Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילצולים ביונדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אקסנט 1.3 '96 ידני.

הרכב מצלצל מעל 100 קמ"ש או גם במהירות יותר נמוכה בלחיצות גז מוגזמות. אוכל קצת שמן. לא מתחמם. שמתי פחית K44, לא עזר. מתדלק 95.

מקריאה של הרבה הודעות יצאתי מבולבל, אבל הבנתי שכנראה זה כיוון הצתה לקוי, או בכלל הבעייה במערכת ההזרקה. האם זה באמת כך? איך מכוונים הצתה ברכב שלי?

אשמך להמלצה על מקום שיכול לטפל בבעיה. אני מראשון.

תודה.

פורסם

אי אפשר לכוון אצלך הצתה מערכת ניהול מנוע זאת שעושה את העבודה ..

חשש לחיישן נקישות לא טוב , או הצטברות פיח בתא השריפה .

תפרק 4 פלגים ותראה מה המצב אם אתה רואה הרבה פיח סימן שיש לך בעיה בתערובת דלק לקוי

תיגש למוסך ,שיבדוק לך דרך סורק את מע' ניהול המנוע

פורסם

בפעם אחרונה שפירקתי פלגים רק באחד היה פיח, כל השאר היו בסדר.

את הבדיקה הממוחשבת עושים רק במוסך מורשה או שיש עוד מקומות שהם מקצועיים ושוחטים פחות?

פורסם

בדיקת התקלה למי שיודע!

התקלה.

1. חיישן נקישות פגום,או חיבור רופף לחיישן.

2. חיישן MAF פגום.

3. חיבורים בכניסה למחשב רופפים.

בדיקת ה-MAF.

סוייץ סגור.נתק את הריתמה מהסנסור,בדוק התנגדות בין חיבור מס"1 למינוס,0 אום.(הבדיקה על הריתמה)

סוייץ פתוח.בדוק מתח בין מס"3 (בריתמה) למינוס 12V.

סוייץ סגור.חבר את הריתמה לחיישן,הניע מנוע,סיבובי סרק,בדוק מתח בין חיבור מס"4 למינוס,

0.7-1.1 V.

העלה סיבובי סרק ל-3000 סל"ד.בדוק מתח חיבור 4 למינוס,1.3-2 V.

אם הבדיקה (כשהריתמה מחוברת לחיישן)לא לפי הנתונים הנ"ל, החיישן פגום.

אם הבדיקה(כשהריתמה לא מחוברת)לא לפי הנתונים הנ"ל בדוק חיווט וחיבורים.

חג שמח לכולם

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בדיקת התקלה למי שיודע!

דוד

דוד ! תודה רבה על להתשובה המפורטת! אבל עוד לא הגעתי לרמה כזאת.

כנראה אצטרך עזרה מקצועית.

עינב:

שמתי על מיכל מלא. גם הטנק שלי כולו 40 ליטר, וגם לא נראה לי בריא להעלות את הריכוז אם שמים על חצי או 3/4. זאת כוונתך, נכון?

פורסם

אני מקפיץ בגלל עידכון קטן.

היום עשיתי נסיעה ארוכה וגיליתי שהמנוע מצלצל מעל 100 רק כאשר נותנים גז. במהירות קבוע הכל בסדר, אפילו 120. למה הצלצולים מופיעים רק כשמאיצים?

פורסם

בעת לחיצה על דוושת התאוצה המנוע מקבל כמות גדולה יותר של אויר ושל דלק, מה שמעלה את החום בתא הבעירה ואת הסיכוי לנפיצות מוקדמת (דטונציה).

לכן אתה שומע צלצולים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...