Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שנת 2000 דייהו ואני לפני נסיעה לצפון למס' ימים מה עליי לבדוק בכדי לדעת שהכל בסדר לפני הנסיעה לצפון.

אשמח לפירוט מדויק

פורסם

1. נוזל קירור ברדיאטור- יש למלא עד מפלס ה- MAX נוזל קירור ייעודי בלבד.

2. שמן מנוע- יש לבדוק שמן בעזרת המדיד כאשר מנוע הרכב קר לחלוטין ושהרכב עמד על משטח ישר בלבד. אם חסר יש למלא שמן לפי נתוני היצרן עד מפלס ה- MAX במדיד.

3. מים במצבר- יש לפתוח את כל התאים במצבר (בד"כ 6 תאים) ולמלא. אם חסר, למלא מים מזוקקים בלבד עד שהלוחות ייכוסו במים.

4. נוזל בלמים- יש לבדוק את מפלס נוזל הבלמים. אם חסר נוזל בלמים יש להשבית את הרכב ולגרור אותו למוסך, שם יבדקו את המערכת ויתקנו אותה. אין לנסוע ללא נוזל בלמים בשום אופן מכיוון שזו מע' בטיחותית מדרגה ראשונה.

פורסם

עוד משהו...

לחץ אויר בצמיגים- בדוק שלא חסר אויר בצמיגים ואם הם לא יבשים.

אם הצמיגים שלך לא במצב תקין אז עדיף לך לוותר על התענוג :?

יוגב 205

פורסם
1. נוזל קירור ברדיאטור- יש למלא עד מפלס ה- MAX נוזל קירור ייעודי בלבד.

2. שמן מנוע- יש לבדוק שמן בעזרת המדיד כאשר מנוע הרכב קר לחלוטין ושהרכב עמד על משטח ישר בלבד. אם חסר יש למלא שמן לפי נתוני היצרן עד מפלס ה- MAX במדיד.

3. מים במצבר- יש לפתוח את כל התאים במצבר (בד"כ 6 תאים) ולמלא. אם חסר, למלא מים מזוקקים בלבד עד שהלוחות ייכוסו במים.

4. נוזל בלמים- יש לבדוק את מפלס נוזל הבלמים. אם חסר נוזל בלמים יש להשבית את הרכב ולגרור אותו למוסך, שם יבדקו את המערכת ויתקנו אותה. אין לנסוע ללא נוזל בלמים בשום אופן מכיוון שזו מע' בטיחותית מדרגה ראשונה.

כתבת יפה

רק שזה לא משנה אם נוסעים לצפון או למכולת.תמיד יש לבדוק את הנ"ל.

בשאיפה.

לנסיעות "ארוכות" בארצנו הגדולה אין משהו מיוחד לבדוק.

פורסם
שאלה מהצד - איך באמת בודקים מים במצבר? אני פתחתי את הפקקים אבל לא מצליח לראות מה קורה שם - כמה מים יש אם בכלל??

איזה מצבר יש לך?

בד"כ האריזות חצי שקופות = כך שתאורה חזקה מצד אחד ומבט מהצד השני ויש לך את הכמות.

פורסם

אני בודק כל שבוע את הדברים הנ"ל. מים במצבר פעם בחודש.

צביקה- פתח את הפקקים באור יום מלא ותכוון פנס לתוך המיכלים הקטנים ואז תוכל לראות היטב מי נגד מי שם..

צודק, לחץ אויר בצמיגים צריכים גם לבדוק, פשוט שכחתי לרשום. שאתה בודק את לחץ האויר בדוק גם את לחץ האויר בגלגל החלופי, לא להתעצל. לי פעם היה פנצ'ר ושפתחתי את תא המטען כדי להוציא את הגלגל החלופי ציפתה לי הפתעה: גם הוא מפונצ'ר.

פורסם

גם לי יש שנפ, 58 אמפר. מסביב האריזה לבנה, למעלה זה שחור.

יש במצבר לוחות שצריך שיהיו מכוסים במים. פתח, תעיף מבט ותמלא עד שהלוח ייכוסה במים.

• תוכן חדש...