Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הכי מתמצא במפרטים של מחשבים, התקציב הוא 3500 למחשב כולל מסך וכל מה שצריך למחשב ביתי.

אם אפשר הצעות למפרטים למחשב חדש עד 3500 ורצוי שלא יהיה און בורד

מה אתם אומרים על המחשב בקישור הזה?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode=

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא AMD, ולא און בורד.

צריך צורב, רצוי DVD.

כרטיס מסך שיעבוד בשימוש ביתי לסרט מידי פעם וקול שיהיו סבירים לרמקולים הקטנים האלה

מסך פלאט 17 LG או מאג

USB רצוי קדימה אחורה במארז

כרטיס רשת

מעבד ולוח שיהיו סבירים ויעבדו טוב ולא כמו עגלות

קשיח 80 גיגה ומעלה 7200

in the face

with a chair

פורסם

אני צריך עזרה במפרט, אני לא מוצא שום דבר נורמלי בהרכבה עצמית אני תמיד מגיע שם ל5 אלף שקל!

רק מסך עולה סביב אלף שקל. נראה לי החבילות המוכנות האלה זולות כי הם רוצים להיפטר מהם לא?

in the face

with a chair

פורסם

stay the hell away from ivory!!!

הם מרכיבים מחשבים זולים ,אבל רוב החלקים הם ישנים ומשומשים!!

השירות שלהם טעון שיפור!

הם אפילו חוסכים במאוררים כדי לחסוך בעלויות! חבר שלי קנה מהם מחשב ב4.5 ולא הבין למה המחשב שלו מתחמם כל הזמן..

אני באתי אליו כדי ליראות את מקור הבעיה(אחרי שהמחשב חזר מתיקון של אייבורי) ו.. הפלא ופלא

יש רק מאורר אחד במארז בנוסף פתחתי את ההיטסינק (="רדיאטור של המעבד") ואפילו משחה תרמית הם לא שמו!!!!

על קיי אס פי אני גם לא מי יודע מה סומך , למרות שאני הזמנתי חלקים למחשב שלי אצלם, למזלי אני עובד ברשת "באג" ועליי הם לא יכולים לעבוד (מה גם שזה מחשב שאני בונה והשקעתי עליו 8000 ש"ח) אז כדאי לך מאוד לפעול כך:

1. לעשות סקר שוק על חלקים וללמוד קצת יותר לפני הקנייה

2. לודא שהמוכרן לא מנסה למרוח אותך! ע"י הוספת חלקים "מוזלים "

3. לבדוק את המחשב לאחר הקנייה שאכן הוא תקין

4. לברר עד לפרטים הקטנים את נושא האחריות

אז אני מקווה שעזרתי

ערן.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

אני רוצה להבין את האון בורד הזה.

אם יש לי כרטיס מסך און בורד והוא נשרף, חייב להחליף את כל הלוח אני יודע, אבל אני יכול במקביל להשאיר את הכרטיס שרוף ולהתקין כרטיס חיצוני בלי שיקרה כלום ללוח אם?

יש לי ניסיון רע עם כרטיס און בורד שנשרף ובסוף שרף את כל הלוח אחרי כמה ימים ורוב ההצעות של מחשבים הם עם חצי מחשב און בורד.

in the face

with a chair

פורסם

לא רע אבל שמעתי על התחממות והאמת זה לא מחשב בשבילי אלא לאחותי הקטנה והיא רוצה אינטל כי זה מה שהיא מכירה. היא מצאה דיל כמובן שחצי מהמחשב און בורד אבל התשלום טוב לה ואני די מתנגד לאון בורד הזה מניסיון אישי רע בנוסף לשירות לקוחות גרוע מאוד שלקח שבועיים עד שהחליפו לוח.

in the face

with a chair

פורסם

ממליץ בחום על AMD, אינטל יקרים בלי שום הצדקה.

AMD משתווים אליהם בביצועים, באמינות, והמחירים זולים משמעותית.

בכל מקרה, אני אישית קונה רק מפנדה, שירות מעולה, אחריות, מחירים טובים.... The Works!

כרטיסי קול אונבורד היום הם כרטיסים מעולים, לי יש כרטיס אונבורד סאונד של SOUNDMAX כבר שלוש שנים, והוא מתפקד מצויין, למרות שאני רק משתמש ביציאה האופטית שלו(יש לו SPDIF - אופטי וקואקסיאלי).

כרטיסי מסך אונבורד כבר כמעט לא מייצרים, בדר"כ זה רק לניידים ויש להם זיכרון SHARED(לא לגעת).

פורסם

תומר, AMD אומנם מתחמם יותר מאינטל אבל עולה פחות מחצי! בהשקעה קטנה (150 ש"ח) תקנה מערכת קירור שקטה ואחותך לא תבדיל בכלל והנה חסכת הרבה.

כמו ששלד ציין, כרטיסי קול און-בורד בסדר גמור, אם לא מחפשים 5.1 או 7.1 ברמה גבוהה בשביל הקלטות/עריכה.

חנויות שעבדתי איתם ויצאתי מרוצה: KSP וPANDAS ועוד חנות בזכרון. על אייבורי לא הייתי ממליץ, בגלל המחירים שאין להם שום צידוק.

משכנתא זה קל

פורסם
ממליץ בחום על AMD, אינטל יקרים בלי שום הצדקה.

AMD משתווים אליהם בביצועים, באמינות, והמחירים זולים משמעותית.

.

מצטרף להמלצה על Amd.

פעם המעבדים שלהם היו חמים יחסית, אבל היום הם קרירים ביחס לסדרת הפרסקוט (החמה למדי) של אינטל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלא נזכיר את ה6XX החדשים של אינטל , אפשר לחמם בית באלסקה עם החום שהם מפיקים!

, AMD מייצרים מעבדים מצויינים !

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

RS, הסיבה העיקרית ש-AMD היו חמים יותר מאינטל בעבר(סדרת ה-T-bird לעומת הפנטיום 4 של אינטל), היא ש-AMD היו מייצרים מעבדים עם גודל טרנזיסטורים של 0.18 מיקרון(ב-TBIRD), ואינטל היו מייצרים ב-0.13/0.12(לא זוכר כבר), כאשר AMD הוציאו את סדרת המעבדים עם ליבת ה-Barton, הטמפ' התייצבה והפכה לנורמלית לחלוטין.

פורסם

שלד, אני יודע :-)

אגב, לגבי הכרטיסי קול OB:

ה-SoundMax כרטיס סביר בהחלט, היה לי כזה.

כרגע יש לי C-Media ובשביל כרטיס OB הוא טוב לאללה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...