Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד 88 1000... עוד היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב זכרוני, ויש לי זכרון טוב, הק"מ לא מתאפס כל 100 אלף ק"מ.

הייתה לנו אחת כזאת במשפחה ,שנת 88 מנוע 1000, אוטומט.

(היתה צבועה בשחור מתחת לפסי החיכוך בצדדים עם ציור של עקרב והמלה טורבו - קנינו אותה עם כמעט 0 ק"מ מערס מליונר , אי שם בשנת 90)

בואו נתעלם מהמנוע בעל 3 הצילינדרים העצל מאוד, בשידוך עם גיר (פול אוטומט) דיי עלוב.

היתה לרכב בעיה של ויברציות בעמידה ברמזורים / אחרי הנעה, משהו שקשור למערכת הפליטה, והיה

מצריך תיקון כל חצי שנה בערך.

אל תשכח דבר פשוט : אתה קונה רכב של 3000 שקל, תצפה לגרוע מכל.

לא יודע אם הוא בנוי לכאלו נסיעות ארוכות על בסיס קבוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה אנשים שרוצים למכור את המכונית שלהם, מקפיאים את הביטוח?

הם לא יכולים לחכות שבוע שבועיים עד שהם יימכרו?

ראיתי את האוטו והכל נראה טוב, אבל כמובן שאני רוצה לסוע בו ולראות איך הוא מתפקד, אבל, אין ביטוח, "הקפאנו לפני שבוע", טוב אז תעשו ביטוח בשביל שאני אוכל לסוע להתרשם ולקנות.

ואז זו פרוצדורה של שיכנועים מצידו, ואני מתנגד בכל תוקף לסוע ללא ביטוח, ואז הוא בודק ומסתבר שהוא חייב מינימום חודש, אז למה הקפאת את הביטוח מראש?

מישהו יכול להסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי זה?

פורסם

חבר יקר!ההסבר הפשוט לכך שהביטוח הוקפא הוא,שהקניה הזאת איננה נכונה לגביך..

האוטו באמת "נחמד",רק 132,000 ק"מ,אך איננו מתאים לצרכים שלך!

גם אם היית מגדיר את השימוש בו כעירוני בלבד לא הייתי ממליץ לך.רכבים ישנים,ובמיוחד בעלי תיבה אוטומטית,ומנוע קטן סובלים מבלאי מואץ כפי שהבנת מהמלומדים לפני.אמנם עלות הרכב בקניה זולה,אך בטווח הלא כל כך רחוק בהחלט לא משתלמת מכיוון שכבר בתיקון הראשון שיבוא איבדת את אותה כדאיות שבקניה.אני היית ממליץ לך בחום על פיאט אונו למינהם החל משנת 87,צפונה.ללא ספק רכב קל יותר לטיפול,זול יותר באחזקה ומילת המפתח-אמין.אם אהבת את הדייטסו ממליץ לך ללכת על הדגם שהחליף בעל ה16 שסתומים-אמין וחזק בהרבה.

פורסם

וגם יותר יקר, וזה חלק מהעניין לא?

מה לגבי הסיטרואן AX 1100 שנת 91? איך זה? הבנתי שהאוטו אמין מאוד (אבל כמובן חלפים יקרים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...