Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יכול להגרם נזק לגיר או לאחד מהרכיבים האחרים של המנוע

ממשחק עם ההילוכים בגיר אוטומט כאשר המנוע כבוי (ללא דריכה על דוושת הבלם)

ומה לגבי שהמנוע עובד?(ללא דריכה על דוושת הבלם)

תודה רבה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

למה לשחק בתיבה מלכתחילה? תקנה בחנות צעצוקים מוט ותזיז אותו קדימה ואחורה כמה שבא לך

ברמת העיקרון גם כשהרכב כבוי שאתה מזיז את בורר ההילוכים זה כן לא בריא ואין קשר לאם אתה לוחץ על הברקס מה שקורה הרי התיבה מחוברת לגיר עם כבל והוא עושה בעצם מה שיעשה אם תזיז את בורר ההילוכים כשהרכב מונע

תיבת הילוכים זה לא משחק אז אנא תחפש לך משחקים אחרים מועיל זה בטוח לא!

פורסם

תלוי ברכב...ברכבים חדישים...וגם בישנים (מדגמים מסויימים) הידית היא סתם פיקוד אלקטרוני, זאת אומרת שהמנוע כבוי אתה יכול להזיז את זה חודש לא יקרה כלום....

זה כמה ללחוץ על דוושת הגז שהמנוע כבוי...לא יקרה מזה כלום ברכבים עם מערכת הזרקה

פורסם

זה לא אני זה חבר שלי האידיוט

יושב באוטו - פתאום בלי שום התראה שם לי D ומתחיל לשחק עם הטיפרוניק

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

טיפטרוניק ? קיצר זה פיקוד חשמלי אם המנוע לא מונע אין לך בעיה גם שבוע לשחק בזה....חוץ מבלאי למיקרו סוויצ'ים בידית אין שום נזק...

פורסם

כן טיפרוניק למה התפלאת

מז"א בלאי למיקרו סוויצ'ים בידית ?

והאם שהמנוע דלוק - שמעבירים הילוכים ללא דוושת הבלם עשוי להגרם נזק?

ומשהו אחרון בהחלט: יש אפשרות להניע רכב אוטומט על הילוך אחר חוץ מ-p (ברכבים חדשים אני מתכוון)?

תודה רבה

פורסם
זה לא אני זה חבר שלי האידיוט

יושב באוטו - פתאום בלי שום התראה שם לי D ומתחיל לשחק עם הטיפרוניק

בהתיחסות לשאלתך בלבד ... לא קרה שום נזק.

למט ליכלוך של הידית הילוכים עם זיעה:wink: זרה.

• תוכן חדש...