Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שנושא צמיגים נטחן פה כל יומיים אבל לא מצאתי שום שרשור עם הסברים על מידה 185/60 R15 ... השאלה כזאת: הרסתי היום צמיג במידה כזאת של מישלין אנרג'י HS1 H84... אני יודע שהדגם הספציפי הזה כבר לא מיוצר (לפני כמה חודשים מצאתי אחד חדש כזה והיה לי ספייר חדש אז שמתי אותם)... והדגם החדש לא המליצו לי...האם יש משהו מקביל ואיכותי כמו מישלין שאני יכול לשים במקום...?

זה דחוף לי כי הרכב של אבי ... אנא תייעצו מה עדיף... כסף - עד 1600 ש"ח לזוג...

נ.ב.

חשבתי שאולי אפשר לשים TOYO אבל האם הם באמת טובים ?

Veni Vidi Vici

פורסם

מישלין אנרג'י ואיכותי?

אני סופר את הימים עד שזוג האנרג'י שמורכב לי על הפיג'ו ימות כבר.

הצמיגים האלו מעולים, רק כי הם נשחקים בקצב איטי במיוחד, ולא מתיבשים במהירות. כל השאר - בינוני מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מישלין אנרג'י ואיכותי?

אני סופר את הימים עד שזוג האנרג'י שמורכב לי על הפיג'ו ימות כבר.

הצמיגים האלו מעולים, רק כי הם נשחקים בקצב איטי במיוחד, ולא מתיבשים במהירות. כל השאר - בינוני מאוד.

אז על מה אתה ממליץ במקום ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אני יכול להמליץ רק על יוקוהומה S306.

הרכבתי זוג כזה בפיג'ו, ואני מרוצה מהם עד הגג.

אני בטוח שיש טובים מהם, ואני אפילו לא בטוח שיש אותם במידה שלך. אבל שאלת, עניתי :roll:

זוג עלה 500 ש"ח, באוטודיפו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

PIRELLI GOODYEAR יקרים מידי?

התחליף לPIRELLI הוא CEAT אותו קו יצור, אותה איכות רק מותג זול.

ישנם צמיגים של FULDA שהם לא רעים בכלל

גם EXSA ו LASSA סבירים.

פורסם
PIRELLI GOODYEAR יקרים מידי?

התחליף לPIRELLI הוא CEAT אותו קו יצור, אותה איכות רק מותג זול.

ישנם צמיגים של FULDA שהם לא רעים בכלל

גם EXSA ו LASSA סבירים.

היה עוזר אם היית אומר לי דגמים ספציפיים של חברות... בכל מקרה אני מתחיל להבין מה אני צריך ...

נ.ב.

הכסף הוא לא עניין קריטי... על צמיג טוב אני יכול לשלם גם 800 ש"ח

Veni Vidi Vici

פורסם

למידה שלך 1600 ש"ח לזוג צמיגים זו הגזמה פראית. במידה הזו לא תמצא צמיגים בעלי סיווג ביצועים גבוה מידי. לך על דגם מומלץ של חברה טובה ומוכרת (מישלין, ברידג'סטון וכד'). פירוט תמצא בשרשורים קודמים, גם אם הם מתייחסים למידה שונה קצת.

רק שים לב לתאריך של הצמיגים שאתה קונה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בדוק אולי ברידג'סטון טורנצה (TURANZA) - יש לי רביעיה כזו במידה של 185/60 R14

כבר יותר מ-3 שנים, והאחיזה טובה כמעט כמו ביום הראשון. מאוד מרוצה.

בזמנו הייו לי מישלין MXV3 - צמיג הרבה-הרבה יותר רועש, התייבש מהר יחסית,

אחיזה טיפה פחות טובה מהטורנצה, אבל תגובה מצויינת להפנייה ראשונית של ההגה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

HANS, טורנזה הוא לא בדיוק דגם של צמיג, הוא שם של סדרת דגמים שהיא סדרת הביניים של ברידג'סטון.

הסדרה היותר טובה של ברידג'סטון היא ה-Potenza... בדוק מה יש להם להציע, אחרי המישלין אנרג'י כמעט כל דגם של צמיג שדובר בו בשרשורים האחרונים יהווה שיפור ניכר.

מוטי.

פורסם

טוב, היום החלפתי את כל ה-4 צמיגים בסוף...

מה שקנ יתי בסוף זה: GOOD YEAR - HYDRAGRIP ... ועלה לי 1400 ש"ח + הכיוונון פרונט 180 ש"ח... הצמיגים אצל אנטון... והפרונט במוסך התחייה (ממליץ בחום)

התרשמות ראשונית שלי היא שהגודייר רך בלפחות 15% מהמישלין למרות אותו TD כמו במישלין... התת היגוי מינימלי וההרגשה הכללית שלי לגביהם טובה. אני ראיתי שהמלצתם לי כל מיני דגמים אבל את כל זה אין במידה שלי או שלא היה במלאי... בנתניה בפנצ'ירייית "מכסיקו" המנהל הציע לי

FIRRELI P6000 ... וטען זה צמיג מעולה... לא רציתי אותו בגלל הביקורת הנוקבת עליו שהייתה בשרשורים שונים... הוא רצה בסביבות 450 ש"ח על כל צמיג. כמו כן הוא הציע לי DYNLOP SP300 בערך ב-400 ש"ח לאחד...

אשמח אם מישהו יביע דעה לגבי הגודייר שקניתי ... מוטי מה אתה חושב ?

נ.ב.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...