Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר שלושה חודשים צמיגים ספורטיבים במידה 205/50/15 מהדגמים שהומלצו בפורום (בעיקר ע"י מוטי מיאטה).

עברתי בהמון פנצריות באזור הדרום וגם ביקרתי בלפחות 5 פנצ'ריות באיזור המרכז ואף מקום אין את הצמיגים שאני צריך.

המידה ברכב שלי לא כל כך נפוצה ויש מידה יותר קטנה ברוחב 195/50/15 שבטח יהיה סיכוי טוב יותר למצא צמיג ספורטיבי כי היא מאוד נפוצה. הבעיה שאני לא רוצה להקטין את המידה.

אני חושב לשקול ייבוא אישי של רבעיית צמיגים. זכור לי שפעם מישהו הזכיר שיש חוק שאוסר לייבא צמיגים לאדם פרטי. האם זה נכון?

האם יש פה מישהו שהיה לו נסיון עם ייבוא צמיגים לארץ או שאולי רוצה להצטרף אלי למשלוח כדי להוזיל עלויות?

הדגמים שחשבתי עליהם

TOYO PROXES T1S / T1R

FALKEN AZENIS RT-215 / RT-615

GOOD YEAR EAGLE F1

דימה

פורסם

לגבי GOODYEAR היבואנים הם קמור מקיסריה

בדוק פירלי - יבואנים "תמיג" מראשון.

אין בעיה ליבא צמיגים באופן פרטי כל עוד אין להם הסכם בילעדיות עם סוכן בארץ

אם יש אתה חייב ליבא דרכו

פורסם

fixxxer,

לא יודע איפה בדקת, אנחנו כבר קיבלנו הצעות על המידה הזו 205/50/15 (לחבר הפורום V6 יש את המידה הזו והוא גם משתתף בקניה).

אנחנו מתארגנים על F1-GS-D3.

אני מבין שאתה מעוניין אז תשלח לי הודעה פרטית ונדבר.

ניר

פורסם

דימה מה המצב?

אני קניתי 205/50/15 של קומוהו - אקסטה סופרה זוג ב-1050 בפנצריה ברחובות.

גם אני סבלתי מהמון סיבובים בפנצ'ריות עם פנצ'ריסטים שמנים ,מטונפים ומזיעים

שניסו לדחוף לי כל מיני צמיגים ומתחילים ללמד ש"עדיף פרופיל עגול..." ,בהתחלה חיפשתי את ה-F1 אך מה שיכולתי להזמין במחיר סביר היו ה-אקסטה סופרה ואני חייב לציין שקניתי אותם בחורף וגם אז הם נתנו ביצועים מעולים וביבש מצוינים ,בכללי אני מרוצה מהם, עברו כ-6 חודשים והם כמו חדשים ...

-רק צריך לציין את הרעש שלהם שהוא גבוה יחסית.

מה אני חושב- תלך לאחד המקומות שכבר הומלצו כאן ותזמין דרכם שיביאו לך מהספק.

לרוב לא תמצא פנצ'ריה שתחזיק אותם במלאי (את המידה ).

נ.ב - או שפשוט תקשיב לזה שמעלי :wink: (רק עכשיו ראיתי)

ביי .

פורסם

הצמיגים האחוריים שלי הם הקומהו שאתה מדבר עליהם. הם בסדר אבל אני רוצה צמיג יותר רך וספורטיבי. הרכב לוקח סיבובים בצורה שלא מספקת אותי, הוא פונה כמו האסטרה 1.4 הישנה שהיתה לי. הזמנתי רבעייה של קוני צהובים ורוצה צמיגים טובים, בתקווה שזה יביא את השיפור שאני מצפה לו.

החייה האדומה עדיין אצלך, נכון?

ניר, שלחתי לך הודעה. מקווה שהרכישה תהיה בקרוב. :roll:

דימה

14_1.jpg

• תוכן חדש...