Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה השתנה רק בזמן האחרון כי עד לא מזמן היא לא הייתה מכונית פופולרית במיוחד.

ובקשר ל-11 שניות מאפס למאה - רק עם איזה הוריקן בתור רוח גבית וגם זה חייב להיות בירידה חדה.

מוטי.

עדיף נפילה חופשית :roll:

פורסם

ובקשר ל-11 שניות מאפס למאה - רק עם איזה הוריקן בתור רוח גבית וגם זה חייב להיות בירידה חדה.

מוטי.

אני דווקא זוכר שהיא הייתה תמיד מכונית מאוד פופולרית, כשאנחנו קנינו את הסובארו 85 1300 שהייתה לנו, אבא שלי חיכה כמה חודשים טובים כדי שחבר שלו לעבודה ימכור לו את הרכב.

השוק הישראלי תמיד כיבד את הסובארו לאונה, אבל היום אפשר להשיג כל סובארו לאונה בכל מחיר. יש המון בחוץ למכירה. המחירונים צנחו בגלל השנים, ובגלל שיש רכבים טובים יותר בעוד כמה שקלים.

לדעתי, חוץ מהסוסיתא והסופה, אין רכב יותר ישראלי מהסובארו לאונה.

כמו שאמרו בכתבה (בערב שישי האחרון) בערוץ 10, ישראל הייתה במקום הראשון בבעלות על סובארו לכל נפש.

בקשר ל0-11, אני אבדוק כבר בהזדמנות. ובכל מקרה בשבילי, היא מאיצה מספיק מהר. גם ככה לא קניתי רכב מירוצים. שיהיה גם 0-28. אבל נחמד לגלות את הפן הזה באוטו שלי :). עכשיו אני מבין מנסיון למה קראו לסובארו, סובארו פשע. :)

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

"אני בספק אם היא עושה 11 או 12 שניות...אין מצב שהיא מאיצה כמו קורולה 94 עם 1600 ו114 כ"ס,

זה פחות או יותר אותו משקל....רק שיש לה 75 כ"ס ולא 114 ומנוע הרבה פחות נמרץ"

תתפלא...הכל תלוי במצב של הרכב.

פורסם

מוטי, אינני יודע מאיזה שנה אתה חי בחו"ל - אבל בכל פעם שאני הולך/נוסע/תופס טרמפ למקום העבודה שלי, אני סופר 7 מכוניות DL עם שלט למכירה. זה בשבילי דריסת כנף בשוק.

אז נכון שהשוק לא בדיוק "מוצף" כמו שהיה לפני 10 שנים כי הרבה רכבים כאלה נגנבו (אחוז הגניבה הגדול ביותר הוא של DLים על שלל דורותיהם), ירדו מהכביש עקב תאונות/התיישנות או שננטשו (ויצא לי לראות כמה כאלה).

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

חבר שלי, בן אדם תמים לחלוטין בעל סובארו לאונה. יש לו מפתח מסטר של סובארו.

נדהמתי איך הוא פתח את הדלת אצלי ללא מאמץ כאילו זה המפתח המקורי!

המערכת ומשקפי השמש שלי בסכנה גדולה :(

אפילו את הסוויץ זה מסובב עד לפני הסטרטר (לא בעיה להניע בדחיפה, אבל יש לי אמבולייזר). אני חוזר לנעול באופן תמידי את ידית ההילוכים, לא משנה איפה אני חונה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תתפלא נעלנו את ידית ההילוכים ובכל זאת היא נגנבה...(הייתה סטיישן גם)

בקשר לנושא הגז, גם אצלי לאחר שיפוץ הקרבורטור(ראה ת'רד לפניך :wink: ) לחיצה עד הסוף על הגז חזקה כפליים אם לא יותר, אך במצב המנוע המונח "11 שניות" הוא בגדר חלום...

תהנה עם הוסבארו כל עוד אתה יכול, אחלה אוטו

לילה טוב

דור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...