Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כואב הלב

francis.r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו לא מובן לי, איזו מאזדה יש מקום ליותר מ 5 אנשים חוץ מ mpv ו626 סטיישן?

בתמונה שהיא מעוכה זאת מאזדה לאנטיס 323 משנת 98 בערך ככה.

אז רשלנות של ההורים שבטח לא חגרו את ילדיהם ולא יהיו חגורים.

אני כל פעם מתעצב מחדש שאני רואה ילדים קטנים שאין להם מושג בשקל מה זה חגורה ומה זה חיים והולכים על המושב האחורי או משחקים בסטיישן, שההורים דוהרים על 100 קמ'ש +

ברור שאנ'לא מאשים את ההורים בשום דבר במקרה הזה של התאונה, אבל קצת ערנות היתה מונעת הרוגים, ולא משנה שזה מאזדה וזה קרטון.

לנהג בהחלט מגיע עונש מוות או מאסר ממושך.

היום ראיתי אבא שנוהג ברנו מגאן מקדימה יושבת בתו בת ה 5 בערך, ככה על הכיסא לא חגורה, לא כיסא בטיחות לא כלום, יושבת ורואה סרט בדיוידי, ועל המגש של הרמקולים זוחל בנו בן ה 3.

הדם שלי עלה לראש עוד לפני שהוא רק הספיק לנסוע ברמזור, צרחתי עליו שאם הוא לא חוגר מייד את הילדים הוא ישכח מהרישיון שלו ולשכת הרווחה תדע מזה והוא יחטוף תלונה קשה.

כמו טטלה הוא עמד בצד וחגר אותם לא לפני שאמר לי תודה ושבת שלום.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

טוב מאוד שהערת לו, יכול להיות שהצלת חיים!

נהגים מפגרים לא חסר.

היום אני נוסע בכביש חד סיטרי שמהירות הנסיעה המותרת היא 90 קמ"ש.

אני נוסע ומה אני רואה מלפני?! נהגת ברכב מסוג יונדאי גטץ נוסעת לאחור!! חצי רכב על השוליים וחצי בתוך הנתיב שלי! ירדתי לשוליים כדי לא לפגוע בה וצפרתי לה. היא לא התרגשה והמשיכה לנסוע רוורס בכביש חד סיטרי נגד כיוון התנועה. היא המשיכה לנסוע 5 ק"מ עד לצומת הקרובה- ובנסיעה לאחור.

פורסם

טוב שמע לפי חוקי הנהג ההישראלי זה מותר מה אתה רוצה ממנה סך הכל נסעה רוורס מה כבר יקרה?

הכל בהלצה כמובן, חבל שאין אכיפה מתאימה לנהגים האלו...

והכי הורג אותי האלו שחוזרים בכיכר רוורס, לא קולטים שאפשר להקיף אותה עוד פעם...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ראיתי היום משהו דומה.

יום שישי, שעת צהריים עמוסה, צומת התשבי, סמוך ליוקנעם.

נתיב אחד ממשיך ישר בצומת (לנתיב זה אור אדום) ואילו הימני קיצוני פונה ימינה לכיוון עפולה, אלונים, טבעון. (נתיב זה איננו מרומזר).

נהגת ברכב מסוג מאזדה 3 ממתינה ברמזור באור אדום בנתיב שממשיך ישר. פיתאום היא נזכרת שעשתה טעות, נסעה רוורס, השתלבה בנתיב הימני קיצוני תוך כדי עלייה על אי תנועה מצוייר (למה לאותת? לכו תדעו אם היא יודעת איפה נמצאת ידית האיתות) ונסעה.

משאית שבדיוק נסעה בנתיב זה כמעט מעכה את המאזדה. נהג המשאית בלם בלימת חירום וצפר. כל המשאית רעדה..

דוגמאות לא חסר. אח"כ מתפלאים למה יש תאונות.. בגלל שהמשטרה עסוקה בלתת דוח"ת לנהגים שנוסעים 121 קמ"ש בכביש שאפשרי לנסוע בו 170 קמ"ש.

