Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין מדידת הכוח מהמנוע או מהגלגלים?
יש אובדן כח בגלל כל מכלולי ההנעה שבדרך בין המנוע לבין הגלגלים לכן הכח שבפועל יורד לכביש מופחט מהכח שקיים במנוע לדוגמא:( אופנוע ZX6 סיפק 108 כ"ס במנוע ובגלגל 90 כ"ס)

אופנוען

פורסם

לגבי המנוע שהוציא 110 במקום 138,

כמעט בשום מצב המנוע לא יוציא כ"ס כמו בנתונים.

זה משתנה הרבה בגלל לחץ אוויר בצמיגים, טמפ' בחוץ (חם מאוד כיום, משפיע לרעה כמובן), אופן הבדיקה (הוא משך את הסל"ד עד שיא הכ"ס? או שהוא ריחם על האוטו והפסיק נניח ב 5K סל"ד?).

והפרמטר הכי חשוב, כיול המכשיר.

Back to the original - NC again.

פורסם

אל תיגע באוטו הזה!! מה זה, המצב שלו לפי מה שאתה אומר מתחת לכל ביקורת...

שלח למוסך מורשה את תוצאות הבדיקה ותבקש הצעת מחיר על התיקונים, לאחר מכן תוריד את הסכום מהרכב ותציע למוכר הרכב, אם הוא ירצה...אולי תשקול את זה..

אני אישית היתי מתרחק.!

בושה, על מה שבן אדם יכול לבקש מחירון.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
יש אובדן כח בגלל כל מכלולי ההנעה שבדרך בין המנוע לבין הגלגלים לכן הכח שבפועל יורד לכביש מופחט מהכח שקיים במנוע לדוגמא:( אופנוע ZX6 סיפק 108 כ"ס במנוע ובגלגל 90 כ"ס)
אז לכמה לצפות מרכב משנת 96 עם 105 כ"ס?

ועוד התוספת של הגלגלים?

פורסם

תודה על התגובות לא קניתי בנוסף היה לו קצת פטריות חלודה על הגג בשני מקומות מה שאומר התהפכות

אולי? אני עדיין מחפש עם עדיפות ליונדאי

• תוכן חדש...