Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

ברשותי טויוטה רנקס ואני מחפש בקליות שקופות לרכב הזה. יש לא מעט כאלה על גולפים וכאלה, אבל עוד לא יצא לי למצוא בקליות שמתאימות לרכב הנ"ל.

אודה לכם אם תפנו אותי למקור מתאים.

תודה מראש, רן.

פורסם

ראשית, תודה.

בהרצליה, כבר בהתחלה אמרו לי שאין בקליות שקופות לרכב זה בוודאות.

בת"א, חזרו אלי אחרי שעתיים וגם שם אמרו שאין.

אני רוצה לייבא מחו"ל. אני אשמח לדעת לפי איזה מילים אני מחפש. איך אומרים בקליות באנגלית??

בנוסף, אני אשמח לדעת כמה עלו בקליות שקופות אחוריות לגולף?? סתם כדי לקבל קנה מידה למחיר (אני לוקח בחשבון שזה מהארץ).

תודה מראש, רן.

פורסם
ראשית, תודה.

בהרצליה, כבר בהתחלה אמרו לי שאין בקליות שקופות לרכב זה בוודאות.

בת"א, חזרו אלי אחרי שעתיים וגם שם אמרו שאין.

אני רוצה לייבא מחו"ל. אני אשמח לדעת לפי איזה מילים אני מחפש. איך אומרים בקליות באנגלית??

בנוסף, אני אשמח לדעת כמה עלו בקליות שקופות אחוריות לגולף?? סתם כדי לקבל קנה מידה למחיר (אני לוקח בחשבון שזה מהארץ).

תודה מראש, רן.

לגולף, או לצורך העניין כל רכב (זה מחיר אחיד בערך) בקליות שקופות\שחורות של חברה מובילה (HELLA) עולות באיזור 1100-900 ש"ח.

• תוכן חדש...