פורסם
סיסמאות יפות, אלון, לא, באמת, אתה מדבר ממש כמו יו"ר אור ירוק וזה נשמע מאוד יפה וסיסמתי.

אני בתור אחד שעובד עם מדינות עולם שלישי (אבל לא כאלה שאומרים שישראל היא מדינת עולם שלישי אלא באמת) מכיר גם את הצד האחר של המטבע. ואני יודע שבסופו של דבר אנחנו איפשהו במקום טוב באמצע.

אתה מבקש קורס נהיגה מתקדמת מסובסד? רכבת תחתית? דלק במחיר של ארה"ב? זה היה יותר אפשרי אם לא היו לך במדינה הזאת כל כך הרבה שונאים, שמנסים ללא הרף להיכנס ולהתפוצץ פה, ואני לא רוצה להמשיך את הויכוח לצד פוליטי.

אני יודע מה זה 294 ואני בטוח שהמספר הזה יעלה עד 500 עד סוף השנה. אין לי ספק.

אבל זה לא רק בגלל שחסרה כאן גדר הפרדה (מסוג מסויים...), אלא גם בגלל נהג טיפש שעושה פרסה בכביש מהיר ומוסיף עוד 6 הרוגים לקופה.

על ההשקעה במצלמות מהירות במקום בתשתית עוד אפשר להתווכח אבל שימוש בסיסמאות וסתם התלוננויות בעלמא לא יובילו לשומקום.

בלי להפוך את זה לשרשור פוליטי (כי שני הצדדים של הקשת הפוליטית אשמים) אני אענה לך.

אתה צודק.

זה לא פרקטי.

יותר פרקטי להרוג 500 אנשים בכבישים כל שנה.

יותר פרקטי ללמד איך עוברים טסט ולא ללמד נהיגה.

יותר פרקטי להשקיע כל שנה 30% מהתקציב בביטחון ו-2% בכבישים, הרי הכבישים זה לא משהו שנמצא בשימוש.

יותר פרקטי לקבע מדיניות שמצריכה השקעה של סכומי עתק בביטחון.

יותר פרקטי לקחת את הכסף משרותי בריאות.

יותר פרקטי לקצץ בחינוך.

יותר פרקטי לקצץ בשרותי סעד ורווחה.

יותר פרקטי לא לייצר מקומות עבודה.

יותר פרקטי למרוח את הצעת החוק של הנהיגה הספורטיבית.

יותר פרקטי לשכוח שכמות ההרוגים בכבישים עולה על זו של כל מלחמות ישראל ביחד.

יותר פרקטי להגיד שאלו סיסמאות יפות מאשר לפתוח את העיניים.

מוטי.

פורסם

מוטי

שאלה קטנה מה היחס בין כמות ההרוגים בישראל לבין ארה"ב.

בארה"ב נהרגו בשנת 2003 יותר מ 40 אלף איש שזה כמאט כפול מישראל .

(http://www.sos.state.il.us/departments/drivers/traffic_safety/driving_under_the_influence/crash_facts/totalfatality2003.html)

השאלה מה הסיבות לכך ? עד כמה שידוע לי הענישה בארה"ב יותר מחמירה ,הכבישים יותר טובים ,הרכבים יותר חדשים כך שאני לא רואה את הסיבות.

Dead but dreaming

פורסם

אתה עושה השוואה לא נכונה.

ברור שיהיו יותר נפגעים מתאונות דרכים בארה"ב כי האוכלוסיה שם הרבה יותר גדולה וגם ישנם הרבה יותר כבישים.

מדד נפגעים נטו לא אומר כולם.

בשיקלול עם אוכלוסיה וכבישים אפשר להגיע למסקנות כלשהן.

אור.

פורסם
אתה עושה השוואה לא נכונה.

ברור שיהיו יותר נפגעים מתאונות דרכים בארה"ב כי האוכלוסיה שם הרבה יותר גדולה וגם ישנם הרבה יותר כבישים.

מדד נפגעים נטו לא אומר כולם.

בשיקלול עם אוכלוסיה וכבישים אפשר להגיע למסקנות כלשהן.

אור.

