Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

באוטו של חבר היה עד לפני שבועיים מצבר שהורכב בחודש מאי השנה.

לאחר בעיות בהנעה,אוטו מת-מצבר מת הוחלף המצבר במסגרת האחריות לחדש כאשר מבדיקה שעשו אמרו שיש טעינה אך משום מה המצבר מת,סיר להניח שמשהו פורק אותו!

בכל אופן בימים האחרונים שוב חבר שלי נתקל בבעיות, האור בתוך האוטו דולק, כשמדליקים אורות האור נחלש , לצפצף אי אפשר וכשרוצים להניע כל שארית הכח הולכת לעולמה!!

כמובן שעם כבלים האוטו מניע רגיל!!

מה יכול ליהיות הגורם.

.לאוטו יש קודן שאינו בשימוש אך מהבהב כל הזמן , לפעמים גם מצפצף ללא שום סיבה, האם יש קשר?

.פנל של רדיודיסק אינו מורכב כך שחשמל אינו לוקח בעמידה, לא קשור!

לאוטו אין חשמל מיותר למעט,שעון אנאלוגי,מזגן וזה הכל!!

האם יש סיבה מוצדקת?

חשוב לציין שהאוטו נוסע מעט, אם נניע עם כבלים וניסע כדי שהמצבר יתמלא ואז נכבה ונניע שוב, ומיד אח"כ ננתק את ה + של המצבר זה יימנע בעית הנעה להבא??

אנא נסו להסביר, תודה מראש אורן.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

יש כמה אפשרויות:

1. שהחבר שלך לא מניע את האוטו תקופה מסויימת, נניח שבוע והמצבר נפרק.

2. שהוא שכח צרכן חשמל דולק שמרוקן את המצבר כגון: נורת תקרה, רדיו דולק, אורות חנייה, שעון דיגיטלי וכ'.

3. האלטרנטור לא מטעין את המצבר.

* בהחלט יכול להיות שהקודן גורם לכל הצרות, נתקו אותו סופית.

פורסם

תראה , האורות כבויים,הרדיו גם,אין שום נורה או מנורה שדולקת בסתר, בדיקה שעשו מצאו שהאלטרנטור מתפקד טוב מאוד.

נניח והוא מנתק את לוח המספרים של הקודן מהחיבור שמאחור זה נקרא ניתוק או שצריך לנתק ממש את החיווט שהולך מלוח המספרים והלאה?

א.

פורסם

אתה רשמת: "לאוטו יש קודן שאינו בשימוש אך מהבהב כל הזמן , לפעמים גם מצפצף ללא שום סיבה, האם יש קשר?"

ברור שיש קשר, גם אם צריכת החשמל קטנה. תנתקו את הקודן כך שיפסיק להבהב ובטח שיפסיק לצפצף. יש סיכוי שזו הבעיה.

פורסם

יש צרכן חשמל כלשהו שמקצר - כל חשמלאי ידע את התשובה מיהו הצרכן המקצר תוך מס' דקות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הרדיודיסק לא הותקן בצורה מקצועית, יכול להיות שגם הוא יהיה צרכן גם אם הרכב כבוי.

קרה לי לא פעם שהרדיודיסק שלי השתגע וגם כשלא היה פאנל מורכב, היית יכול לראות שזורם אליו חשמל.

כל חשמלאי מקצועי (לך גם למתקיני מערכות) יוכל לראות מה הבעיה, יש לחבר שלך מגבר ברכב (למערכת) ? יכול להיות שאם הוא לא מותקן בצורה מקצועית, שגם הוא צורך חשמל, וכשהרכב כבוי, מגבר צורך חשמל בכמות נכבדת, והמצבר יכול ללכת מאוד מהר.

מקווה שעזרתי,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מאוד פשוט מנסיון אישי

עם בעיות חשמל כאלה שלא יודעים לשים את האצבע בדיוק על הבעיה פונים לחשמלאי או מתקין סטריאו ואזעקות לרכב ואומרים לו לנקות יסודי את כל מערכות האזעקה אימובילייזרים קודנים ומזיקים אחרים למיניהם וכל חוט עוקף שאין לו מושג את מה עקף וכל הפסולת שהותקנה שם עם השנים.

רק כך תהיה שקט ומניסיון אישי חשמל הרכב יתפקד כמו אותו חדש לגמריי

תענוג עילאי תאמין כמה מאות שקלים וזה הכי שווה בעולם מאשר לחפור ולנסות למצוא את התקלה

אופנוען

פורסם

לי היה אמובולייזר שהחליט יום אחד ליצרוך חשמל בצורה מטורפת...

לקח לי זמן והרבה מזל להבין מי "גונב" לי את "המיץ" של המצבר בלילה...

אחרי שניתקתי אותו חזר המצבר להניע כל בוקר מחדש...

סביר להניח שיש איזה משהו שמקצר, ובכך צורך חשמל מיותר... כמו שהמליצו לך, לך לחשמלאי טוב, הוא ימצא לך את זה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה לכולם אני אדאג שחבר שלי יטפל

אורן

פורסם

שבוע שעבר הייתה לי תופעה דומה והתברר שהבעיה הייתה בסנדלי מצבר בדוק את מצבם אם הם ישנים להחליף דחוף מה גם שזה עולה גרושים !!!

• תוכן חדש...