Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ישנה סכנה כל שהיא לפגיעה באגן וסביבתו במקרה של התנגשות ?

אודה עוד אם תוכלו להסביר לי איך עוזרת של החגורה הזו אם היא לא עוטפת את כל הגוף, האם היא מספקת הגנה מלאה במקרה של התנגשות ? האם יש אפשרות להחליפה לאחת כמו כל הנורמליות ?

Offer Nissim In the mix

פורסם

סכנת נפשות וכבר לא מייצרים חגורות כאלו

למען גילוי נאות , השתתפתי בתאונת דרכים מצערת שבה התנגשנו בעץ ,הנוסע שחגר את חגורת האגן

שבר את הגב ואיבד את ההכרה אני ישבתי מימינו וראיתי איך הוא מתקפל ונשבר כמו זרד

לא להעלות אנשים עם חגורה כזאת מאחורה , עדיף שיסעו נהג ו-3 נוסעים ,ושכולם יהיו חגורים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

החגורה האמצעית עוזרת מאוד, גם אם היא עוטפת רק את האגן.

ממכה בראש מהחלון הקדמי, אפילו במהירות נמוכה, מתים. ממש מהר.

עדיף להיפצע ולא למות...

בנוסף במקרה התהפכות, יעוף מי שלא חגור מחוץ לאוטו וימות.

חגורת 3 נקודות יותר טובה אך אין לזלזל ביעילותה של החגורה, גם אם היא לאגן בלבד.

אפשר לבנות במקומה חגורת 3 נקודות.

איציק, לגבי המקרה שלך, אם אותו בחור לא היה חגור, כנראה היה נפגש עם העץ אחרי שהיה עובר דרך החלון...

הסיכוי "לתקן" את הגב שלו יותר יותר גבוה מאשר להחיות אותו אם לא היה חגור.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בלי חגורה מתים ללא ספק ,אבל עדיף פשוט לא לעלות לרכב כנוסע חמישי

שיאלץ לחגור את החגורה הזאת

אני אישית פשוט לא מעלה איתי 4 נוסעים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בעיקרון, אף מכונית נוסעים לא בנויה להסעת 3 מבוגרים בגודל מלא מאחור. די נדיר למצוא ספסל אחורי עם 3 מושבים בגודל מלא. המקום המרכזי הוא יותר למטרות שיווק ולמקרה הצורך, קשירת בוסטר לילד עם חגורת אגן. יש יותר ויותר יצרנים שמספקים חגורת 3 נקודות עם כל הפירוטכניקה של מתיחה בעת תאונה, שוב - זה רק למטרות שיווק כי בלתי אפשרי להסיע נוסע מבוגר באמצע לזמן ממושך.

אישית - חגורת אגן האמצעית קבורה אצלי מתחת למושב, אני לא מסיע נוסע באמצע. נקודה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

זה היה אחד ההזויים, לומר ששום מכונית בנויה לקחת 3 מבוגרים מאחור.

אולי זה לא נוח אבל מאוד שימושי ואני יודע שהמון נסיעות בחיי עשיתי עם תפוסה מלאה, כולל נסיעות לאילת וחזרה בסקודה או ביאריס ספורט ששתיהן לא שיא הגודל.

היום אכן יש מעבר די ברורו לחגורה 3 נקודות גם במרכז ...

אני אצלי לא לוקח יותר משני אנשים ברכב , אני וזה שלצידי ...

פורסם
ששום מכונית בנויה לקחת 3 מבוגרים מאחור.

...

"לא בנויה" הווה אומר- הספסל האחורי לא מתוכנן לשאת בתוכו 3 מבוגרים במבנה גוף של מבוגר, אפילו לא במשקל ממוצע סטנדרטי של 75 ק"ג.

לדחוס אנשים לאוטו זו לא בעיה ונוחות היא דבר אישי סובייקטיבי. ניתן להכניס למיני מיינור גם 18 סטודנטים. עשו את זה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מה זה לא מתוכנן להכיל ספסל מלא...אז למה הוא כן מתוכנן? בונים אוטו רק בשביל הנהג וזה שלצידו ומאחרוה זה סתם ליופי? לא מממש הבנתי אותך אם תאכל בבקשה להסביר...!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בסה"כ הבחור ביקש לדעת אם החגורה מגינה ואם אפשר לשדרג אותה.

אז הסכמתם בנתיים שהיא עדיפה מכלום אבל תגרום לפציעה קשה יותר מחגורת 3 נקודות.

אף אחד עוד לא ענה לו אם אפשר לשדרג אותה, וזו דווקא שאלה מעניינת ורלוונטית להרבה אנשים.

אני לצערי לא יודע.

פורסם

ל-EURO-NCAP יש משפט סטנדרטי שמופיע בתיאור אמצעי הבטיחות של כל רכב בעל חגורה אחורית אמצעית עם 2 נקודות עגינה בלבד:

Only a simple two point static belt was fitted in the centre rear seat, which can cause severe spinal and abdominal injuries

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...