Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, רעיון המחאה הוא כזה:

1. ניסוח וכתיבת מכתב " מרד צרכני".

2. החתמת אנשים ( וכמה שיותר יותר טוב ) על ה"מרד צרכנים" - דרך מיילים, דרך הרגליים בשיטת DOOR 2 DOORהישנה והטובה, בצמתים, במרכזי ערים וכו, כאשר כל אחד מאיתנו יכול להקדיש סה"כ שעה מזמנו הפנוי...

3. שליחת מכתב "מרד הצרכנים" חתום + מכתב מחאה הכולל בתוכו אולטימטום להורדת מחירי הדלק.

המכתב ישלח לרוה"מ, שר התשתיות והאנרגיה, שר התחבורה וחברות הדלק.

4. הפגנות, הקמת אוהלי מחאה, סיקור תקשורתי וכו'.

5. אם כל הנ"ל לא יעזרו אז פותחים בשביתת מחאה שתשבית את המשק !!!

גם אני עובדת בחב' פרטית ולא יקבל שקל על ימים שבהם אני לא יעבוד, אך אני מעדיפה לעשות משהו, במקום לשבת בבית ולבכות על המצב.

מה דעתכם?

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם יודעים שיש צריכה למשהוא אז המחיר שלו עולה ואין צריכה המחיר יורד.

ככה זה עם הדלק אם תיהייה שביתה ולא יהייה צריכה דלק המחירים ירדו .

הייתי רוצה להפוך את כל המכוניות בארץ לגז ואז הייתם רואים שהדלק ירד גם לשני שקלים.

רז...

פורסם

***ההודעה נערכה - פונטים מוגדלים, מודגשים וצבעוניים נועדו להדגיש מילה או משפט מסויים, לא את ההודעה כולה, נא לכתוב בפונט הסנדרטי של הפורום ולא להפוך את השרשור לקרקס של צבעים, מי שירצה לקרוא את ההודעה שלך יעשה את זה גם בלי שייתקעו לו בזנ"ט בעין***

איך אפשר להגיד לא למישהו שכותב בסגול?

:-)

אני איתך. מה את צריכה מאיתנו

1. העצומה " מרד צרכנים נגד מחירי הדלק המופקעים " או כל כותרת דומה, תהיה מוכנה תוך שלושה ארבעה ימים, אני יעלה את העצומה לפורומי הרכב, נתקן בהתאם ונתחיל להחתים אנשים על העצומה.

2. כשיהיו לנו למעלה מ 100,000 חתימות על העצומה ( ויהיו, אם כל אחד יחתים 100 אנשים שהוא מכיר, תוך שבוע נגיע ל 100,000 ) נשלח זאת יחד עם מכתב אולטימטום לרוה"מ, שרי התשתיות והתחבורה ולחב' הדלק.

3. התקשורת תגבה אותנו על בטוח.

4. זו ההזדמנות היחידה שלנו לעזור למקסימות שלנו, שחונות בחוץ וצריכות לשתות ע"פ הוראת רופא 70 - 75 ליטר, 98 אוקטן ( 99 של סונול במקרה של מיצי ), פעם בשבוע במקרה הטוב...

שנה טובה לכולנו

דנה

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

אפשר גם לעמיד שיירות של מכוניות בשולי הכביש המהיר ולתלות עליהם שלטים עם סלוגנים בדיוק כמו שהפגינו נגד בית הזיקוק בחיפה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כמו שאמרו פה כבר קודם.

צריך להפגין ליד השגרירות הסעודית.

ואחרי זה לעשות חרם על מדינות ערב.

ההיתארגנות היחידה שאפשרית היא שביתה כלל עולמית.

המחירים בכל העולם עלו בצורה מטורפת.

לפי דעתי בארה"ב המחירים עלו יותר מהעליה שלהם בארץ.

בשנת 99 הייתי מתדלק בארה"ב בפחות מ $ לגלון.

עכשיו המחירים שם הם באזור ה 2.5 $.

בארץ המחירים עלו פחות מזה.

ולחשוב קצת בהגיון.

אפשר לעבור לרכבים יותר חסכוניים.

כמו כל תל אביבי אני על קטנוע רוב הזמן.

