Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לראות איזה רכב יניע עם דבר כזה. כל הזמן יהיה לו שמשה כחולה והמנוע יכבה יעשה לעצמו ריסטרט.

הבדיחה על הרכב שסוגרים חלונות יוצאים ונכנסים הופך להיות מציאותי יותר ויותר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שטויות, הנהיגה צריכה להישאר כמו שהיא, מספיק עם כל ההתפתחויות, אני לא חושב שצריך את כל ה"חארטות" האלה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ומה יקרה אם הרכב מקדימה(הווירטואלי) ישים ברקס?...

או יותר טוב-יעשה איתך "פתיחות"?......

מה השלב הבא-לקבל פקסים בתא הכפפות?!ללחוץ על כפתור ויוצא לך בקבוק קולה מהמגן שמש?!.....לויין פרטי לאוטו לקליטת ערוצים בפרסית בטלוויזיה\DVD\עוגב?...להעביר הילוכים עם עכבר?!?!?!

מה זה השטויות האלה?...למרות שזה נשמע מעניין.תודו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ומה יקרה אם הרכב מקדימה(הווירטואלי) ישים ברקס?...

או יותר טוב-יעשה איתך "פתיחות"?......

מה השלב הבא-לקבל פקסים בתא הכפפות?!ללחוץ על כפתור ויוצא לך בקבוק קולה מהמגן שמש?!.....לויין פרטי לאוטו לקליטת ערוצים בפרסית בטלוויזיה\DVD\עוגב?...להעביר הילוכים עם עכבר?!?!?!

מה זה השטויות האלה?...למרות שזה נשמע מעניין.תודו.

מעניין בהחלט, איפה מזמינים?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מה שקורה בעצם הוא שלאחרונה השתנו חוקי הפטנטים, וניתן לרשום פטנטים על כל מיני רעיונות ערטילאיים בתוכנה. מיקרוסופט בתגובה החלה לרשום פטנט על כל מה שזז, סתם למקרה שזה יהיה שווה משהו. היא גם רשמה פטנט על הממשק של הI-POD (כן, זה של Apple), שלא היא פיתחה (אבל הייתה יותר זריזה ברישום) ומתכוונת לגבות עליו תשלום מאפל.

בקיצור, עכשיו כל מי שיכין אמצעי ניווט שיש בו משהו שקשור לויז'ואל של מכונית לפניך, ישלם לביל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לי זה דווקא נשמע רעיון מעולה.

מילא שמים את התוכנה רק כשאתה רוצה להגיע לאנשהוא ולא כל הזמן....

• תוכן חדש...