Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיד נתפס נוהג בכביש גהה מעל המהירות המותרת, שוטר שעצר אותו שלל את רשיונו במקום.

כשבוע מאוחר יותר (היום בבוקר) הבחור נתפס כאשר הוא נוהג ללא הרשיון (כי הרשיון במשטרה והוא נוהג בשלילה).

מה העונש אשר צפוי לו?

יש שתי עברות אחת נהיגה במהירות מופרזת, והשנייה נהיגה בשלילה.

בואו נחסוך את כל ההערות של "מגיע לו ... לא נוהגים כך"... וכו'.....

ורק באמת מי שמכיר את החוק יתן תגובה עניינית.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כאן שני סוגי עבירה.

מהירות מופרזת - עבירת תנועה. על הפעם השנייה תוך שבוע הוא יקבל עונש חמור יותר.

נהיגה ללא רשיון בעת שלילה - עבירה פלילית.

הייתי ממליץ בד"כ על כריתת איברים ,אבל האינטרס של הידיד מחייב אותו לקחת עו"ד מה"כבדים".

והמלצה בשבילך -תתרחקי מכאלה.:idea:

פורסם

ליטל - שלילה את יכולה להיות בטוח שהוא יקבל , וכנראה גם יצתרך להוציא רשיון מחדש אחרי תקופת מניעה מנהיגה.

אין שכל אין דאגות.

( וזה המקרה הטוב )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את זה תוכל לשאול אותו בעצמך במפגש הקרוב שיהיה בהדר יוסף.....

אלא אם כן תרצה להמתין עד אשר הוא יעבוד ואולי יגיב בעצמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה הוא מתכוון להמשיך לנהוג גם להדר יוסף...?:twisted:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למה הוא מתכוון להמשיך לנהוג גם להדר יוסף...?:twisted:

ג.הוא בטח ירצה לבדוק "האם הברק יכה בפעם השלישית..."

ל'

פורסם

חבל רק שהכסף שהקצו למאבק בתאונות הדרכים משמש "והוזרם" לתוכנית ההתנתקות.

נרכשו ניידות חדשות אך כמחציתן הועברו וישמשו כתגבורת בפינוי.

מחזקת את הדברים שנאמרו, כל נהג שחושב שבוא שומאכר או וולנטינו רוסי מקומו לא בין הנהגים של כבישי ישראל.

ל'

פורסם

תראי נסיעה במהירות "מופרזת" (אני מעדיף - גבוה מהמותר...) מבחינתי היא לגיטימית ובמיקרים מסויימים מבורכת....אבל נסיעה בשלילה היא פסולה ולו מתוך הכיסוי הביטוחי של הולך הרגל שהוא יפגע בו

פורסם

מה ההבדל בין אחד שנהג במהירות מופרזת עם רשיון, לאחד שנהג במהירות מופרזת בפסילה?

שניהם על אותו תקן רק שאת אחד מהם תפסו ואילו השני טרם נתפס.

ל'

פורסם

כנראה שברק מכה באותו מקום פעמיים , למה לעשות כזה דבר טפשי ?!

מי שראה את הסרט מלחמת העולם בטח שם לב שברק מכה הרבה יותר מפעמיים באותו מקום .

ים long time no

פורסם

ההבדל הוא בצד השני שנפגע. במידה ונוהגים עם רשיון הפגיעה בצד השני מכוסה ע"י הביטוח.

במקרה שנוהגים בשלילה אין כיסוי ביטוחי עבור הצד השני, כך שהוא יהיה חייב להיות מכוסה ע"י הפוגע או ע"י משפחתו של הפוגע שכנראה יצטרכו לעבוד כל חייהם בכדי לנסות ואולי להצליח לכסות את הפגיעה ואת הטיפולים בנפגע.

צר לי שאנשים לא מבינים את משמעות העיניין, ואולי עוד אפילו חושבים לתת לברק להכות בפעם השלישית. אנשים כאלו הם אגואיסטים. האם יהיה לו כסף לממן נפגע אשר נפגע ממנו אף שלא בזדון ?

שיחשוב על זה. חלקנו הגדול (כן...גם אני...) היינו כבר בשלילה. אני לפחות לא נהגתי ולא בגלל הפחד אם יתפסו אותי, אלא בעיקר בגלל הפחד - מה יקרה אם תהיה תאונה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...