Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם משהו שהייתי חייב לשתף אותו.

אני לא אחד שנוהג להשתולל עם האוטו שלי (סובארו 89 1600), אבל היום החלטתי להצמיד את דוושת הגז עד הסוף (הסובארו אצלי כבר שנה).

כשדחפתי את רגל ימין עד אין מקום בדוושת הגז, שמתי לב למשהו שתמיד ידעתי שהוא שם אבל לא כ"כ התייחסתי אליו.

כנראה כשמורידים את הדוושה עד הסוף, יש מין עוד שלב שראש הדוושה יורד למטה בכמה מעלות, לא יודע מה זה לא יודע איך זה, אבל כשהצמדתי את הדוושה עד הסוף האוטו פשוט טס! אני לא משווה אותו לאיזה רכב ספורט מנוע 2000 סמ"ק עם טורבו כפול, אבל כשהצמדתי את הדוושה, כאילו גילתי רכב חדש.

האוטו פשוט באמצע הנסיעה דפק קיק, אפילו כשנתתי גז בהדרגה, מהאצה סטנדרטית, כשמחוג מד המהירות עולה לו אט אט למעלה, האוטו התחיל לצבור תאוצה הרבה יותר מהיר משידעתי עליו (יכול לבוא גם בדיעבד מכיוון קרבורטור?).

בכל מקרה, ההודעה אולי סתמית, אולי נשמעת מתלהבת, אולי מטומטמת כי האוטו אצלי כבר שנה ויותר ובכלל לא שמתי לב לדבר שכזה (כנראה שכבר הספקתי ללחוץ עד סוף הדוושה, וגם זה היה מזמן, מספיק מזמן ששכחתי את זה) אבל זה עוד בונוס שגיליתי שיש לי ברכב :)

אני לא יודע אם זה בגלל הדוושה, או איך שהקרבורטור שלי בנוי, אבל כשהצמדתי את הדוושה עד הסוף וראש הדוושה ירד בכמה מעלות כלפי מטה. האוטו פשוט התחיל לתפוס ממש ממש מהר מהירות.

אני מאמין שהרכב שלי יכול להגיע מ0 ל100 ב11 שניות. אני אבדוק בהזדמנות בכביש מהיר עם חבר ואחזור לדווח :)

הייתי חייב לשתף. הערות? תגובות? אולי מבעלי נסיון שיודעים על מה אני מדבר?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ראיתי כמה אנשים שלמדו פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן מה זה קיק-דאון באוטומט (בדיוק אותה צורת לחיצה).

בכל מקרה, ראיתי שהרכב שלך ידני אז כנראה שסתם מדובר בתחושה לא קשורה, כי פשוט לא לחצת על הרכב מספיק עד כה, כמו הרבה אנשים שחושבים שהרכב שלהם לא חושב כי רעש של סל"ד גבוה=מנוע נהרס אצלהם...

...Carpe Diem

פורסם

זה המבנה של הקרבורטור , ברגע שהדושה עוברת את חצי המהלך נפתחת הלוע השנייה וכך בעצם מוכפלת כמות הדלק כך שבעצם תהליך נוסף שתרחש הוא ירידת מחוג מפלס הדלק ביחס ישר לפרק הזמן שתאיץ בצורה כזאת , גם ככה הרכב הזה די צמא ואני חושב שאין צורך לשרוף דלק סתם , אלה אם כן רכשת תחנת דלק ביחד עם האוטו.

פורסם

...אני חושב שמה שהוא מנסה לספר לנו הוא שהוא גילה שגם לסובארו יש את הלחצן הקטן והמעצבן הזה מתחת לדוושה שברגע שלוחצים עליו עם הדוושה - ולא משנה מה האוטו עושה כרגע - הגיר מוריד הילוך.

מייל בהול לסובארו - ומייד!

רון.

-מזל שלא מכרת אותה... תאר לך שהיית מוכר את הנסיכה? לא היית מגלה את זה בחיים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתה מתכוון לעמוד באמצע כביש מהיר?

מוטי.

לא לעמוד באמצע כביש מהיר, אבל יש מול הבית שלי כביש ראשי עם רמזורים שמוגבל ל90. שם אני יכול לבדוק.

אגב, כשעשיתי את זה, לא הגעתי לטורים כ"כ גבוהים. מעניין איך יהיה להתחיל את זה בטורים גבוהים, ולהכנס לכל הילוך בסל"ד גבוה. ז"א משהו בסגנון הילוך ראשון עד 30 הילוך שני עד 60 הילוך שלישי עד 80 וכן הלאה. לא בהגזמה.

סוף סוף העזת לפתוח את הלוע השני של הקרבורטור...:?

11 שניות למאה???

תקנה פופ-קורן בהפסקה...

כמו שאמרתי, אבדוק ואחזור. אני מאמין שכן.

יוסי.

פורסם

ביגמק, לא מכרתי את הסובארו. החלטתי להשאיר אותה לעצמי עד שאוכל לקנות רכב באמת ברמה טובה.

לגבי ה1300, אין מה להשוות בכלל בין 1300 ל1600, ה1600 מאיצה טוב יותר, סוחבת הרבה יותר טוב עם מזגן (אם אפשרי בכלל לנהוג עם מזגן ב1300) וחזקה הרבה יותר.

ה1300 היא לא תחרות ל1600, השוק מוצף היום בסובארו לאונה 1600, וגם בסובארו 1300, זה גרושים לקנות אחת גם כשהמנוע טוב, לנצל אותו, או אפילו לקנות וישר להחליף למנוע מיובא של 1600.

יוסי.

פורסם
השוק מוצף היום בסובארו לאונה 1600
וזה השתנה רק בזמן האחרון כי עד לא מזמן היא לא הייתה מכונית פופולרית במיוחד.

ובקשר ל-11 שניות מאפס למאה - רק עם איזה הוריקן בתור רוח גבית וגם זה חייב להיות בירידה חדה.

מוטי.

פורסם

אני בספק אם היא עושה 11 או 12 שניות...אין מצב שהיא מאיצה כמו קורולה 94 עם 1600 ו114 כ"ס,

זה פחות או יותר אותו משקל....רק שיש לה 75 כ"ס ולא 114 ומנוע הרבה פחות נמרץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...