40000 חלקי 230 שווה 173 הרוגים לכל מיליון איש . בהכפלה ב 6 יוצא שיש כ1043 הרוגים לסדר גודל של האוכלוסה בארץ . כפול .

מה זה אומר ?

Dead but dreaming

פורסם
]בפולו היה אדם אחד, במאזדה היו שישה[/size] (?) אנשים. אני רק יכול להניח שהם לא היו חגורים.

השבוע נתפסה טראנזיט אשר הסיעה, שוהים בלתי חוקיים, יודע כמה אנשים נכנסו ברכב הזה?!

32

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זוועה פשוט זוועה מה שקורה על הכבישים בארץ.

לא יכול לעבור יום בדרכים בלי שיקרה איזה משהו, צריך לטפל בעברייני הכביש ביד קשה.

ממש חבל ומצער לשמוע שעוד משפחה נהרסה בגלל איזה נהג טיפשי.

חבר'ה, סעו בזהירות!

שבוע טוב לכולם.

I feel LEGACY

פורסם
40000 חלקי 230 שווה 173 הרוגים לכל מיליון איש . בהכפלה ב 6 יוצא שיש כ1043 הרוגים לסדר גודל של האוכלוסה בארץ . כפול .

מה זה אומר ?

זה לא אומר כלום, כי אתה מתעלם מנתון אחד שחשוב מאוד

תחשוב שארה"ב מדינה ענקית, וככה יוצא שיש שם איזורים ממש לא צפופים, שבהם יש ממש קצת תאונות

לעומת זאת יש גם איזורים צפופים להחריד, שבהם באופן טבעי יהיו הרבה יותר תאונות

היחס בין הצפיפות לתאונות הוא לא יחס ישר, כלל שהצפיפות עולה, מספר התאונות יעלה הרבה יותר

וזה הבעיה של הארץ הזאת, כי היא מתקרבת מהר מאוד לאיזורים הכי צפופים בעולם מבחינת מכוניות, ועם התרבות נהיגה שיש כאן, ועם איכות הכבישים זה יהיה רע, מאוד

קראתי על זה מאמר ממש מעניין איפשהו, אם יצא למישהו לקרוא, אני אשמח אם הוא יביא ללינק או משהו, כי אני לא זוכר איפה..

פורסם

אם אני לא טועה, רמת המינוע בארה"ב יותר מכפולה - 800 מכוניות ל1000 איש לעומת 300 כאן.

יש כאן אוכלוסיה רבה שאינה נוהגת, כך שהיא אינה רלוונטית לסטטיסטיקה.

מעבר לכך, רוב המכוניות מרוכזות באיזור גוש-דן (700 מכוניות ל1000 איש בגוש דן). זה טבעי שבעיר, תאונה תמיד תגרור תוצאות חמורות פחות. כך שרוב התאונות לא משתקפות כלל בסטטיסטיקה שלך - אין הרוגים.

אם תאזן את הנתונים מבחינת רמת המינוע ואיזורים עירוניים לעומת בין-עירוניים, אתה תראה שהמצב של ישראל גרוע בהרבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב מוטי, אם בפרקטיקה עסקינן...

אתה בוודאי תשמח לשמוע שלא מזמן קמה ועדה שנקראה ועדת שיינין. בועדה הוחלט להוסיף תקציב מסויים שכל ייעודו יהיה למלחמה בתאונות הדרכים. מסקנות הוועדה אושרו לפני כחודש בכנסת.

אז נכון שהציבור שוב נדרש להוסיף כסף.

אז נכון שהכסף לא הולך לסבסוד קורסי נהיגה מתקדמת במסלולים.

אז נכון שחלק מהתקציב מן הסתם גם ימצא את הדרך לקניית מצלמות מהירות שיוצבו במקומות הלא נכונים.

אבל - שים לב - פעם ראשונה בתולדות מדינת ישראל שיש תקציב שלא ניתן יהיה להפנות להתנחלויות/טנקים/מחשבים למכללות אלא כל כולו מטרתו מלחמה בתאונות הדרכים.

נו? אז רק סיסמאות? עצימת עיניים?

• תוכן חדש...