Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.

כשרכב נוסע הוא מםלס את דרכו באוויר ואחרי האוויר מהצדדים מלמטה ולמעלה, "מתחברים" ביחד.

אם אתה נוסע בנקודה שלפני ההתחברות הזאת, האוטו השני "גורר" אותך. ואני מדגיש את המרכאות.

מצטער אם ההסבר קצת לא מובן, אבל זוהי טכניקה ידועה המרוצי נסקאר שהנהגים נוסעים מאחורי נהג אחר, "תופסים עליו טרמפ" ומאיצים על חשבונו בפנייה..

אור.

פורסם

היום נסעתי כך אחרי הונדה אקורד בערך 20 דקות, הנהג מקדימה בטח חשב שאני עוקב אחריו :-) בזמן הנסיעה אחריו הייתי על מהירות קבועה בערך ב3000 סל"ד אבל לאחר שהוא פינה לי את הדרך ללא הגברת המהירות הסל"ד שלי עלה קצת ל 3200.

כמובן הכל תוך שמירת מרחק!

פורסם

לפי דעתי זה תלוי גם בסוג הרכב ובצורתו... כלומר משתנה מרכב לרכב...

בסך הכל זה לא במרחק שיאפשר לך לנסוע בצורה בטוחה לפי דעתי...

פורסם
היום נסעתי כך אחרי הונדה אקורד בערך 20 דקות, הנהג מקדימה בטח חשב שאני עוקב אחריו :-) בזמן הנסיעה אחריו הייתי על מהירות קבועה בערך ב3000 סל"ד אבל לאחר שהוא פינה לי את הדרך ללא הגברת המהירות הסל"ד שלי עלה קצת ל 3200.

כמובן הכל תוך שמירת מרחק!

לפי דעתי בנסיעה באותה מהירות ובאותו הילוך הסל"ד צריך להישמר קבוע... אם כבר מה שמשתנה זה כמה תצטרך ללחוץ על דוושת התאוצה כדי שהרכב ישמור על המהירות...

אני חושב שמשהו אחר גרם לשינוי ולא הרכב מקדימה...

פורסם
לפי דעתי בנסיעה באותה מהירות ובאותו הילוך הסל"ד צריך להישמר קבוע... אם כבר מה שמשתנה זה כמה תצטרך ללחוץ על דוושת התאוצה כדי שהרכב ישמור על המהירות...

אני חושב שמשהו אחר גרם לשינוי ולא הרכב מקדימה...

נכון, אני לחצתי על דוושת הגז יותר כדי לשמור על המהירות קבועה.

פורסם

נכון, אני לחצתי על דוושת הגז יותר כדי לשמור על המהירות קבועה.

זה לא משנה

אם אתה באותו הילוך ובאותה המהירות אז הסל"ד צריך להיות אותו הדבר.

כשאתה לוחץ את הדוושה יותר אז אתה שורף יותר דלק אבל אין השפעה על הסל"ד כי הוא פונקציה בעיקר של מהירות והילוך

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

שחק NFS UG 2 תראה שם את זה עובד יפה.

בדקתי את העניין במס' רכבים ולא ראיתי כזה הבדל משמעותי הבתייחס לכך שנסענו ולא היה הוריקן מסביבינו.

אבל סתם לידע כללי זה כן עובד. אבל אני מדבר על מירוצי אופני כביש שלי (לא קשור כולכך אבל דראג גם אצלינו קיים).

בברכה L.A

פורסם

אל תעשה את זה. בשביל להקטין את הגרר במידה משמעותית אתה צריך להיות קרוב מאוד לרכב שאתה נוסע אחריו, קרוב מדי בשביל שזה יהיה בטיחותי.

תוכל לקרוא יותר על הנושא כאן:

http://www.wisil.recumbents.com/wisil/demma/aero_review.htm

והנה ציטוט קצר אבל חד משמעי:

Even tailgating idiots do not benefit much from drafting because you have to get extremely close to get the large benefit.

פורסם
אל תעשה את זה. בשביל להקטין את הגרר במידה משמעותית אתה צריך להיות קרוב מאוד לרכב שאתה נוסע אחריו, קרוב מדי בשביל שזה יהיה בטיחותי.

תוכל לקרוא יותר על הנושא כאן:

http://www.wisil.recumbents.com/wisil/demma/aero_review.htm

והנה ציטוט קצר אבל חד משמעי:

Even tailgating idiots do not benefit much from drafting because you have to get extremely close to get the large benefit.

כל מילה בסלע!!

במהירות של 100 קמ"ש עובר הרכב בכל שניה כ 28 מטר,קח את מקדם שמירת המרחק של שתי שניות ואתה במרחק 60 מטר מהרכב שלפניך כאשר על מנת להנות מיתרון אוירודינמי עליך להיות קרוב אליו עד עשירית מהמרחק הזה.

שמרו מרחק ועזבו את השטויות והתיאוריות למסלולי המירוץ

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

שלא תנסה את זה בכלל, אבל ההסבר הוא שרכב נוסע מפלס את דרכו באויר וכך יוצר "כיס" של וואקום מאחוריו, אם אתה מספיק קרוב, אתה נשאב ע"י הואקום, דבר אשר גורם לך ללחוץ פחות על דושת הגז, כדי לנסוע במהירות נתונה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...