וצריך לעבור לדיזל חסחוני ומשעמם.

משהו בסיגנון הזה

car_portal_pic_19035.jpg

אייל

פורסם

צריך להפגין ליד השגרירות הסעודית.

ואחרי זה לעשות חרם על מדינות ערב.

1. אין כאן שגרירות סעודית.

2. יש בזה משהו. שלח מכתב לטויוטה,ניסאן וגם פפסי קולה- שלא ימכרו במדינות ערב מוצרים (אם בגלל החרם הערבי לא מכרו את המוצרים האלה בישראל עד שנות התשעים,למה שזה לא יצליח לנו בכיוון ההפוך?)

3. תבין - מדינות ערב, רעות ואכזריות ככל שיהיו לא כל כך קשורות לזה. תקשיב פעם לחדשות ותשמע מה גובה המדד לעלות חבית דלק. גרושים.פחות מטנק ברכב ממוצע.רוב העלויות מתווספות כאן במדינת ישראל.האנשים שאתה אמור לתקוף לא קיימים ברמה הגלובאלית אלא דווקא ברמה המקומית.בכנסת, בבתי הזיקוק ובתחנות הדלק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אגב כמו שהבנתי , ושמעתי כעת ראיון עם איזה הוט שוט שמבין בכלכלה ... הוא אומר שהרווחים ומה שעושה את הדלק כל כך יקר הוא מרכיב הרווח של בתי הזיקוק כיוון שיש מחסור בעולם ביכולת של זיקוק דלק...מה שאומר שלמשל ... בתי הזיקוק בחיפה... מרוויחים עלינו טוב טוב... חברות הדלק הן רק משווקות של הדלקים וגם להן יש אחוז מסויים אמנם הרבה יותר קטן ברווח שעושים ממכירת הדלק...

סתם לידע כללי.. בכל אופן יש מה לעשות ויש איך לגרום להורדה..זה לא שהעולם קובע את מחיר הדלק וזהו.

פורסם

באמת שזה כבר טירוף המחירים האלה !!!!

בהצלחה לכולנו במאבק...........

אלי

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

שלום

אני

אייל

אזרח ישראלי פראייר

מודיע בזאת על תלית המפתחות של האוטו על הקולב.

חישוב מהיר הראה לי שנסיעה לעבודה וחזרה תעלה לי 8.8 ש"ח באוטובוס לעומת 25 ש"ח ברכב,לא כולל פקקים ועצבים.

לכן - האוטו הולך לנוח בזמן הקרוב (לפחות עד להורדה של הדלק ל 4 ש"ח ומטה גם אם זה יקח שנה)

שן אוטו שלי

שן במנוחה.

ולתפארת מדינת ישראקרטל

:screwy::onfire:

פורסם

למי שדיבר על מחיר גלון בארה"ב.

אי אפשר להשוות בינם לבינינו, אל תשווה את ההכנסה הממוצעת שלהם לשלנו.

אל תשווה את אורח החיים הממוצע שלהם לשלנו.

בארה"ב המשכורת הממוצעת גבוהה פי 3-4 מאשר אצלנו.

LET THE FIGHT BEGIN

פורסם
המחירים בכל העולם עלו בצורה מטורפת.

לפי דעתי בארה"ב המחירים עלו יותר מהעליה שלהם בארץ.

בשנת 99 הייתי מתדלק בארה"ב בפחות מ $ לגלון.

עכשיו המחירים שם הם באזור ה 2.5 $.

בארץ המחירים עלו פחות מזה.

the prices around 3$

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תודה לכל התומכים ברעיון - שהוא באמת, אבל באמת לא קרב פרטי שלי, אלא, קרב שבו האזרחים

אמורים לנצח ( בתנאי שנהיה מאוחדים וחזקים !!!! ).

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם
למי שדיבר על מחיר גלון בארה"ב.

אי אפשר להשוות בינם לבינינו, אל תשווה את ההכנסה הממוצעת שלהם לשלנו.

אל תשווה את אורח החיים הממוצע שלהם לשלנו.

בארה"ב המשכורת הממוצעת גבוהה פי 3-4 מאשר אצלנו.

LET THE FIGHT BEGIN

ושכחת את המיסים שלנו בארץ לעומתם

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...