Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 31000K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי אין לי כבר כח לחפש -מצובישי סופר לנסר,גולף (מודל 94,95) ,הונדה סיוויק ,וגם קצת סובארו לאונה..

יש לי כבר מספיק סיפורים עם המכוניות האלה, כמו שראיתם אז החלטתי לשאול אותכם אם יש עוד רכבים בתקציב שלי

מה שאני דורש זה :

1)מזגן חזק! ,אני מחליף את הרכב רק ביגלל שאין מזגן! ,לכן מזגן חזק חובה!

2) אמין ככל שאפשר

3)לא כבד ,אני בן 18.5 ואין לי כח לרכב "כבד"

4) אם אפשר צריכת דלק כמה שיותר טובה

5) מודל 94 ומעלה

מחכה להמלצות!

תודה מראש

מתן.

פורסם

סיפורים או לא , המכוניות שציינת הן אפשרויות לא רעות.

מה שכן מנסיון אני יכול להמליץ לך על הסיוויק והלאנסר.

שנהין גם באוט' וגם בידני מכוניות מעולות ( אם כי לגיר של הלאנסר צריך לשים יותר תשמות לב בבדיקה ולבדוק שהותקן רדיאטור).

ב 31K תוכל לקנות לאנסר 97 או סיוויק 94-95, כמובן שתהייה קצת בעייה לימצוא סיוויק במצב טוב ( אבל שוב צריך לדעת היכן לחפש, אצלי בבניין יש לא מעט הונדות שנסעו עליהן אנשים מבוגרים ובלי ילדים), לגבי הלאנסר , לא תהייה בעייה לימצוא אחת במצב נורמאלי וגם בצבע שתרצה (צא החוצה כל מכונית רביעית לאנסר).

מבחינת ביצועים לאנסר (113 כ"ס) הונדה (125ex כ"ס).

טיפולים- הונדה יקרה יותר מהלאנסר אבל לשניהן אין בעייה של ליצוא חלפים זולים יותר.

דלק-לאנסר אוהבת דלק קח את זה בחשבון, הונדה- גם לא הכי חסכונית.

ביטוח- שניהן יחסית יקרות בביטוח ( גונבים אותן הרבה), פוליסה בשביל הונדה יקרה מעט יותר ( בבמוצע, אבל יש חברות ביטוח שונות).

נוחות נסיעה- בשניהן הכיסאות לא משהו, הונדה נמוכה במעט מהלאנסר.

מרווח פנים- הלאנסר במעט יותר "מרווחת" .

זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליו בשעה כזאת.

פורסם

יונדאי לנטרה שנת 98-אמינה,חלקים זולים-שנתון גבוה יחסית.

לרכב יש תאוצה סבירה פלוס וכח זמין ,בהתייחס לשאר היפניות 1600,בגלל שהוא קל והמנוע חזק יחסית(114 כ"ס-נתון יבש).

• תוכן חדש...