Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החשמל באוטו מושבת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רצוי להתחיל עם פרוק ה + ואף חובה.
מה חובה בזה? חובה לעשות קצר? אם אתה מפרק קודם את ה + ונוגע איתו בטעות במקום כלשהו ברכב אתה עושה קצר. אם אתה מוריד קודם מינוס אז גם אם תיגע בטעות עם ה + ברכב לא יקרה כלום

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם אתה מוציא קודם את ה - אתה דופק את המוח של האזעקה ומערכות אלקטרוניות אחרות ברכב, ישנם רכיבים עם קבלים, ברגע שאתה מפרק את ה - לפני, לקבלים האלה אין לאן להתפרק ולכן הם עלולים להישרף (מדברי מקצוען בתחום).

לכן תמיד מפרקים קודם את ה + , גם אני לא ידעתי את זה בהתחלה.

פורסם

תראה, ישנו חבר בפורום שנקרא דני זומרשטיין, בעל "מצת אור" בחיפה, יש לו 4 מוסכים, הבחור מקצוען בתחום, 25 שנה במקצוע,סטריאו ואזעקות, אלוף בהתקנות ובמיוחד הוא מתקין בשיטות וטריקים שאף אחד בארץ בכלל לא יחשוב על זה, אני מדבר אחרי הכרות עם הבן אדם הזה שהוא מיחידי הסגולה ובעלי מקצוע מקצועיים ונחמדים שאין כמותם.

הייתי אצלו כבר ב 3 התקנות ובכל פעם הייתי יותר מרוצה מהפעם הקודמת.

נתתי לך עצה , אתה רוצה תיקח, אתה לא רוצה , תברח.

קרא את השירשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=690507#post690507

מתקינים בחיים לא יאמרו לך לנתק קודם + כי זו פרנסה שלהם.

עוד שרשור בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=84721&page=2&pp=15

שבת שלום.

פורסם

אם לא מאוחר מידי,הייתי רוצה להעלות עוד הצעה.

הבחור אמר שבנסיעה האחרונה לפני המקרה, הוא שמע זמזומים.

קשה להבין מטקטסט איזה רעש בדיוק זה היה, אבל סיכוי גבוה שזה היה רעש של חשמל וקצר.

ככה שיש עוד אפשרות שהיה לך קצר רציני במערכת, ובאמת נשרפו כל הפיוזים או חלק גדול מהם או גרוע מכך.

פורסם

היה לי את זה בפיאט.כנראה נגמר המצבר עקב מוות בטרם עת של האלטרנטור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...