Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי שום כוונה להכנס איתך לויכוח אישי.

אם אתה מתייחס ל-205 מהראלי - היא ממוגנת בכלוב התהפכות, אנחנו עם קסדות ומיגון, ומתאמנים בדרך סגורה/פרטית ומאובטחת ע"י מרשלים שמונעים מעוברי אורח להתקרב.

התמונות שאתה העלת הן מכביש ציבורי, והערתי את שהערתי כדי שאחרים לא יעצרו את רכבם במקומות מסוכנים לצורך צילום. אתה יכול להתעלם או להסכים, אני מעיר כדי לנסות לפחות למנוע מאחרים לעשות משהו שבעיני הוא טעות.

האמת שאני מסכים עם דברייך , האמן לי (או שלא , זה לא משנה :wink: ) שידעתי מה עשיתי.

לגבי הדרך הפרטית שלכם והמרשלים וכו'... הייתי שם , נהנתי ואהבתי את מה שראיתי (למרות כל הויכוחים המכוערים שלכם בפורום...:? ) , אבל , שים לב לזה ותגיד לי איך בדיוק אתה יכול להגיד לי שמה שאתם עושים זה בטיחותי יותר מאשר תמונה שלי בכביש עם שדה ראייה פתוח חלוטין ולקרוא לי חאפר???

חאפר!

danger1.jpg

danger2.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האנשים האלו שנמצאים בשולים ומצלמים הם חסרי אחריות לדעתי, ועל זה אני מסכים איתך.

אני לא ראיתי אותם שם, ואם הייתי רואה הייתי עוצר הכל עד שיפנו אותם, ואני בטוח שזו המדיניות של המארגנים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אדון גטס היקר, אם עוד לא הבנת, המטרה שלי היתה לנסות להקטין כל פעילות לא אחראית, שעלולה לגרום לאובדן בנפש, ע"י אחרים שיתלהבו מהתמונות ויעצרו בכל מיני כבישים כדי להצטלם.

תוך כדי השרשור למדתי שגם עומר צודק, ושצריך לעשות בדק בית גם לגבי 2 הצלמים בתמונות שהוא העלה.

הויכוח הזה לאן הוא מוביל?

אם זה לא נראה לך חשוב יותר מהכל, ומה שמעניין אותך זה רק התמונות, אז תקרא שוב, כי השרשור מיועד לאנשים כמוך, שלצערי הבטיחות בעינהם היא עניין זניח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אדון גטס היקר, אם עוד לא הבנת, המטרה שלי היתה לנסות להקטין כל פעילות לא אחראית, שעלולה לגרום לאובדן בנפש, ע"י אחרים שיתלהבו מהתמונות ויעצרו בכל מיני כבישים כדי להצטלם.

תוך כדי השרשור למדתי שגם עומר צודק, ושצריך לעשות בדק בית גם לגבי 2 הצלמים בתמונות שהוא העלה.

אם זה לא נראה לך חשוב יותר מהכל, ומה שמעניין אותך זה רק התמונות, אז תקרא שוב, כי השרשור מיועד לאנשים כמוך, שלצערי הבטיחות בעינהם היא עניין זניח.

אדון רז העוד יותר יקר, אני מאמין שהדגשת את נקודתך יותר מפעם בתרד זה.

איני רואה צורך להמשיך ולשוחח בעניין הבטיחות אם כי כבר כמעט עמוד שלם נגע לכך אני מאמין שהמסר הובהר משני הצדדים, ועל מנת להרגיע אותך אם תיהיה לי(ולא תיהיה לי) 106 ראלי הסר דאגה מליבך, איני מתכוון לעסוק בצילומים באמצע הכביש. אז לאחר שכל זה הובהר ראיתי לנכון להמשיך בנושא שלמענו שרשרור זה נפתח.

תמונות מרמת הגולן.

פורסם
הויכוח הזה לאן הוא מוביל?

עומר תעשה מצווה ותעלה עוד כמה דוגמיות מאותו יום.

תודה על המחמאות.

מצטער אין לי יותר תמונות מאותו יום (שנוגעות לעיניניינו).

סה"כ אני מבין את עמדתו של רזמל ויש הרבה בדבריו...!

תוכל למצוא תמונות נוספות בשלושת האלבומים שנמצאים בחתימה שלי :wink:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כל המדינה הזאת זה חוסר אחריות אחד גדול אז זה מה שמדאיג אתכם...

נ.ב-עומר נהג מאד אחראי ולא עובר את המהירות המותרת בשום מקום .....בעצם רק בפניות ימינה, פשוט הראלי עושה כזה רעש כשמאיצים בה שזה פשוט לא נעים זה כמו אופנוע בסלו מושין...ואוי ואבוי עם יש מזגן אז גם הרעש לא עוזר

סתם....................! תמונות יפות מאד של הראלי הכי יפה שראיתי בארץ

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

attachment.php?attachmentid=38683

התמונה הזאתי, מזכירה לי את הבית,רק כמה birozi ו iolki וזה בכלל יראה מצויין.

שלג שלג שלג, אוי כמה שזה יפה.

אני בייתי מוציא את העמוד בפוטושופ.

פורסם

תמונות חמודות אחלה אוטו, אם יורשה לי גם הבחורה נראת נחמדה :wink: הכביש נהדר מכיר אותו אישית טוב מאוד היו לי שם כמה אינסדנטים מעניינים בתקופת המלווה כשאבא שלי נדבק לכיסא והחזיק בידית של הדלת... העברתי בכבישי הצפון את כול תקופת המלווה, מומלץ לכול נהג אחלה מקומות לצבירת ניסיון הכרת רכב ותכונותיו, באמת מומלץ לנהגים חדשים

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38683

התמונה הזאתי, מזכירה לי את הבית,רק כמה birozi ו iolki וזה בכלל יראה מצויין.

שלג שלג שלג, אוי כמה שזה יפה.

אני בייתי מוציא את העמוד בפוטושופ.

דווקא "iolki" יש בצפון בשפע

נ.ב.

העמוד דווקא נותן קונטרסט מעניין...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...