שמקביל לפקק הריקון או טיפונת (אבל ממש טיפונת) יותר גבוה ממנו. קוטר החור צריך להיות קטן יותר מקוטר ההברגה מן הסתם כדי שיישאר לך מספיק בשר כדי -
  • לעשות את ההברזה.
  • לפני שאתה מבריג את החיישן פנימה נקה את עוקת השמן מכל השבבים, באמת שזה לא מסובך מדי - קח משפך עם צינור ארוך ושפוך דרכו איזה ליטר או שניים של ספירט לתוך ההברזה החדשה - הם פשוט יזרמו החוצה דרך הפתח של פקק הריקון... דחוף פנימה איזה מגנט קטן שידביק אליו את השבבים, נקה טוב טוב את השטח מכל שריד של שבבים או שמן.
  • חכה 15-30 דקות שהכל יתייבש לגמרי.
  • שים לב ש-Autometer (לדוגמא) מספקים עם החיישן את הבית שלתוכו הוא מתברג, אנחנו למעשה רוצים לקבע את הבית בעוקת השמן אבל לאפשר החלפה של החיישן במידה והוא נשרף... ההברזה צריכה להיות בקוטר של הבית של החיישן ולא החיישן עצמו.
  • קח JB WELD ומרח על ההברגה של בית החיישן - הברג אותו לעוקת השמן היטב תוך וידוא שה-JB אכן אוטם אותו מכל הכיוונים.
  • חכה 24 שעות שה-JB WELD יתייבש לחלוטין.
  • הברג את החיישן למקומו, שים לב שההברגה של החיישן היא בצורת קונוס והוא אוטם את עצמו בתוך ההברגה של הבית.
  • מלא שמן באוטו (כולל פילטר חדש :-))
  • תתחדש!

בהצלחה, אל תחשוש לבקש הסברים אם אתה צריך.

אם אין לך את הדבק של JB WELD, הגיע הזמן שלך להשיג אותו בכל מקרה, מדובר בדבק הכי שימושי למכוניות מירוץ :-D! עולה כמה דולרים בודדים כאן ואני בטוח שיש להשיג אותו איפשהו בארץ.

שים לב שאני ממליץ להשתמש ב-JB WELD עם השפורפרות בצבעי שחור ואדום ולא ב-JB KWIK עם השפורפרות בצבעי כחול וכתום.

מוטי.

פורסם

מצאתי את שעון החום של השמן...

עכשיו רק נשאר לחפש איך להשמיש אותו!!!

אני יכול לשים מדיד חדש, ושעון חלופי... וכך לחסוך את הבלאגן, משהו יודע אם זה אפשרי???

איך הולכים החיווטים של החשמל? ראיתי שהמדיד מקבל רק חוט אחד!!!

חוץ מזה יש לי שמן של מוטול חדש למדי...

בברכה ובתודה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...