Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי חוטי הצתה חדשים (לצערי נפלתי על חאפרים) לאפלאוז 92..החוטים הם של חברת B.S 7mm וכתוב בכל מקום שתוצרת ארה"ב עכשיו הבעיה שהם לא ניכנסים על הסוף כי הגומי בקצה(בקצה שלמעלה איפה שמחזיקים עם היד) עבה מאוד..התווכחתי עם המוכר על זה שזה לא נורמלי ולא אמור להיות ככה והוא אמר לי שזה בסדר בכל מקרה בסוף הוא אמר שמחר בצוהורים הוא יביא לי דגם אחר של אותה חברה(מה שבהתחלה הוא התעקש שאין דגם אחר)..השאלה יש מישהו שיש לו מושג מה הקוד של הדגם שאי צריך? באותה הזדמנות בדקתי את האובי של הגומי הזה של חברה אחת ששמה מתחי ב power וכתוב באדום והעובי התאים...אז במקרה והחוטים שהוא יביא לי מחר לא יתאימו גם כן איזו חברה עדיפה כללית?

וועוד שאלה האם הגיוני שרוטור יעלה 30 שקל!???? ו מכסה מפלג 45 שקל??

תודה תודה תודה מראש

פורסם

לגבי הרוטור ומכסה המפלג:

המחירים בסדר גמור לתחליפי.

אם היית קונה מקורי היה עולה לך פי 3 לכל חלק.

ואגב, דווקא ברוטור ובמכסה מפלג עדיף בד"כ לשים מקורי.

פורסם

קיצר נדפקתי אה........חבל שכר לאיזה חברות מומלצות אף אחד לא הזהיר אותי!!

לכמה ק"מ הם אמורים להספיק לי?כי עד היום נסעתי 13 שנה 140 אלף ק"מ עם החוטים המקוריים והכל מקורי

פורסם

גם אצלי באסטרה הקודמת החוטים המקוריים החזיקו יותר מעשר שנים.

אני לא נתקלתי בבעיה עם החוטים של BS עד שהגיע הזמן לעשות טיפול 10 אלף. החוטים היו מתפרקים לגורמים כשהייתי מנסה להוציא אותם כדי להחליף פלאגים.

אם אני זוכר נכון אז קניתי שלוש סטים כאלה, על כולם על האריזה היה כתוב BS, אבל בפנים בכל פעם יצאו חוטים מחברה אחרת. אני חושב שקונים סטוקים גדולים מכל מיני יצרנים זולים ואורזים אותם בשקיות בארץ ומדביקים BS. למראית עין החוטים נראו דווקא איכותיים, עבים, גמישים, ובגאווה התנוסס הכיתוב סיליקון ו MADE IN USA.

(ואין טעם להקפיץ כל הזמן את הנושא)

דימה

פורסם

שלום.

לאפלאוז יש שני סוגים של חוטי הצתה אם ראש רחב ושפתיים כמו שקיבלתה והם לא מתאימים ויש סוג שהוא צר יותר בחלקו העליון והוא בלי שפתיים והוא יתאים לך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...